Известие

Collapse
No announcement yet.

За цигарите !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Никотина не влияе физически - всичко е в главата и на психична основа....подкрепям това мнение....

---------- Post added at 09:21 ---------- Previous post was at 09:18 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Доказано е също така, че пушачи привикнали на по-високи дози никотин, преминавайки на "леки цигари", увеличават броят на дръпванията и броя на цигарите до набавянето на необходимите им нива никотин.
    А имаш ли инфо за това дали същите тия пушачи са знаели че карат на по тънки цигари, и знаейки това, психически да се опитват да "наваксат".......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
      Никотина не влияе физически - всичко е в главата и на психична основа....подкрепям това мнение....

---------- Post added at 09:21 ---------- Previous post was at 09:18 ----------

А имаш ли инфо за това дали същите тия пушачи са знаели че карат на по тънки цигари, и знаейки това, психически да се опитват да "наваксат".......
      Еми разбира се, че не са знаели. И цигарите не са били тънки, а с по-ниско съдържание на никотин.
      Има и изследване доказващо, че биохимичните промени при бозайници третирани с хероин са същите като при хора приемащи никотин. /но не желая да я поствам, нито нея, нито извадки от нея/
      Подкрепяй каквото искаш мнение, но изследванията показват друго. Е, разбира се, че може да се намери и изследване доказващо противното, но в съвременния свят е така.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Еми разбира се, че не са знаели. И цигарите не са били тънки, а с по-ниско съдържание на никотин.
        Има и изследване доказващо, че биохимичните промени при бозайници третирани с хероин са същите като при хора приемащи никотин. /но не желая да я поствам, нито нея, нито извадки от нея/
        Подкрепяй каквото искаш мнение, но изследванията показват друго. Е, разбира се, че може да се намери и изследване доказващо противното, но в съвременния свят е така.
        По принцип херото не мисля че трябва да се намесва, там нещата са по твърди.......
        Чесно казано и 5 пари не давам за изследванията, при мен нещата с цигарите се оказаха 100% психика.......
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
          По принцип херото не мисля че трябва да се намесва, там нещата са по твърди.......
          Чесно казано и 5 пари не давам за изследванията, при мен нещата с цигарите се оказаха 100% психика.......
          Всеки организъм е специфичен. Реагира различно.
          К.М.

Comment

Ох както разбрах , нищо конкретно не се знае по въпроса )) Дали ще се оправи организма изцяло или не !!! Остава ми да се надявам че организма ни е перфектната машина И съдейки по това след какви извращения се оправя няма да има проблем и с катрани и никотини и разните там глупости .
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
              Ох както разбрах , нищо конкретно не се знае по въпроса )) Дали ще се оправи организма изцяло или не !!! Остава ми да се надявам че организма ни е перфектната машина И съдейки по това след какви извращения се оправя няма да има проблем и с катрани и никотини и разните там глупости .
              Еми тя и счупената кост се оправя и после върши работа, но не изцяло.
              Ивет Лалова тича и сега както преди, но само тя знае какво е преживяла и преживява, за да го постигне.
              Млад си и мисля, че въпросът дали си заслужава да откажеш цигарите е безмислен.
              К.М.

Comment

Както каза Code цигарите вече не са модерни, не знам процесите на вреда дали са обратими, но определено на организма ми от 7 месеца му е добре. А и за в бъдеще няма да ми се налага да си пия кафето така...
                Attached Files
                Last edited by Доко; d.m.y г., 10:57.

Comment

Било ритуал, било навик, било лиготия, дрън дрън.
                  Това да не е коляне на прасе преди коледа и пълнене на буркани или пък кукерски танци на селския мегдан.

Снега ли ти докара това коледно настроение ?
                  bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

Някога, в ония истинските времена на истински лектори, нас ни учеха, че никотиновата зависиост е по-силна от кокаиновата и зависимостта от хашиша.
                    Казвам никотиновата, защото зависимостта от цигарите си е съвсем друга бира.
                    Тя е двупластова.
                    Аз съм изпадал в състояние, от никотинов глад, когато само силните ръце на истински приятели ме спасиха.
                    Щях да потроша и убия един барон от малцинствата, който просто ми попадна.
                    Нищо не предвещаваше реакцията ми нито пък аз я очаквах.
                    Нека сега някой ми обяснява,какво точно е ставало с мене
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Харесва ми, когато някой се включва компетентно, но този стил на писане в "извадков" тип е меко казано смешен. Не знам дали усещаш, че това така написано не обяснява нищо по-темата. Ти сам се опровергаваш.
                      Към никотина е възможно да бъде изградена физиологична зависимост. "ендогенен синтез"?
                      Това е смешно, приличаш на осмокласник откопирал на татко си, доцентът, дисертацията. Наистина ме развесели рано сутринта.

