аз съм твърдо против агресията на пътя но някои си го просят
Известие
Collapse
No announcement yet.
Самозащита в колата
Collapse
X
-
Аз пък нищо не си нося (даже стъргалката за лед ми е само 25 сантиметрова) - разчитам на това , че съм спокоен и учтив2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthyРазчитам на респектиращото си телосложение,ама нищо-нека се заблуждава"врагът",че съм мършава..като изкарам някой от колата тогава става интересно
Първоначално публикувано от BatVasче съм спокоен и учтив
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Аз също предпочитам всичко да мине мирно и спокойно... но знае ли се какво може да стане.. А отностно аресенала просто хобито ми са оръжията та за това си ги нося а отностно стрелбата срещу човек не го препоръчвам на никой.... после 2-3 дена ти треперят крачката от адреналина но наистина някой път се налага....
Comment
-
Първоначално публикувано от vikiПървоначално публикувано от trustworthyРазчитам на респектиращото си телосложение,ама нищо-нека се заблуждава"врагът",че съм мършава..като изкарам някой от колата тогава става интересно
_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Поздравления за хубавата тема. Благодаря ви много на всички. Страхотни идеи ми дойдоха. Аз досега разчитах само на това, че съм тренирал лека атлетика и също на това, че алфата е бърза кола. А като си помисля какви големи отверки, чукове и гирички имам а отдавна не ги използвам за нищо ме хваща срам. Винаги съм се чудил защо в мирна страна като нашата продават пистолети и пушки.
146 1.6 TS 01.97
Comment
-
аз най-грубото, което съм виждал е титаниев ключ № 52 - няма грешка, също така такъв бастун за заключване на волана върши работа, иначе класиката, където наскоро само в Бургас съм е виждал е бухалка на прага) - доказано средство
1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от 50 centПървоначално публикувано от AquilaЕеееххххх ама сме бойно племе беее, пистолети,ножове,бухалки,тръби... за едни изкривени ламарини и малко нерви ще каже човек,че ще гръмнете някой. Много ми е интересно,колко от вас са стреляли по човек, да не питам и колко са си ползвали ножовете,че май няма да има нито един,ама важното е да ги има,повече за собствено успокоение отколкото да ни служат...
Comment
-
и аз като колежката viki доста често си возя кучето само дето е питбулка а иначе в старите си коли имах брадва , бухалка и щангаEX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето
Comment
-
Аз съм носил какво ли не, като започнем от нож и стигнем до няколко размера брадви.
Според мене най-удачно е да се носи бокс, който да стои близо до скоростите и газов пистолет, който за съжаление не може да оставяш в колата.
Шанги, брадви, ножове, бухалки са тъпотия. Ако вземеш да се разправяш с тях сумати хора ще те нарочат за психипат, докато с бокса никой няма да разбере а ще го помелиш. Пистолета за краен случай.
Comment
-
-
Добре бе хора искам да ви питам това, че носите боксове и бухалки какво ше постигнете с тва? Начи да предположим, че те засичам на светофара се напсуваме по веднъж, ти слизаш, изненадваш ме и ме пребиваш с бокс. Така, нали се сещаш, ще после ше те скъсам от дела и никой, ама никой не може да те оправи? Ще ти взема и парите, ако намаш пари имуществото и в затвора може да полежиш малко. И там използват палки, ма не дървени, а надървениГовора принципно, не конкретно за Никибой. Я по гледнете от страни тази ситуация, и вижте първо че няма никакъв смисъл от тези неща. Кажи ми кво ше направиш, ако ме пребиеш и после те викнат в районното? Ше платиш? Ми ето аз ше плата повече, после ше си ги върна от твойте
Колко човека от вас наистина са използвали и ще използват тези неща, или ще си пуснат кучетата?
Audi A6 & Alfa GTV
Comment
Comment