Известие

Collapse
No announcement yet.

Самозащита в колата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

аз съм твърдо против агресията на пътя но някои си го просят
    Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
    EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
    EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Аз пък нищо не си нося (даже стъргалката за лед ми е само 25 сантиметрова) - разчитам на това , че съм спокоен и учтив
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
        Аз пък нищо не си нося (даже стъргалката за лед ми е само 25 сантиметрова) - разчитам на това , че съм спокоен и учтив
        обратна тактика, а?
        Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
          Разчитам на респектиращото си телосложение
          Ехх...аз на мускулестото си тяло за респект мога да разчитам само лятото,че сега с толкова дрехи не си вижда за какво става на въпрос ,ама нищо-нека се заблуждава"врагът",че съм мършава..като изкарам някой от колата тогава става интересно

Първоначално публикувано от BatVas
          че съм спокоен и учтив
          хи-хихи и аз,особено ако не ми хареса някой съм много любезна и внимателна
          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Аз също предпочитам всичко да мине мирно и спокойно... но знае ли се какво може да стане.. А отностно аресенала просто хобито ми са оръжията та за това си ги нося а отностно стрелбата срещу човек не го препоръчвам на никой.... после 2-3 дена ти треперят крачката от адреналина но наистина някой път се налага....
            TechSpec/ Alfa Romeo 145 1.4i 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от viki
              Първоначално публикувано от trustworthy
              Разчитам на респектиращото си телосложение
              Ехх...аз на мускулестото си тяло за респект мога да разчитам само лятото,че сега с толкова дрехи не си вижда за какво става на въпрос ,ама нищо-нека се заблуждава"врагът",че съм мършава..като изкарам някой от колата тогава става интересно
              Стана ми интересно какво се случва, след като го изкараш от колата
              _______
              146 JTD - ex
              Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Поздравления за хубавата тема . Благодаря ви много на всички. Страхотни идеи ми дойдоха. Аз досега разчитах само на това, че съм тренирал лека атлетика и също на това, че алфата е бърза кола. А като си помисля какви големи отверки, чукове и гирички имам а отдавна не ги използвам за нищо ме хваща срам. Винаги съм се чудил защо в мирна страна като нашата продават пистолети и пушки.
                146 1.6 TS 01.97

Comment

аз най-грубото, което съм виждал е титаниев ключ № 52 - няма грешка, също така такъв бастун за заключване на волана върши работа, иначе класиката, където наскоро само в Бургас съм е виждал е бухалка на прага ) - доказано средство
                  1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
                  1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
                  2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

аз имам един малък кози крак от Бриколадже като този от Халф Лаиф играта ,бях забравил за него ама сега се подетих
                    Lancia Delta HPE 2.0 16V "95
                    sigpic

Comment

Буалка с куинци
                      ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                      BMW e39 facelift

Comment

Първоначално публикувано от 50 cent
                        Първоначално публикувано от Aquila
                        Ееееххххх ама сме бойно племе беее, пистолети,ножове,бухалки,тръби... за едни изкривени ламарини и малко нерви ще каже човек,че ще гръмнете някой. Много ми е интересно,колко от вас са стреляли по човек, да не питам и колко са си ползвали ножовете,че май няма да има нито един,ама важното е да ги има,повече за собствено успокоение отколкото да ни служат...
                        Колега кой е казал че тези пособия служат за разправии по пътищата? За тая работа имам ръце. Пистолета си го държа защото често ми се налага да пътувам на далечни разтояния и понякога с по-голеи суми пари.
                        Говоря по принцип, на теб ти е свързано с работата,но на останалите 90% за какво им са пистолети? Познавам полицаи които не си носят оръжието (само при по-специални акции) ама иначе половината граждани имат пистолети, както и да е , всеки си знае какво прави.
                        http://www.thegamefactory.fr/

Comment

и аз като колежката viki доста често си возя кучето само дето е питбулка а иначе в старите си коли имах брадва , бухалка и щанга
                          EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
                          Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
                          Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето

Comment

Аз съм носил какво ли не, като започнем от нож и стигнем до няколко размера брадви.

Според мене най-удачно е да се носи бокс, който да стои близо до скоростите и газов пистолет, който за съжаление не може да оставяш в колата.

Шанги, брадви, ножове, бухалки са тъпотия. Ако вземеш да се разправяш с тях сумати хора ще те нарочат за психипат, докато с бокса никой няма да разбере а ще го помелиш. Пистолета за краен случай.

Comment

9?19 +100??.
                              ________
                              LIST OF TOYOTA VEHICLES SPECIFICATIONS
                              Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 15:24.
                              Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Добре бе хора искам да ви питам това, че носите боксове и бухалки какво ше постигнете с тва? Начи да предположим, че те засичам на светофара се напсуваме по веднъж, ти слизаш, изненадваш ме и ме пребиваш с бокс. Така, нали се сещаш, ще после ше те скъсам от дела и никой, ама никой не може да те оправи? Ще ти взема и парите, ако намаш пари имуществото и в затвора може да полежиш малко. И там използват палки, ма не дървени, а надървени Говора принципно, не конкретно за Никибой. Я по гледнете от страни тази ситуация, и вижте първо че няма никакъв смисъл от тези неща. Кажи ми кво ше направиш, ако ме пребиеш и после те викнат в районното? Ше платиш? Ми ето аз ше плата повече, после ше си ги върна от твойте Колко човека от вас наистина са използвали и ще използват тези неща, или ще си пуснат кучетата?
                                Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Working...
                                X