Еднократна доза хероин води до пристрастяване и това е весело. Рече и отсече.
                      Няма как да вденеш
                      Аз по объкано, неясно, неточно и терминологично натруфено словоблудство не бях чел тук.
                      Обикновено хората пишещи тези неща разчитат на "незнаенето" на аудиторията. Съвсем друга тема е, че колегата тотално се е объркал, защото никотинът си е наркотик към, който се развива зависимост и тя не е само психическа. Аз с очите си съм виждал хора, които се потят, треперят и стават агресивни от липсата на нужното за организма им ниво на никотин.
                      Доказано е също така, че пушачи привикнали на по-високи дози никотин, преминавайки на "леки цигари", увеличават броят на дръпванията и броя на цигарите до набавянето на необходимите им нива никотин.
                      Надявам се колегата Миято, да не ми се разсърди за бедния ми терминологичен речник.
                      Изненадан съм, че в неговия пост липсва коментар върху апаратът на Голджи или пък микрофиламенти, интермедиерни филаменти и микротубулите, формиращи еукариотния цитоскелет.

Било ритуал, било навик, било лиготия, дрън дрън.
                      Това да не е коляне на прасе преди коледа и пълнене на буркани или пък кукерски танци на селския мегдан.
                      Явно си "компетентен" и по медицински въпроси

Плати ми за резултатите от изследването и ще ги получиш,каквито искаш.

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                      Някога, в ония истинските времена на истински лектори, нас ни учеха, че никотиновата зависиост е по-силна от кокаиновата и зависимостта от хашиша.
                      Казвам никотиновата, защото зависимостта от цигарите си е съвсем друга бира.
                      Тя е двупластова.
                      Аз съм изпадал в състояние, от никотинов глад, когато само силните ръце на истински приятели ме спасиха.
                      Щях да потроша и убия един барон от малцинствата, който просто ми попадна.
                      Нищо не предвещаваше реакцията ми нито пък аз я очаквах.
                      Нека сега някой ми обяснява,какво точно е ставало с мене
                      Помисли върху израза - "Една цигара време."
                      За какво е необходимо?
                      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                        Явно си "компетентен" и по медицински въпроси

Плати ми за резултатите от изследването и ще ги получиш,каквито искаш.

Помисли върху израза - "Една цигара време."
                        За какво е необходимо?
                        Не, но виждам, че и ти не си.
                        Не се нуждая да плащам за неща, до които мога да получа достъп.
                        А ти помисли върху израза : "Стана ракиено време"
                        К.М.

Comment

Не, но виждам, че и ти не си.
                          Не се нуждая да плащам за неща, до които мога да получа достъп.
                          А ти помисли върху израза : "Стана ракиено време"
                          Ми как да съм? Нали съм го учил .Той чичко Google знае всичко
                          А за "ракиеното" си подранил.
                          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                            Ми как да съм? Нали съм го учил .Той чичко Google знае всичко
                            А за "ракиеното" си подранил.
                            Добре де, няма лошо, че си учил нещо, ама не разбирам защо не си го научил
                            Та не разбрах сега, изгражда ли се физиологическа зависимост към никотина?
                            Какво казват супресорите?
                            Един човек е усвоил една материя, едва тогава, когато може да я обясни на такъв, който не я е учил и той да го разбере.
                            К.М.

Comment

я Суси е компетентен и по медицина

Суси, я кажи какво работиш, та да заобикалям от далеч, щото от толкова много компетентности, ме е страх какъв капацитет си, в това за което ти плащат
                              Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                              AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                                я Суси е компетентен и по медицина

Суси, я кажи какво работиш, та да заобикалям от далеч, щото от толкова много компетентности, ме е страх какъв капацитет си, в това за което ти плащат
                                Само в БГ добрата обща култура бива квалифицирана като компетентност в дадена сфера.
                                Изинявам се, но аз в тази тема компетентно мнение не съм прочел.
                                Видяхме една извадка от, може би, "компетентен доклад".
                                Колегата Миято видимо не знае, що е то Резюме.
                                Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 12:11.
                                К.М.

Comment

Working...
                                X