Известие
Collapse
No announcement yet.
За цигарите !!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеЦигарите сега не могат да се сравняват с цигарите преди 20-25 години.
Тогава тютюна не се обработваше с толкова много химикали и цигарите се правеха само от ориенталски тютюн. Виржинията я нямаше. Освен това се правеха от чист тютюн. Сега има един куп добавки, като най-лошата за мене е хартията, понеже тя съдържа всичко. Има всякакви боклуци, включително както мастила, така и избелители, основи и всякакви други лайна.
Аз не съм виждал такива симптоми от пушене тогава, каквито се наблюдават сега.
И пра-дядо ми , а особено и пра-пра-дядо ми си павкахадо последно, но само чист тютюн. Никога не съм ги чувал да се дерат, като кашлят.
И двамата живяха над 96 години.
Аз си мисля, че никотина е най-малкия проблем в цигарите.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеВерно е, едно време пушех Кент, ама като дръпнеш ти се замайваше главата и по малко пушех щото беше качествен.Като си спомня имаше Дънхел, Джон Плайер Специал, Астор...Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщениеПал мал беше най-ароматенAlfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеМлалеее Митак и ти ли днес ше ме връщаш във времето,е тия изброени марки малко хора ги помят като как си беха.....то Астор май нема са,Кента имаше един специфичен аромат на смокини,а замисли се малко....По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеНе си спомням да е имал аромат на смокини, ма си беа хубави.Имаше бял и златен кент,1.80 струваха.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеВие след малко ще ги изкарате полезниAlfa Romeo 156 2.4 JTD
Suzuki Swift 1.6
Ford Fiesta 1.8D
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеТази тема ми напомни, че Бобчо отказваше цигарите преди няколко месеца - ако чете тук, да вземе да напише как върви този процес при него...Трудно..
Нека колегата да види снимка на белият дроб на пушач и не пушач...и че разбере....че оправия трудно ще има.....въпроса е, че само черният дроб регенерира...ама като казват пиенето е до гроб.....а оная работа до време)
Пушене се спира с воля....
---------- Post added at 21:10 ---------- Previous post was at 21:08 ----------
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеЕ те тоя белия имаше аромат на смокини,невероятен аромат.....
---------- Post added at 21:13 ---------- Previous post was at 21:10 ----------
Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщениеПал мал беше най-ароматенПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
---------- Post added at 21:10 ---------- Previous post was at 21:08 ----------
Тия с аромата на смокини...бяха хилайт...нбекви чпонски в син пакет доколкото си спомням
---------- Post added at 21:13 ---------- Previous post was at 21:10 ----------
Eлееееее тук пълно с антиквари бе,тия Хйлайт си беха да японски,хахаха,как пък се сети за тех,но белия Кент си имаше аромат на смокини,спомям си го много добре щот го пафках якоAlfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеEлееееее тук пълно с антиквари бе,тия Хйлайт си беха да японски,хахаха,как пък се сети за тех,но белия Кент си имаше аромат на смокини,спомям си го много добре щот го пафках яко)
---------- Post added at 21:36 ---------- Previous post was at 21:35 ----------
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеА, бе дяволска работа е тази с пушенето, но ми се струва, че някой трябва да е голям инат за да ги откаже.))
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеА тоя дет ми харесваше не беще кутия...а пакет и целият син...не ми се търси сега в нета като изображение.....но житан си е изстинско изпитание за пушача, както и гулас...некви пак френски с каска с крилца)
---------- Post added at 21:36 ---------- Previous post was at 21:35 ----------
))
Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
Comment