If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
МОЛЯ Модераторите да изтрият темата , защото тя стана повод за безсмислени коментари от "колеги" които явно се бъзикат с тематиката на питането ми.
Абе извън темата-всеки смята другия за дребна душица, но от друга страна е убеден, че той самият е едра душа.
Та, риторично се питам, бе къде са тия едри души у нас, като не ги виждаме май никъде?
А за дребните е ясно - те са повсеместни
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Абе извън темата-всеки смята другия за дребна душица, но от друга страна е убеден, че той самият е едра душа.
Та, риторично се питам, бе къде са тия едри души у нас, като не ги виждаме май никъде?
А за дребните е ясно - те са повсеместни
Фреди, май си се напил и изпадаш в лирични отклонения.
Аман от "големци", хахах като чета се сещам за една реплика на Любо Дилов-син (мисля, че той беше), който каза " Как така всички в предишния си живот са били я царе/царици, я принцове/принцеси, я магьосници и тем подобни създания, и как един не каза, че е бил селският идиот."
---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90
Ей това е ябълката на раздора, щото първо е написано леко дразнещо и второ - трябваше да е на ЛС.
Абе много се дразните като ви питат нещо,а когато ви плащат не се дразните,нали ?
Не виждам какво толкова тайно има та да се пише на лични .А ако някой е преценил,че може да помогне и не желае да пише тук никой не го е спрял да ми отговори на лични.
Защо си мисля,че има хора дето все нещо ги дразни...през зимата-студено,през лятото-горещо,слънцето от изток изгрява,вечер луната им свети,все нещо ги дразни ....
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006 Born to make me happy
Колежката съвсем сериозно пише в темата защото я познавам и се занимава с истински породисти кучета с родословие така че ако можете помогнете ако не спрете!
Абе много се дразните като ви питат нещо,а когато ви плащат не се дразните,нали ?
Не виждам какво толкова тайно има та да се пише на лични .А ако някой е преценил,че може да помогне и не желае да пише тук никой не го е спрял да ми отговори на лични.
Защо си мисля,че има хора дето все нещо ги дразни...през зимата-студено,през лятото-горещо,слънцето от изток изгрява,вечер луната им свети,все нещо ги дразни ....
И ти много се дразниш.
В интерес на истината, ако можех да ти помогна по някакъв начин бих го направил - за съжаление в твоя случой съм безпомощен, но все пак имам едно наум за твоя проблем с кучето.
Ааааа, мене нищо не ме дразни, всеки на себе си прилича, просто разсъждавам откъде тръгна темата на криво
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
И ти много се дразниш.
В интерес на истината, ако можех да ти помогна по някакъв начин бих го направил - за съжаление в твоя случой съм безпомощен, но все пак имам едно наум за твоя проблем с кучето.
Подхода ти към темата в предходните ти публикации е твърде подигравателен и несериозен за да ти повярвам,че би помогнал ДОРИ да имаше тази възможност.
Въпроса е,защо след като не можеш реално да помогнеш взимаш не само участие,но и позиция по дадена тема?
Темата е публикувана на правилното място и е достатъчно добре написана за да се разбере от един средно - статистически човек какво се търси.
А доброто възпитание е това което би попречило на даден човек да се държи по начина по който се държат повечето пишещи в тази тема.
140 HP + Chip Tuning -> ex Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006 Born to make me happy
Подхода ти към темата в предходните ти публикации е твърде подигравателен и несериозен за да ти повярвам,че би помогнал ДОРИ да имаше тази възможност.
Въпроса е,защо след като не можеш реално да помогнеш взимаш не само участие,но и позиция по дадена тема?
Темата е публикувана на правилното място и е достатъчно добре написана за да се разбере от един средно - статистически човек какво се търси.
А доброто възпитание е това което би попречило на даден човек да се държи по начина по който се държат повечето пишещи в тази тема.
Взех отношение, заради тона ти в темата - все пак има много хора, към които няма такива специални отношения, каквито са твоите към кучетата.
След като Живко обясни с какво се занимаваш - разбрах, но има и комерсиален елемент смесен с любовта ти към животните.
Взех отношение, заради тона ти в темата - все пак има много хора, към които няма такива специални отношения, каквито са твоите към кучетата.
След като Живко обясни с какво се занимаваш - разбрах, но има и комерсиален елемент смесен с любовта ти към животните.
Къде е комерсиалния елемент ?
В това,че търся някой срещу заплащане да ми закара кучето до Белгия ли ?
След пояснението от Живко разбра,че се занимавам с развъждане на кучета от определена порода и явно се притесни,че ще го продам за много пари ли ?
Ако мислиш,че е толкова лесно да правиш това което правя аз и да изпращаш кученца в Белгия , Австрия , Гърция , Турция и Украйна заповядай ... ще ти дам първоначални напътствия как се прави това,но от там нататък се оправяй сам.
Страшни са българите , много се страхувате някой да не прави нещо от което може да печели някакви пари които във вашите очи са лесни,а реално съвсем не е така.
Comment