Известие

Collapse
No announcement yet.

За цигарите !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не искам от 3тия ден, в който съм във форума да сее заяждам с някой и т.н. ама се деразня на тия коментари. Мир.

---------- Post added at 09:15 ---------- Previous post was at 09:14 ----------

(притежава е образно казано)
    Peugeot 307
    A hundred mothafuckaz cant tell me nuthin

Comment

• Първоначално публикувано от Moment4life Покажи съобщение
      Гледайте сега. Попринцип не съм длъжна да обяснявам нищо,ама Суската се заяжда нещо. Тва,че съм си написала 2 имена не ме прави никаква. Да, Суска важно е кои ме притежава (притежава е образно казано) ,защото има и пикли дето маса народ ги върти . Аз не съм в тоя форум, за да говориме за личните ми нещица.
      Кое повече ти харесва?

1. Аз съм Юлиана Плевнелиева, приятно ми е.
      2. Аз съм жената на президента Плевнелиев, приятно ми е.

"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Гледайте сега. Попринцип не съм длъжна да обяснявам нищо,ама Суската се заяжда нещо. Тва,че съм си написала 2 имена не ме прави никаква. Да, Суска важно е кои ме притежава (притежава е образно казано) ,защото има и пикли дето маса народ ги върти . Аз не съм в тоя форум, за да говориме за личните ми нещица.
        Пални си един фас и ич да не ти дреме......

---------- Post added at 11:19 ---------- Previous post was at 11:17 ----------

Първоначално публикувано от Moment4life Покажи съобщение
        Не искам от 3тия ден, в който съм във форума да сее заяждам с някой и т.н. ама се деразня на тия коментари. Мир.

---------- Post added at 09:15 ---------- Previous post was at 09:14 ----------

Суската ако не се яаде с некой корем го боли,прости му
        драка си е,ама що да го правим,едно прасе си имаме в Блатото,пазим си го чат-пат
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Ама виж какво, на тебе какъв точно ти е проблема ц тва !? Радвам се,че си Юлиана Плевнелиева.
          Не съм си го написала не за да го натяквам на тебе примерно, имам си причина да го напиша и повярвай ми няма да я напиша във форума,но както вече казах тва са мой си неща. Стей аут ъф дис
          Peugeot 307

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
            Кое повече ти харесва?

1. Аз съм Юлиана Плевнелиева, приятно ми е.
            2. Аз съм жената на президента Плевнелиев, приятно ми е.

Мале Сусе,ти ли си Плевнелиева бре????

Comment

• Обърнахме го на селски събор с тия приказки , Суске , айде стига,че ще ме прогониш завинаги от Общи приказки.
              Peugeot 307

Comment

Ама виж какво, на тебе какъв точно ти е проблема ц тва !? Радвам се,че си Юлиана Плевнелиева.
                Не съм си го написала не за да го натяквам на тебе примерно, имам си причина да го напиша и повярвай ми няма да я напиша във форума,но както вече казах тва са мой си неща. Стей аут ъф дис
                Нищо, което човек поства и показва публично в един форум не е лично негово

---------- Post added at 09:26 ---------- Previous post was at 09:24 ----------

Обърнахме го на селски събор с тия приказки , Суске , айде стига,че ще ме прогониш завинаги от Общи приказки.
                Опитвам се да покажа, какъв ефектът на цигарите върху човешкото съзнание.
                Селският събор е готин, има готина баничка, захарен памук и тъпи физономии.
                К.М.

Comment

• глупости като си си написал София,треа ли да знаеме къде точно живееш. Ако небеше лично негово на човек, при регистрацията щеше да има ''напишете историята на живота си тук.''
                  Peugeot 307

Comment

• Баси студа,ако продължи така ше спра пушенето......опитах се да пуша на балкона ами ми се сбръчка плешивата кратуна от студ и се отказах......

