Известие

Collapse
No announcement yet.

Употребявате ли анаболни стероиди?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
    сакън да не вземе сусито, че жална ни майка, той сега виж как е, пък ко вземе наркотици ще стане 140 килогрма чиста мускулна маса, отделна категория ще му правят

---------- Post added at 11:45 ---------- Previous post was at 11:42 ----------

именно това ,ч е няма този наклон прави категориите нагоре по-големи, но не и крайни !!!!!! обхващат повече килограми

освен това не ми бягай по тъч линията да се измъкваш, говорехме за бокс

за щанги там проблемите далееееееееееееееееееч не са само до мускули, имаш техника, механика на стави и лостове (разбирай кости) - по-дълъг крайник - по-голям мускул за същата работа, но сложи двама щангисти с еднакъв ръст, но 25 килограма разлика в теглото да видиш дали по-тежкия не бута повече

прочети и боян какво ти е писал - дал ти е конкретен пример

и за твоя изненада ще те светна, че съм тренирал 5 различни спорта, всичките от които поне по 4-5 години, а бойния - 8, та понаразбирвам от основните принципи на човешката сила, разбираш ли
    Не ми четеш постовете, после написах, че по ярко това личи при щангите.
    А то при бокса няма техника нали))))))
    Не ми отговори за щангистите.
    Световния рекорд при 75 килограмовите може ли да бъде подобрен от 60 килограмов????????
    Световният рекорд при най-тежките постигнат от 135 килограмов щангист може ли да бъде подобрен от 100 килограмов щангист.
    Кой ще допусне да вдигат в една категория бе МУХ.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

игнорирай каквото бях писал тук и забрави че сме спорили, не ми се занимава с теб този път, просто не си прав и не си признаваш

а това че при бокса нямало техника просто си го заври някъде нито съм го казвал нито съм го мислил, боксът ми е един от любимите спортове!
      Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 12:13.
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

игнорирай каквото бях писал тук и забрави че сме спорили, не ми се занимава с теб този път, просто не си прав и не си признаваш

а това че при бокса нямало техника просто си го заври някъде нито съм го казвал нито съм го мислил, боксът ми е един от любимите спортове!
        Не мога да забравя.

Просто си ми забавно некомпетентен.
        Предлагам ти да напишеш писмо до федерацията по бокс и да предложиш три нови категории 100 - 125, 125 -140 и 140 +
        Ще ти отговорят защо няма смисъл да се прави това.
        Мен не успя да разбереш дано поне тях да разбереш.
        Пусни същото и за щангистите.
        К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
          Не мога да забравя.

Просто си ми забавно некомпетентен.
          Предлагам ти да напишеш писмо до федерацията по бокс и да предложиш три нови категории 100 - 125, 125 -140 и 140 +
          Ще ти отговорят защо няма смисъл да се прави това.
          Мен не успя да разбереш дано поне тях да разбереш.
          Пусни същото и за щангистите.
          ти си брутален дебил бе ахахахахха

майко колко си прост наистина не го осъзнавах досега бахахах

ти се бъркаш за какво спориш веднъж ми говориш за категории после говориш за сила после като не ти е угодно пак за категории

не съм бил компетентен, ти по какво си компетентен освен ВиК бе ?! на федерацията по бокс да съм пишел коя от всичките бе дебил?

кънчо, тука говориш за дейност, който не ти натоварва само мускулите бе

при щангите най много го отнасят ставите ти и гърба ?!?!

ти МОЖЕ ЛИ ГРАМ ДА НЕ РАЗБИРАШ ОБАЧЕ ДА ПЛЯМПАШ!?!?!?!

килограмите, които вдигат в най-тежката категория се считат за човешки възможното откъм натоварване на целия организъм за този конкретен спорт и движение (според зависи от кой точно тип вдигане си говорим)

отново ти казвам погледни категориите на powerliftinga (който между другото ще бъде скоро олимпийски спорт) и ще видиш, че там имаш категории от 120+ даже !!!

престани да си правиш вятър на пръстите и спри да спориш безсмислено като не си прав !

а между другото ти видял ли си изчистен 135 килограмов щангист ? щото аз е съм виждал - повечето са едни грамади с търбуси и мазно доакто 100 килограмовите са истински атлети

на теб може да ти изглеждам забавно некомпетентен, но ти на мен ми изглеждаш на жалко некомпетентен?!

ходи се образовай малко, че си личи колко са ти кухи познанията по темата

отговор от мен повече няма да получиш - ти не даваш аргументи, а обясняваш колко съм ти бил забавен

и боян ти обясни горе колко бъркаш и още 100 души да дойдат да ти го кажат няма да признаеш

потънал си в самозабравата на доволната неориентираност, която ти дава вътрешното усещане, че си прав във всяка ситуация, но си толкова далеч от истината, че е притеснително, драги, по скромното ми мнение даже показваш патологични симптоми

или лежерно казано не си в час

сега очаквам поредния ти лаконичен отговор със снизходителен, което явно ти е механизма с справяне във случаите, когато не си прав.....

