Известие
Collapse
No announcement yet.
За цигарите !!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеЕ това бяха смъртелните цигари:http://www.order-cigs.com/buy6-gitan...no-filter.html
Супер +1
---------- Post added at 23:51 ---------- Previous post was at 23:48 ----------
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеЕ това бяха смъртелните цигари:http://www.order-cigs.com/buy6-gitan...no-filter.html
Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
---------- Post added at 21:52 ---------- Previous post was at 21:51 ----------
Кайо, то пурите, ако ги дърпаш като цигарите...найстина ще са смъртоносни)
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеЛюбимите ми бяха Rothmans, уникален аромат, но отдавна не се внасят оригинални.))..вече няма оргинални, тоез с ония аромат и вкус...
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеПушил съм от тази циганка не веднъж....
---------- Post added at 21:52 ---------- Previous post was at 21:51 ----------
Кайо, то пурите, ако ги дърпаш като цигарите...найстина ще са смъртоносни)
---------- Post added at 01:28 ---------- Previous post was at 01:26 ----------
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеЛюбимите ми бяха Rothmans, уникален аромат, но отдавна не се внасят оригинални.
Не е до внос,просто на всекъде цигарите са лайна,зимал съм и от Германия,Англия носили са ми от Кипър,САЩ и Италия.....лайна......Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеБаш кат цигари ги опъвам пуретите и пурите,ама нищо ми нема....за сега
---------- Post added at 01:28 ---------- Previous post was at 01:26 ----------
Не е до внос,просто на всекъде цигарите са лайна,зимал съм и от Германия,Англия носили са ми от Кипър,САЩ и Италия.....лайна......
А що се отнася до сегашното качество на цигарите...точно това имах предвид като цитирах по назад Доко...
---------- Post added at 23:58 ---------- Previous post was at 23:57 ----------
Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщениеМай само в ЮАР има производсво на такива каквито бяха едно време))
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеЛеле,леле,леле.Докато котаракът го нямало,прасенцето здраво наровило
Моето момче,когато съм завършил медицина си бил пъпчив средношколец.
Знанията ми и интелектуалното ми ниво няма как ти да ги прецениш.
Айде като отворен тогава ти да ми обясниш на мен простия,от къде аджаба се "появява" никотинамида (витамин РР),когато не го приемаш в достатъчно количество.
Никотинът е алкалоид,широко разпространен в природата и както всяко нещо в съответната доза е отрова или лекарство.Механизмът на действие е рецепторен,чрез вече упоменатия N-холинергичен рецептор и води до блокиране на провеждането в синапса,тоест до мускулна слабост.Отделянето на хистамин и серотонин е резултат на хипоксията като почнеш да се душиш в собствен сос.Отделят се един куп вещества,за някои от които си прочел,наречени общо "хормони на стреса" включително и ендорфини,които предават "красива" окраска на смъртта.Ако очакваш това от пушенето,по-добре се души по време на секс.
Никотинът не е канцероген.Нали цигарите са основна причина за рака!
Алкохолът го споменах,защото е по-вреден според мен.
За фентанила отговорих на колегата dimitar_vd62.
Айде сега запали една цигара за ендорфини.
Мисля, че написах, че никотинът е растителна отрова и не е нужно да ми разясняваш, че бил широко разпространен в природата. Така и не ми отговори, при какъв поцес в човешкия организъм се синтезира никотин, така както беше написал в първия си пост.
И сега в този отговор пак пишеш глупости.
Никотинамидът е витамин, който се синтезира ИЗКУСТВЕНО от никотин.
В човешкото тяло никотинамидът постъпва с храната, готов и синтезиран.
Ендогенният му синтез се осъществява посредством аминокиселината триптофан. Ще спра до тук, докторе.
Втората част от поста ти отново е бзмислена и никому ненужна демонстрация на знания, нямащи нищо общо с моите въпроси.
И да не забравя. Свинята рови, но намира една от най-скъпите и търсени храни, а именно трюфелът. Дори и най-добре обученото и школувано куче не се справя толкова добре, колкото нея.
Ако не беше написал онзи натруфен и надменен пост, празен от към съдържание, нямаше да си губя времето да пиша толкова. Предпочитам постове, в които ме псуват пред напомпани с термини и нищо не съдържащи поучителни постчета.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Суси само се моли някой да почне да му се обяснява ..Закачиш ли се един път обясненията дето трябва да ги даваш нарастват в геометрична прогресия, като плаващи пясъци е
Един такъв да имаш вкъщи друго не ти трябва
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеСуси само се моли някой да почне да му се обяснява ..Закачиш ли се един път обясненията дето трябва да ги даваш нарастват в геометрична прогресия, като плаващи пясъци е
Един такъв да имаш вкъщи друго не ти трябва
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеЛюбимите ми бяха Rothmans, уникален аромат, но отдавна не се внасят оригинални."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение))..вече няма оргинални, тоез с ония аромат и вкус...
Comment
-
Вие са си говорите коя отрова е по добра
Се едно да кажа ..... ех едно време със самурайския меч колко готино ни распарчатосваха , сега с тия мачете е цяло мъчение)
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеВие са си говорите коя отрова е по добра
Се едно да кажа ..... ех едно време със самурайския меч колко готино ни распарчатосваха , сега с тия мачете е цяло мъчение)
Comment
Comment