Първоначално публикувано от old alfist
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Карти за отстъпка при бензиностанции Еко - вече само КЕШ!
Collapse
X
-
Проблема е решен!
Можело значи
След като изпратих запитване до Еко и им обясних някои неща, ето го и техния отговор. Закачил съм го към съобщението.
Дали наистина е било технически проблем, никога няма да разберем, но при всяко положение не съм очаквал от тях подобна простотия. Може би наистина не са виновни в случая. Човек трябва да мисли положително. Виж ако беше Лукойл, нямаше въобще да ми направи впечатление. Пожелавам на Еко да бъдат винаги все така коректни с клиентите си и за в бъдеще!Attached Files
Comment
-
Нищо не пречи да се сигнализира, пък каквото стане - на мен преди повече от 15г. една известна фирма за аудио техника ми отговори и разбрах, че няма официално представителство у нас, въпреки гаранционната карта, която ми бяха издали с нейното лого и фирмата в България се афишираше за официален представител.Last edited by old alfist; d.m.y г., 19:32.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от avok00 Покажи съобщениеМожело значи
След като изпратих запитване до Еко и им обясних някои неща, ето го и техния отговор. Закачил съм го към съобщението.
Дали наистина е било технически проблем, никога няма да разберем, но при всяко положение не съм очаквал от тях подобна простотия. Може би наистина не са виновни в случая. Човек трябва да мисли положително. Виж ако беше Лукойл, нямаше въобще да ми направи впечатление. Пожелавам на Еко да бъдат винаги все така коректни с клиентите си и за в бъдеще!
Инак евала, така се прави... търсиш си правата.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщение
освен това като ползвател почти изцяло на кредитни карти, както е и по цял свят, не виждам никва логика някой си да се опитва да ни връща миналия век, "кешовица" и прочие мутряшки лафове
а за тия карти на клубалфаромео, аз примерно ги ползвам не толкова за собствената си "далавера" а щото знам, че се отчисляват пари в сметката на клуба (реално по късно разбрах, че има отстъпка и за клиента) - и имам ПРОТИВ да ми обясняват как ще плащам кеш и прочие простотии
Още повече, че в лукойл винаги е било така- искаш отстъпка, плащаш кеш. За там не съм чул някой да протестира.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеАз пък имам против да плащам такси на банката, за да оперирам със собствените си пари, проблем!? Айде който иска да си живее и в 22-ри век, а който иска да си остане в мутренските времена.
Още повече, че в лукойл винаги е било така- искаш отстъпка, плащаш кеш. За там не съм чул някой да протестира.Last edited by old alfist; d.m.y г., 23:35.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеИ аз съм привърженик на този тип плащания навсякъде - като извадиш парите в брой, всеки те гледа с уважение, но на Запад невинаги е така.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеАз пък имам против да плащам такси на банката, за да оперирам със собствените си пари, проблем!? Айде който иска да си живее и в 22-ри век, а който иска да си остане в мутренските времена.
Още повече, че в лукойл винаги е било така- искаш отстъпка, плащаш кеш. За там не съм чул някой да протестира.
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеАко няма отстъпки си отивам обратно в ШелLast edited by old alfist; d.m.y г., 23:19.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от avok00 Покажи съобщениеАз пък не съм чул скоро някой там въобще да зарежда
В Лукойл на колонките има табели, че намалението е само при плащане кеш. Не ми е за отстъпките, защото за един резервоар ще купя кутия цигари на жена ми. Просто това са ми наблюденията.
Но се радвам, че Еко вече комбинират банковите и техните карти.145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщениеНо се радвам, че Еко вече комбинират банковите и техните карти.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от alex052 Покажи съобщениеаз ползвам карта на еко-приятели.сега виждам че има за клуб алфа ромео .как мога да взема такава?
Л.С. или 0898 729 615, 0878 729 424 - ВладимирAlfa Romeo 155 1.8TS '93
Alfa Romeo 146 1.9JTD '99
Comment
Comment