Известие

Collapse
No announcement yet.

За цигарите !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от GALIN4O Покажи съобщение
    Това да пушиш цигари, е най-голямата простотия! И въпреки че го осъзнавам, продължавам да пуша по около една кутия на ден. Понякога направо ми е гадно обаче си пафкам и си викам : "баси гаднята, вече няма да пуша" и след час, два пак запалвам. Явно мозъка ми е болен, ха ха ...
    Да , да - промиване на мозъци се казва ....
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
      Навик е да си караш количката, ама като я смениш с друга не търсиш по улиците като твоята бивша кола за да й подушиш ауспуха.....
      Ето това е научно обосновано изказване
      Ааааа Бака не си прав,аз кат си продадох една моторетката на комшията после сума време по навик и се яхах,па и ключа и ръгах.....

---------- Post added at 18:07 ---------- Previous post was at 18:05 ----------

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
      Да , да - промиване на мозъци се казва ....
      Сите сме промити мозъци........който заявява,че не е,е от най-промитите
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Е, аз за коли говорих , за моторетки е съвсем друга историята хахахахаха
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Аз па отказвам цигарите и онанизма - стигнах до 10 на ден ама много пуша.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
            Аз па отказвам цигарите и онанизма - стигнах до 10 на ден ама много пуша.
            баси лафа, ще го запомня
            A.Р.33 vl 1.4 2карба 90г. Няма я вече!

Comment

• kaio156: Сите сме промити мозъци........който заявява,че не е,е от най-промитите [/QUOTE]

Peugeot 307
              A hundred mothafuckaz cant tell me nuthin

Comment

• Първоначално публикувано от Moment4life Покажи съобщение
                kaio156: Сите сме промити мозъци........който заявява,че не е,е от най-промитите
                Чудех се, каква ли е разликата между промит и измит.
                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                  Чудех се, каква ли е разликата между промит и измит.
                  Интересен въпрос......

Comment

• Промити са тия дето лекичко са изплакнати , а измитите са тия дето лъщят и няма какво повече да се иска от тях

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                      Промити са тия дето лекичко са изплакнати , а измитите са тия дето лъщят и няма какво повече да се иска от тях
                      Пък може измит да е този дет е мит ама не е баш промит,демек неуспешна промивка........ма нека Суската да каже,той ги знае нещата......

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                        ............въпреки,че съм пушач,адски много ме дразни цигареният дим и миризмата на(от) цигарен дим,много рядко пуша в колата точно поради тази причина.Дори и да не съм пушил много часове тази миризма ме отблъсква.....

А! Ето това ми е най-интересното нещо! А като пушиш дима от цигарата като ти влиза в лицето не се ли дразниш?
                        Много хора са така и ми е интересно как става тва

Не искам да засегна никой с този въпрос,защото май го написах грубо,просто питам.
                        Peugeot 307

Comment

А! Ето това ми е най-интересното нещо! А като пушиш дима от цигарата като ти влиза в лицето не се ли дразниш?

Не искам да засегна никой с този въпрос,защото май го написах грубо,просто питам.
                          Зависи кой ми издишва в лицето.
                          Предпочитам фатална жена с дъх на цигара пред сутрешен дъх на капучино или активия мюсли.
                          К.М.

Comment

• добре казано !
                            Peugeot 307

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                              Пък може измит да е този дет е мит ама не е баш промит,демек неуспешна промивка........ма нека Суската да каже,той ги знае нещата......
                              Промива се рана, промива се маркуче, промива се канал, а се измиват ръце, крака, лице и .........т.н.

Промития мозък е съдържал нещо преди това, нещо което е промито, а измития мозък може да не е съдържал нищо. Сложно е малко. Нещо не мога да го обясня добре.
                              К.М.

Comment

Хахахахахахаха,е а де.....виждаш ли сега,пушач съм а ме дразни дима и миризмата,луда работа.И аз не знам как става но е факт.....

---------- Post added at 10:37 ---------- Previous post was at 10:35 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                                Промива се рана, промива се маркуче, промива се канал, а се измиват ръце, крака, лице и .........т.н.

Промития мозък е съдържал нещо преди това, нещо което е промито, а измития мозък може да не е съдържал нищо. Сложно е малко. Нещо не мога да го обясня добре.
                                Бе и аз така,ама се надявах на теб......Сусе де се губиш ти бре,нещо да не си ни сърдит???

---------- Post added at 10:38 ---------- Previous post was at 10:37 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                                Зависи кой ми издишва в лицето.
                                Предпочитам фатална жена с дъх на цигара пред сутрешен дъх на капучино или активия мюсли.
                                А аз с дъх на свинска пача и чесън

---------- Post added at 10:39 ---------- Previous post was at 10:38 ----------

Първоначално публикувано от Moment4life Покажи съобщение
                                добре казано !
                                Младо тва е Сусето,не се съмнявай в него ше се засегне

Comment

Working...
                                X