Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся превоз до Белгия ?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
    Кученцето къде би пътувало и ще бъде ли обгрижвано от някой по време на пътуването ( храна , вода , кратки разходки за тоалет ) ?

Цена на превоза ?!?
    Ей това е ябълката на раздора, щото първо е написано леко дразнещо и второ - трябваше да е на ЛС.

sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

МОЛЯ Модераторите да изтрият темата , защото тя стана повод за безсмислени коментари от "колеги" които явно се бъзикат с тематиката на питането ми.
      </p>
      Продължавайте да пишете,явно само това умеете.
      Сега последно не разбрах - да пишем ли, или напротив.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
        Ей това е ябълката на раздора, щото първо е написано леко дразнещо и второ - трябваше да е на ЛС.

Още един грамотен отговор на грамотен човек
        155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Абе извън темата-всеки смята другия за дребна душица, но от друга страна е убеден, че той самият е едра душа.
          Та, риторично се питам, бе къде са тия едри души у нас, като не ги виждаме май никъде?
          А за дребните е ясно - те са повсеместни
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
            Абе извън темата-всеки смята другия за дребна душица, но от друга страна е убеден, че той самият е едра душа.
            Та, риторично се питам, бе къде са тия едри души у нас, като не ги виждаме май никъде?
            А за дребните е ясно - те са повсеместни
            Фреди, май си се напил и изпадаш в лирични отклонения.
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
              Фреди, май си се напил и изпадаш в лирични отклонения.
              Че окепазихме темата е ясно, но поне ще обсъдим проблема с човешките души....дребните, едрите и тези, които се лутат в скалата...
              GTV 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                Аман от "големци", хахах като чета се сещам за една реплика на Любо Дилов-син (мисля, че той беше), който каза " Как така всички в предишния си живот са били я царе/царици, я принцове/принцеси, я магьосници и тем подобни създания, и как един не каза, че е бил селският идиот."
                ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

Абе много се дразните като ви питат нещо,а когато ви плащат не се дразните,нали ?

Не виждам какво толкова тайно има та да се пише на лични .А ако някой е преценил,че може да помогне и не желае да пише тук никой не го е спрял да ми отговори на лични.

Защо си мисля,че има хора дето все нещо ги дразни...през зимата-студено,през лятото-горещо,слънцето от изток изгрява,вечер луната им свети,все нещо ги дразни ....
                  Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                  140 HP + Chip Tuning -> ex
                  Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                  Born to make me happy

Comment

Колежката съвсем сериозно пише в темата защото я познавам и се занимава с истински породисти кучета с родословие така че ако можете помогнете ако не спрете!
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Абе много се дразните като ви питат нещо,а когато ви плащат не се дразните,нали ?

Не виждам какво толкова тайно има та да се пише на лични .А ако някой е преценил,че може да помогне и не желае да пише тук никой не го е спрял да ми отговори на лични.

Защо си мисля,че има хора дето все нещо ги дразни...през зимата-студено,през лятото-горещо,слънцето от изток изгрява,вечер луната им свети,все нещо ги дразни ....
                      И ти много се дразниш.
                      В интерес на истината, ако можех да ти помогна по някакъв начин бих го направил - за съжаление в твоя случой съм безпомощен, но все пак имам едно наум за твоя проблем с кучето.
                      sigpic

Comment

Ааааа, мене нищо не ме дразни, всеки на себе си прилича, просто разсъждавам откъде тръгна темата на криво
                        sigpic
                        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

И ти много се дразниш.
                          В интерес на истината, ако можех да ти помогна по някакъв начин бих го направил - за съжаление в твоя случой съм безпомощен, но все пак имам едно наум за твоя проблем с кучето.
                          Подхода ти към темата в предходните ти публикации е твърде подигравателен и несериозен за да ти повярвам,че би помогнал ДОРИ да имаше тази възможност.
                          Въпроса е,защо след като не можеш реално да помогнеш взимаш не само участие,но и позиция по дадена тема?
                          Темата е публикувана на правилното място и е достатъчно добре написана за да се разбере от един средно - статистически човек какво се търси.
                          А доброто възпитание е това което би попречило на даден човек да се държи по начина по който се държат повечето пишещи в тази тема.
                          Born to make me happy

Comment

Кучето защо ще ходи до Белгия?

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Подхода ти към темата в предходните ти публикации е твърде подигравателен и несериозен за да ти повярвам,че би помогнал ДОРИ да имаше тази възможност.
                              Въпроса е,защо след като не можеш реално да помогнеш взимаш не само участие,но и позиция по дадена тема?
                              Темата е публикувана на правилното място и е достатъчно добре написана за да се разбере от един средно - статистически човек какво се търси.
                              А доброто възпитание е това което би попречило на даден човек да се държи по начина по който се държат повечето пишещи в тази тема.
                              Взех отношение, заради тона ти в темата - все пак има много хора, към които няма такива специални отношения, каквито са твоите към кучетата.
                              След като Живко обясни с какво се занимаваш - разбрах, но има и комерсиален елемент смесен с любовта ти към животните.
                              Last edited by old alfist; d.m.y г., 21:12.
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
                                Какво значение има какво ще прави там кучето ?
                                Реших да го изпратя на СПА хотел в Белгия !

---------- Post added at 21:03 ---------- Previous post was at 20:58 ----------

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
                                Взех отношение, заради тона ти в темата - все пак има много хора, към които няма такива специални отношения, каквито са твоите към кучетата.
                                След като Живко обясни с какво се занимаваш - разбрах, но има и комерсиален елемент смесен с любовта ти към животните.
                                Къде е комерсиалния елемент ?
                                В това,че търся някой срещу заплащане да ми закара кучето до Белгия ли ?
                                След пояснението от Живко разбра,че се занимавам с развъждане на кучета от определена порода и явно се притесни,че ще го продам за много пари ли ?
                                Ако мислиш,че е толкова лесно да правиш това което правя аз и да изпращаш кученца в Белгия , Австрия , Гърция , Турция и Украйна заповядай ... ще ти дам първоначални напътствия как се прави това,но от там нататък се оправяй сам.
                                Страшни са българите , много се страхувате някой да не прави нещо от което може да печели някакви пари които във вашите очи са лесни,а реално съвсем не е така.
                                Born to make me happy

Comment

Working...
                                X