да пренебрегнем факта, че си в грешка и че е смешно как си вярваш, но за мъж на твоите години е жалко да говориш по такъв начин
          Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 12:30.
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

сладур, ти явно НАИСТИНА не рабираш от такива неща

от 135 килограмов до 135 килограмов разликата може да е като от земята до небето и ако щеш и чиста мускулна маса да са - едно и също количество мускул на по-къса кост няма да ти казвам колко драматично се отразява
            Това за дължината на костта е напълно вярно. Силата е равна на масата по рамото. Колкото по- дълго е рамото, толкова по- голяма сила е нужна. Не случайно щангистите са тапишончета.
            Lexus IS200

Comment

и за сусито пак, че явно му е трудно да мисли:

100 кг срещу 135 килограма - еднакви умения, експлозивност, индекс на телесна маса - 135 кг бие

135 килограмовия предава много по-голяма енергия с всеки един удар - чисто и просто

при щангите

100 кг срещу 135 кг - еднакви умения, еднакъв ръст и дължина на крайниците, еднакъв индекс на телесната маса - 135 кг ще бие стига да не му се строшат ставите - отново чиста и проста физика
              Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 12:39.
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

и за сусито пак, че явно му е трудно да мисли:

100 кг срещу 135 килограма - еднакви умения, експлозивност, индекс на телесна маса - 135 кг бие

135 килограмовия предава много по-голяма енергия с всеки един удар
                E=m.v.v/2

Явно Сузи не е ходила на училище. И за да ме разбере правилно- при една и съща скорост на удара кинатичната енергия на по- тежкия боец ще е по- висока.
                Lexus IS200

Comment

При боксът има твърде други фактор, после се поправих и дадох пример с щангите.
                  Виждам, че разбираш от бокс.
                  Та я ми кажи, шансът за упех при равностойни умения на един 60 кг срещу един 80 килограмов същият ли е както при един 95 срещу един 130 килограмов ли е???????? Това искам да обясня, след определени килограми, те вече не играят ЧАК толкова голяма роля.
                  При 60 кг срещу 80 кг при равностойни умения превес ще има 80 килограмовия. И то голям. Плътността на удара е много по-голяма и ако наистина са равностойни като умения и техника по-лекия почти няма шанс, освен да бяга и да гони победа по точки.

При 100 срещу 130 при равностойни умения превес пак ще има 130 килограмовия, но не чак толкова голям. Плътността на удара на един 100 кг боксьор си е висока независимо срещу кой играе. НО!!!!

ако предположим, че говорим за еднакви умения, еднаква техника и такива килограми аз пак мисля, че твърдо ще победи по-тежкия. Причините са няколко:

1. 130 килограмовия боксьор може да си позволи да играе на гард непрекъснато - с масата си може да поеме доста удари преди да се умори или да изпадне в нокдаун.

2. професионален боксьор с лично тегло 130 кг (аз лично не се сещам за такъв) може да свали 99% от съперниците си с един удар. Голяма част от тях през гард.

Реално ще зависи от това, кой ще удари чисто пръв. Тогава всичко ще свърши. Лошото е, че 130 килограмовия боксьор може да победи и с толкова чист удар. То това ще да е като да те блъсне камион - ти си стой на гард, не му пречиш....
                  няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                    При 60 кг срещу 80 кг при равностойни умения превес ще има 80 килограмовия. И то голям. Плътността на удара е много по-голяма и ако наистина са равностойни като умения и техника по-лекия почти няма шанс, освен да бяга и да гони победа по точки.

При 100 срещу 130 при равностойни умения превес пак ще има 130 килограмовия, но не чак толкова голям. Плътността на удара на един 100 кг боксьор си е висока независимо срещу кой играе. НО!!!!

ако предположим, че говорим за еднакви умения, еднаква техника и такива килограми аз пак мисля, че твърдо ще победи по-тежкия. Причините са няколко:

1. 130 килограмовия боксьор може да си позволи да играе на гард непрекъснато - с масата си може да поеме доста удари преди да се умори или да изпадне в нокдаун.

2. професионален боксьор с лично тегло 130 кг (аз лично не се сещам за такъв) може да свали 99% от съперниците си с един удар. Голяма част от тях през гард.

Реално ще зависи от това, кой ще удари чисто пръв. Тогава всичко ще свърши. Лошото е, че 130 килограмовия боксьор може да победи и с толкова чист удар. То това ще да е като да те блъсне камион - ти си стой на гард, не му пречиш....
                    боксьор тежащ 130 кг вмомента действащ сред лидерите на повечето федерации няма - с изключение на 2ма дебели негри американци, на които ще им изровя имената след малко

иначе е интересно да се помисли, дали този 130 килограмов няма да се умори по-бързо срещу опонент от типа на тайсън - по-бърз и раздвижен , макар и в по-ниска категория

все пак по-голямата маса = повече нужен кислород
                    Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 12:48.
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение

Това исках да обясня и аз!
                      Болднатия текст, нищо друго.
                      Последвалата дискусия бе резултат от истерията, в която изпадна малкия Стоянчо.
                      С всичко написано от теб в този пост съм съгласен.

