Първоначално публикувано от Susscrofa
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Употребявате ли анаболни стероиди?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
Където свършват възможностите на точните науки идват на помощ останалите
Остани в своя ограничен математичен свят.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениетова ти е сигурно петия случай(който наблюдавам) в който спориш с някой, каквото ид а ти каже все едно на стената говори, идва някой втори - той ти казва абсолютно същото и ти се съгласяваш с него
изключително дразнещ маниер ти е !
Препоръчах ти да прочетеш пак всичко.
Не съм се съгласил с всичко написано от боунсера, а само с този негов пост, който потвърждава казаното от мен, а именно, че при силовите спортове след 100 кг, вероятността за успех срещу по тежък спортист е значително по- голяма от тази при килограмите под 95-100.
---------- Post added at 10:22 ---------- Previous post was at 10:18 ----------
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеТи наистина си много ограничен, щом мислиш, че едно математично уравнение не може да опише ударите на боксьор. За неграмотници като тебе по Хистори ХД дават едни много интересни предавания за бойните изкуства и точно с математически модели описват много точно силата на различните удари.
Изчисли силата на следващия оргазъм на жена ти с математически моделУспех.
---------- Post added at 10:23 ---------- Previous post was at 10:22 ----------
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениече защо реши, че се продава свободно ?Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 13:21."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеЧук.
Изчисли силата на следващия оргазъм на жена ти с математически моделУспех.
Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеА бе я кажи ти на кой строеж си бачкатор?
Мога да ти дам математичен модел, с който да изчислиш, дали тази вечер ще ти се доака."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеХубав пост, но колко подрастащи разсъждават като теб?
Защо изобщо тази химия трябва да се продава свободно?
Това са лекарства създадени за възстановяване на тежко пострадали хора. Обгорени, с атрофирали мускули след състояние на кома, със загуба на тъкани и т.н.
Какво нормално има в продажбата на хормон на растежа?шот само така се постигат резултати.
тише едешь - хрен приедешь!
2.0 16V Delta 2 Продава се - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=53158
http://www.3na100.com/ - за всеки, който иска да пътува ефтино.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеНа площадката на АЕЦ Белене, бе.
Мога да ти дам математичен модел, с който да изчислиш, дали тази вечер ще ти се доака.
А за математическия модел за акането- не се съмнявам, че си специалист там.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеЯсно.. Ами сега като нямаш работа по цял ден, затова ли сереш толкова по форума?
А за математическия модел за акането- не се съмнявам, че си специалист там.
---------- Post added at 12:21 ---------- Previous post was at 12:18 ----------
Първоначално публикувано от denq Покажи съобщениеТочно обратно - НЕ трябва да се продава свободно, а по скоро за да си купиш или ти трябва "рецепта" от лицензирано лице, или да си лицензиран или да ги закупиш от лицензирано лице, което те следи какво правиш с тях - т.е. да се използват под надзор. Това подразбира и необходимите знания и квалификация, през които трябва да е минал обекта на лицензирането. Трябва да се информират хората за последствията от неправилната употреба, за да си преценят, а те в момента не знаят нищо, при положение, че информация има в нета колкот щеш .. като разберат , сигурно ще им дойде акъла, както и за секса без предпазни мерки.(Виж какво стана на "петолъчката" с бомбите , като не се упражнява надзор, като бомбите не са по малко опасни от анаболите). Но мързела е одолял голямата част от населението, никой не ще да поседне и да почете.. предпочитат да поджиткат някоя тъпа игра, или да се пошляят, и през тва време мускулите сами да растат. За всичко трябва мерак .. захванеш ли се с нешо без желание - то е каторга и нищо хубаво не излиза накрая. това да тренираш, примерно, 10г без капка желание , а щот трябва заради професията "охранител" е чисто губене на време, т.к. и резултата на края е никакъв. някой пък ходят в зала да си полафят или да се подмажат на някакъв напомпан с цел създаване на връзки, като си разправят , кой с какви мъки идва в залата и как се бил напил предната вечер. Аз ако съм един треньор , такъв няма да ми стъпи в залата .. ще има нормативишот само така се постигат резултати.
А и не считам, че някой без химия може да постигне това, което постигат химиците, и визуално и като сила."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
А бе аз да ви питам има ли професионален спортист тук, или всички много сте чели? Защо си мисля, че няма професионален спорт (без шаха за който също не съм сигурен) в който да не се ползва "допинг" (химия-анаболи, стероиди, хормони...).
Разликата е в лекарския контрол, при професионалните спортисти просто има такъв, но и там стават грешки за които няма как да прочетете някъде.
Световни рекорди не се постигат с телешка пържолка само.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
Всеки иска бърз и лесен резултат. Когато имаш начин да го постигнеш, защо да се потиш в залите толкова много?
Защото си наясно с последствията ...
А и не считам, че някой без химия може да постигне това, което постигат химиците, и визуално и като сила.тише едешь - хрен приедешь!
2.0 16V Delta 2 Продава се - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=53158
http://www.3na100.com/ - за всеки, който иска да пътува ефтино.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеПонеже разбрах, че не си в час с оргазмите в твоето легло, та реших да питам как си с изхождането, математико.[COLOR="Silver"]
Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеА бе аз да ви питам има ли професионален спортист тук, или всички много сте чели? Защо си мисля, че няма професионален спорт (без шаха за който също не съм сигурен) в който да не се ползва "допинг" (химия-анаболи, стероиди, хормони...).
Разликата е в лекарския контрол, при професионалните спортисти просто има такъв, но и там стават грешки за които няма как да прочетете някъде.
Световни рекорди не се постигат с телешка пържолка само.
Говорим за анаболни стероиди тук.
---------- Post added at 12:56 ---------- Previous post was at 12:52 ----------
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеИскаш ли да получиш анален оргазъм, след като толкова много те интересуват оргазмите?
Това няма как да се случи.
Говорехме за твоите проблеми с оргазмите.
Мога да ти помогна, просто когато правиш секс не си тананикай таблицата за умножение. Тогава няма да има проблем между вас.
Не знам дали аз работя на строеж, но ти определено събираш стотинки пред някой кенеф, кажи къде е да дойда да пусна една вода. Но ако е мръсно няма да влизам, че чепиците са ми скъпи и ще се скапят."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеТова няма как да се случи.
Говорехме за твоите проблеми с оргазмите.
Мога да ти помогна, просто когато правиш секс не си тананикай таблицата за умножение. Тогава няма да има проблем между вас.
Не знам дали аз работя на строеж, но ти определено събираш стотинки пред някой кенеф, кажи къде е да дойда да пусна една вода. Но ако е мръсно няма да влизам, че чепиците са ми скъпи и ще се скапят.
И да знаеш, че 5.68 лв не са скъпи чепици. Някой пак те е излъгал.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеНе само, че има как, ами то се е случвало многократно. Ти затова нямаш никога проблеми с акането.
И да знаеш, че 5.68 лв не са скъпи чепици. Някой пак те е излъгал.Все натам те влече, нормално с тези проблеми с противоположния пол, това е съвсем естествено, не се притеснявай.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment