Първоначално публикувано от GALIN4O
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
За цигарите !!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеНавик е да си караш количката, ама като я смениш с друга не търсиш по улиците като твоята бивша кола за да й подушиш ауспуха.....
Ето това е научно обосновано изказване
---------- Post added at 18:07 ---------- Previous post was at 18:05 ----------
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеДа , да - промиване на мозъци се казва ....Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеАз па отказвам цигарите и онанизма - стигнах до 10 на ден ама много пуша.баси лафа, ще го запомня
Comment
-
Първоначално публикувано от Moment4life Покажи съобщениеkaio156: Сите сме промити мозъци........който заявява,че не е,е от най-промитите"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеЧудех се, каква ли е разликата между промит и измит.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеПромити са тия дето лекичко са изплакнати, а измитите са тия дето лъщят и няма какво повече да се иска от тях
Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение............въпреки,че съм пушач,адски много ме дразни цигареният дим и миризмата на(от) цигарен дим,много рядко пуша в колата точно поради тази причина.Дори и да не съм пушил много часове тази миризма ме отблъсква.....
А! Ето това ми е най-интересното нещо! А като пушиш дима от цигарата като ти влиза в лицето не се ли дразниш?
Много хора са така и ми е интересно как става тва
Не искам да засегна никой с този въпрос,защото май го написах грубо,просто питам.Peugeot 307
A hundred mothafuckaz cant tell me nuthin
Comment
-
Първоначално публикувано от Moment4life Покажи съобщениеА! Ето това ми е най-интересното нещо! А като пушиш дима от цигарата като ти влиза в лицето не се ли дразниш?
Не искам да засегна никой с този въпрос,защото май го написах грубо,просто питам.
Предпочитам фатална жена с дъх на цигара пред сутрешен дъх на капучино или активия мюсли."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеПък може измит да е този дет е мит ама не е баш промит,демек неуспешна промивка........ма нека Суската да каже,той ги знае нещата......
Промития мозък е съдържал нещо преди това, нещо което е промито, а измития мозък може да не е съдържал нищо. Сложно е малко. Нещо не мога да го обясня добре."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Moment4life Покажи съобщениеА! Ето това ми е най-интересното нещо! А като пушиш дима от цигарата като ти влиза в лицето не се ли дразниш?
Не искам да засегна никой с този въпрос,защото май го написах грубо,просто питам.
---------- Post added at 10:37 ---------- Previous post was at 10:35 ----------
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеПромива се рана, промива се маркуче, промива се канал, а се измиват ръце, крака, лице и .........т.н.
Промития мозък е съдържал нещо преди това, нещо което е промито, а измития мозък може да не е съдържал нищо. Сложно е малко. Нещо не мога да го обясня добре.
---------- Post added at 10:38 ---------- Previous post was at 10:37 ----------
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеЗависи кой ми издишва в лицето.
Предпочитам фатална жена с дъх на цигара пред сутрешен дъх на капучино или активия мюсли.
---------- Post added at 10:39 ---------- Previous post was at 10:38 ----------
Първоначално публикувано от Moment4life Покажи съобщениедобре казано !
Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
Comment