---------- Post added at 09:56 ---------- Previous post was at 09:54 ----------

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                      E=m.v.v/2

Явно Сузи не е ходила на училище. И за да ме разбере правилно- при една и съща скорост на удара кинатичната енергия на по- тежкия боец ще е по- висока.
                      Където свършват възможностите на точните науки идват на помощ останалите
                      Остани в своя ограничен математичен свят.
                      К.М.

Comment

Майката му е четенето. И аз се бях зарибил , но се сдържах и седнах да почета. Информация БОЛ , стига да ти се чете. намерих една ценна книжка и без грам химия от 83кг станах 99,5кг за 26 седмици упорити тренировки. От 50 кг на лежанка стигнах до 110 в 5 серии по 8 без помощ - правих си ги чисто, в клека - до 140 в същата комбинация повторения и серии и 140 - тяга по същата схема. Ядох на всеки 2-3 часа , като и нощем се събуждах от глад ... фатката е в упоритостта, желанието, волята и постоянството без оглед на времето .. търпението също играе роля. Ключът е да се вслушаш в тялото и да си гъвкав психологически, да си в симбиоз между тялото и разума. Гледаш ли другите и сляпо копираш - си обречен. Сега съм стабилни 92, и нещо си КГ. Но съм стабилен в теглото си. Ако поискам и 100 кила стабилна мускулна маса ще стана , стига да поискам, но почват да страдат ставите. Трбва им време да заздравеят. НО фатката е че знам фатката и там е фатката всеки да намери фатката за себе си - индивидуално
                        Относно химията - изобщо не съм против, но трябва да се вкара тва в русло и да е управляемо. Както се отделя внимание в училищата за секса и наркотиците, така трябва и за това, но химията се подценява. Не можеш да спреш човека да иска да изглежда по добре.. всеки го иска, но никой не ще да вложи от себе си , за да получи насреща. Всеки иска ей така от небето да му падне - бг национална черта... Трудът му е майката докато стигнеш естествените си физически възможности, гъвкавостта по време на тренировките в програмата, да се вслушваш в тялото си какво иска и упоритост за прогрес. След постигане на предела , заложен от майката природа в човека, трябва грамотно използване на химията за пробиване на естествената бариера. БИх употребил химия, ако това изиска от мен живота с цел подобряването му, след като се информирам достатъчно. Но знаейки това, което знам, виждам, че смисъл няма. Според мен най важното в случая е създаване на култура за образоване преди прибягване към действия. Отнася се за всичко - никой разумен не започва , например, да използва уред без предварително да прочете инструкцията... така и с това. Никой от познатите ми инструктори не може да проумее, колко по изгодно е грамотно да се продаде химията така, че да постигне резултат, да не зарови човешкото здраве, и да спечели доволен и постоянен клиент, вместо с празни обещания да постигне моментна печалба и да се скрие в някоя дупка след това от разярените инвалиди. Именно такива пишман - инструктори и създават лошото име на химията, както и циганите създават лошо име на българите на запад. Химията по принцип е лекарствено средство, което при грамотна употреба вдига организма,помага му да се възстановява. Тъй че аз съм ЗА химията , вместо алкохола, цигарите, чалгата, американското кино и западната музика, невежеството, деградацията неуважението към възрастните и курвенското отношение към жените. Има много други пороци за оправия освен химията.
                        п.с. Дори една елементарна химикалка може да стане оръжие в ръцете на идиот ... а какво да говорим за другите по деликатни неща, които искат мислене при прилагането и използването.
                        Last edited by denq; d.m.y г., 13:10.
                        тише едешь - хрен приедешь!
                        2.0 16V Delta 2 Продава се - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=53158
                        http://www.3na100.com/ - за всеки, който иска да пътува ефтино.

Comment

истерията на стоянчо дойде от на суси глупостите

кажи какво различно казах от написаното от боян или нещо, което да му противоречеше
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

истерията на стоянчо дойде от на суси глупостите

кажи какво различно казах от написаното от боян или нещо, което да му противоречеше
                            Върни се назад и прегледай пак всичко
                            Млад си и се палиш лесно
                            К.М.

Comment

Върни се назад и прегледай пак всичко
                              Млад си и се палиш лесно
                              това ти е сигурно петия случай(който наблюдавам) в който спориш с някой, каквото ид а ти каже все едно на стената говори, идва някой втори - той ти казва абсолютно същото и ти се съгласяваш с него

изключително дразнещ маниер ти е !
                              Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 13:15.
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от denq Покажи съобщение
                                Майката му е четенето. И аз се бях зарибил , но се сдържах и седнах да почета. Информация БОЛ , п.с. Дори една елементарна химикалка може да стане оръжие в ръцете на идиот ... а какво да говорим за другите по деликатни неща, които искат мислене при прилагането и използването.
                                Хубав пост, но колко подрастащи разсъждават като теб?
                                Защо изобщо тази химия трябва да се продава свободно?
                                Това са лекарства създадени за възстановяване на тежко пострадали хора. Обгорени, с атрофирали мускули след състояние на кома, със загуба на тъкани и т.н.
                                Какво нормално има в продажбата на хормон на растежа?
                                К.М.

Comment

Working...
                                X