Comment

• Селският събор е готин, има готина баничка, захарен памук и тъпи физономии.[/QUOTE]

да и пластмасови пръстенчета и кебапчета

---------- Post added at 09:29 ---------- Previous post was at 09:27 ----------

Момчета, много ми е приятно да си говориме глупости,ама мисля и аз да ходя да пуша една цигара,а после може да се видиме в някоя друга тема Айде лек ден
                      Peugeot 307

Comment

Ако небеше лично негово на човек, при регистрацията щеше да има ''напишете историята на живота си тук.''
                        Аз са това правя,пиша си автобиографията.....ше стане бест селър......тук ше я пусна в специална платена тема

Comment

• Очень хорошо !
                          Peugeot 307

Comment

• Конец.....
                            Ну заяц погоди......
                            К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение

---------- Post added at 09:26 ---------- Previous post was at 09:24 ----------

Опитвам се да покажа, какъв ефектът на цигарите върху човешкото съзнание.
                              .

Ако се навиеш да ми плащаш тютюневите изделия мога да ти стана мостра
                              обект на твоите научни изследвания в областта на пушенето

---------- Post added at 11:34 ---------- Previous post was at 11:32 ----------

Селският събор е готин, има готина баничка, захарен памук и тъпи физономии.
                              да и пластмасови пръстенчета и кебапчета

---------- Post added at 09:29 ---------- Previous post was at 09:27 ----------

Момчета, много ми е приятно да си говориме глупости,ама мисля и аз да ходя да пуша една цигара,а после може да се видиме в някоя друга тема Айде лек ден[/QUOTE]

И са оти ме дразниш така,цигара добре,ама тия кебапчета защо ги спомена

Comment

• Пих кафе и се зачетох тука. Като изключим факта, че още сте на тема "Трифон зарезан", всичко си е наред.
                                Стана ми интересно, какво е промит и какво е измит мозък.
                                Още като чавдарче съм промивал речен пясък.
                                Та от тука ми дойде и аналогията.
                                При промивката на нещо, което е компилат от много неща, отстраняваш всичко, без едно, което остава сравнително чисто. Примесите са нежелани.
                                Измиването е точно обратното.
                                Имаме някаква сложна система, която се зацапва с нещо. Измиването е процес на отстраняване на това нещо.
                                Следователно: при промиването на мозъка се отстранява всичко, което не е свързано и подчинено на определена идея, вяра и изобщо диктат върху личността.
                                Мозъкът може да е промит до ниво на религия, идеология, фетиш, мания и каквото се сетите, като тия определения обикновенно се смесват.
                                Мнозина бъркат, като смятат, че религията, идеологията и каквото е там , промиват мозъка.
                                Те сами по себе си не промиват нищо!
                                Промиват го хората, които злоупотребяват с идеята за собствена полза!
                                Това е важно да се знае. Обикновенно хората се насочват против идеята, а не срещу конкретния човек, който е виновен.
                                По-сложен е въпроса с измития мозък.
                                Ако мозъка е бил само зацапан, както е бил например моя, то измиването му не е невъзможно.
                                Пълно изчистване няма да се получи, но поне ще има стремеж, а той е по-ценен.
                                Процеса се нарича "катарзис" и идва от гръцки. Означава точно "пречистване"
                                На мен по-интересен ми е другия случай.
                                Първоначално промит мозък и след това "измиване" на мозъка.
                                Този индивид, из начално е с промит мозък. Той няма нищо друго освен това, което му е набито в главата: религия, политическа идея, някаква мания и прочие и за това при него не говорим за ценностна система, а просто за ценностна схема.
                                Когато такъв индивид с промит мозък, попадне в друга система, която е агресивна към неговата ценностна схема и бъде подложен на измиване на мозъка- става страшно!
                                От мозъка му се измива цялата схема и индивида се превръща в ренегат.
                                Типичен случай са бившите служители на МВР, Църквата, воените и пр.
                                Най-големите престъпници у нас са бивши ченгета.
                                Най-жестоката мафия в Русия са бившите афганци.
                                Мамка му, пак се отплеснах!
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X