Известие

Collapse
No announcement yet.

За цигарите !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Click image for larger version

Name:	403596_360207050673337_218305078196869_1314219_62789707_n.jpg
Views:	1
Size:	42.6 Килобайта
ID:	2312796
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
      Е това бяха смъртелните цигари: http://www.order-cigs.com/buy6-gitan...no-filter.html

Супер +1

---------- Post added at 23:51 ---------- Previous post was at 23:48 ----------

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
      Е това бяха смъртелните цигари: http://www.order-cigs.com/buy6-gitan...no-filter.html
      Но има по-яки и от тях,Партагас и Монте Кристо,кубински цигари,продаваха ги едно време в едни магазини ,,Минерал-Сувенир",барабар с пури Партага и Монте Кристо и ром Хаван Клуб,това бяха най-евтините цигари по-евтини и от Стюардеса
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Пушил съм от тази циганка не веднъж....

---------- Post added at 21:52 ---------- Previous post was at 21:51 ----------

Кайо, то пурите, ако ги дърпаш като цигарите...найстина ще са смъртоносни)
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Любимите ми бяха Rothmans, уникален аромат, но отдавна не се внасят оригинални.
          Last edited by Доко; d.m.y г., 23:57.

Comment

Любимите ми бяха Rothmans, уникален аромат, но отдавна не се внасят оригинални.
            ))..вече няма оргинални, тоез с ония аромат и вкус...

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
              Пушил съм от тази циганка не веднъж....

---------- Post added at 21:52 ---------- Previous post was at 21:51 ----------

Кайо, то пурите, ако ги дърпаш като цигарите...найстина ще са смъртоносни)
              Баш кат цигари ги опъвам пуретите и пурите,ама нищо ми нема....за сега

---------- Post added at 01:28 ---------- Previous post was at 01:26 ----------

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение

Не е до внос,просто на всекъде цигарите са лайна,зимал съм и от Германия,Англия носили са ми от Кипър,САЩ и Италия.....лайна......
              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Май само в ЮАР има производсво на такива каквито бяха едно време

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                  Баш кат цигари ги опъвам пуретите и пурите,ама нищо ми нема....за сега

---------- Post added at 01:28 ---------- Previous post was at 01:26 ----------

Не е до внос,просто на всекъде цигарите са лайна,зимал съм и от Германия,Англия носили са ми от Кипър,САЩ и Италия.....лайна......
                  Ти имаш два бели дроба...
                  А що се отнася до сегашното качество на цигарите...точно това имах предвид като цитирах по назад Доко...

---------- Post added at 23:58 ---------- Previous post was at 23:57 ----------

Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
                  Май само в ЮАР има производсво на такива каквито бяха едно време
                  Там не съм пушил..))

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                    Леле,леле,леле.Докато котаракът го нямало,прасенцето здраво наровило

Моето момче,когато съм завършил медицина си бил пъпчив средношколец.
                    Знанията ми и интелектуалното ми ниво няма как ти да ги прецениш.

Айде като отворен тогава ти да ми обясниш на мен простия,от къде аджаба се "появява" никотинамида (витамин РР),когато не го приемаш в достатъчно количество.
                    Никотинът е алкалоид,широко разпространен в природата и както всяко нещо в съответната доза е отрова или лекарство.Механизмът на действие е рецепторен,чрез вече упоменатия N-холинергичен рецептор и води до блокиране на провеждането в синапса,тоест до мускулна слабост.Отделянето на хистамин и серотонин е резултат на хипоксията като почнеш да се душиш в собствен сос.Отделят се един куп вещества,за някои от които си прочел,наречени общо "хормони на стреса" включително и ендорфини,които предават "красива" окраска на смъртта.Ако очакваш това от пушенето,по-добре се души по време на секс.
                    Никотинът не е канцероген.Нали цигарите са основна причина за рака!
                    Алкохолът го споменах,защото е по-вреден според мен.
                    За фентанила отговорих на колегата dimitar_vd62.
                    Айде сега запали една цигара за ендорфини.
                    Докторе, отговаряш ми като Сидеров, с въпроси.
                    Мисля, че написах, че никотинът е растителна отрова и не е нужно да ми разясняваш, че бил широко разпространен в природата. Така и не ми отговори, при какъв поцес в човешкия организъм се синтезира никотин, така както беше написал в първия си пост.
                    И сега в този отговор пак пишеш глупости.
                    Никотинамидът е витамин, който се синтезира ИЗКУСТВЕНО от никотин.
                    В човешкото тяло никотинамидът постъпва с храната, готов и синтезиран.
                    Ендогенният му синтез се осъществява посредством аминокиселината триптофан. Ще спра до тук, докторе.
                    Втората част от поста ти отново е бзмислена и никому ненужна демонстрация на знания, нямащи нищо общо с моите въпроси.
                    И да не забравя. Свинята рови, но намира една от най-скъпите и търсени храни, а именно трюфелът. Дори и най-добре обученото и школувано куче не се справя толкова добре, колкото нея.
                    Ако не беше написал онзи натруфен и надменен пост, празен от към съдържание, нямаше да си губя времето да пиша толкова. Предпочитам постове, в които ме псуват пред напомпани с термини и нищо не съдържащи поучителни постчета.
                    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                    К.М.

Comment

• Суси само се моли някой да почне да му се обяснява .. Закачиш ли се един път обясненията дето трябва да ги даваш нарастват в геометрична прогресия, като плаващи пясъци е Един такъв да имаш вкъщи друго не ти трябва
                      sigpic
                      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                        Суси само се моли някой да почне да му се обяснява .. Закачиш ли се един път обясненията дето трябва да ги даваш нарастват в геометрична прогресия, като плаващи пясъци е Един такъв да имаш вкъщи друго не ти трябва
                        Просто се опитах да обясня и да покажа на аудиторията, че "сложноговоренето" не винаги е признак за големи знания и висока компетентност.
                        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                        К.М.

Comment

В началото пушех Алфа, после карах кратко време на COOPER, после само Ротмансче......страхотни бяха......
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                            ))..вече няма оргинални, тоез с ония аромат и вкус...
                            Миналото лято един приятел донесе от Македония Rothmans чист оригинал, там British tobacco си продават, а преди петнайсетина години избягаха от България, за това няма оригинален Rothmans у нас.

Comment

• Вие са си говорите коя отрова е по добра
                              Се едно да кажа ..... ех едно време със самурайския меч колко готино ни распарчатосваха , сега с тия мачете е цяло мъчение )
                              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                                Вие са си говорите коя отрова е по добра
                                Се едно да кажа ..... ех едно време със самурайския меч колко готино ни распарчатосваха , сега с тия мачете е цяло мъчение )
                                Хаха, а бе и на мен нещо ми стана, и от 1 юни миналата година не съм препалвал, демек може да се каже евентуално, че съм ги отказал, макар, че не се заричам...

Comment

Working...
                                X