Известие

Collapse
No announcement yet.

156 '99 на 67к км.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Обещаните снимки. Колата вече е обслужена, еърбеците са оправени благодарение на Scarface и мен. Кората под двигателя е като нова. И както винаги е при мен, има и цена - 5400лв
    Attached Files
    Last edited by NightRider; d.m.y г., 21:49.
    Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
    156 1.8TS 16V (01.2001)
    147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
    0879369082

Comment

А бе колата си е супер!
      И чистачките са оригинални!
      Разликата между синовете ми и мен е в цената на играчките...все още...вече не...сега техните са по-скъпи...

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
        1.карана от баба или дядо САМО до магазина.
        2.висяла е по сервизи и не е могла да навърти км.
        3.върнат километраж

http://www.cars.bg/u640177

на цената на тази кола купуваш 159
        Купуваш дръглива 159, от първите и даваш още три хилки за ремонти. Успех

---------- Post added at 18:36 ---------- Previous post was at 18:36 ----------

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
        Е да де ама тая 159-ка няма да е в мн добро състояние, нито с екстри! Но определено има 159-ки на тази цена.
        Как се казваше: "Не съм толкова богат да си купувам нещо толкова евтино". Ако искаш такава след 2008, на малко км, с екстри и глезотийки, изглеждаща по-добре ще трябва да отпуснеш джоба.
        Евала

---------- Post added at 18:39 ---------- Previous post was at 18:36 ----------

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
        Аз не отричам нищо, но е дразнещо да се правят тарикатски опити за продажба в техническите раздели.
        Аз не съм тарикат, колега! Много хора тук ме познават и могат да го потвърдят. И то уважавани хора, не празнодумковци

---------- Post added at 18:40 ---------- Previous post was at 18:39 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        Предполагам, че това М-JET, означава нещо
        Поне така си мисля.
        Само не знам защо пише 140 коня, ама нека експертите споделят.
        M-Jet e

---------- Post added at 18:41 ---------- Previous post was at 18:40 ----------

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
        Очаквах повече и не съм впечатлен. Шофьорската седалка има толкова протривания, колкото има плюша на Реното ми (а то е на 250 000 км,'93 г.). Видът на таблото пък също не ме впечатлява особено, имайки предвид как изглежда моето, на което пишеше 98 800 км, а колата я спазарих за 3600 лв:

Акумулаторът с "оригиналдЪ" надписи, еле пък накладките, за мен не са кой знае какъв показател. И аз съм с акумулатор Exide, ама кво от това...
        Ако си сменил консумативите, дай снимка на ремъка с какви маркери е, както на водната помпа и ролките. Там е доста по-трудно да им се влияе с чаркалаци, дето "си имат заводски маркери". По-скоро, продължава да ми минава през акъла, дали моята не беше на реални 98 800, имайки предвид състоянието и маркерите по ремъка, както състоянието и маркерите по водната помпа, отколкото че тази сива 156-ца е на 67 000... и имайки предвид, че дори не е някой от първите фейслифти (поне), да й блъскаш цена от 5200, почти 2 години след като аз изнамерих екземпляр в подобно, дори за мен по-добро състояние, и то за 3600 лв - не че нещо, ама...
        Ти си знаеш, а и аз не те питам
        156 1.8TS 16V (01.2001)
        0879369082

Comment

Значи да взема да си купя 156 2000г. за 5400лв и да си свиркам
          Объркал си цената отново
          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Объркал си цената отново
            Е че аз си купих 156СВ година производство 2000та, на реални 101 000км, без забележки за 4500лв.

П.С. Само да допълня че покупката беше преди 3 години.
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Найтрайдъре, стрейнджъре и още сумати никове. И Общи приказки не е място за обяви. Ма тука имаме снимки и цени вече. Яко яко. Ти не си виновен де - ако мине.
              Убу че форума веке е либерален и може да се прави всичко. Те разделите купува-продава са за баламите.

Първи опит 5200лв
              5 400 втори път! Айдее де са канарчетата.
              Апропо тая кола много мяза на моята само дето, салона ми е по запазен и нямам ръжда по гърнето, двигателя обаче ми е мръсен. За 5 500 дали ше моа да я шитна? Или първо да си напиша дневник какво кога съм правил по нея?

05,02,2012 - сменена течност за чистачки
              10,03,2012 - автомивка
              15,03,2012 - един колега подпръдна на предната седалка- свалям 50лв от цената.
              Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
              ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
              Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Объркал си цената отново
                Да съм те карал???

---------- Post added at 20:31 ---------- Previous post was at 20:29 ----------

Найтрайдъре, стрейнджъре и още сумати никове. И Общи приказки не е място за обяви. Ма тука имаме снимки и цени вече. Яко яко. Ти не си виновен де - ако мине.
                Убу че форума веке е либерален и може да се прави всичко. Те разделите купува-продава са за баламите.

Апропо тая кола много мяза на моята само дето, салона ми е по запазен и нямам ръжда по гърнето, двигателя обаче ми е мръсен. За 5 500 дали ше моа да я шитна? Или първо да си напиша дневник какво кога съм правил по нея?

10,03,2012 - автомивка
                Член на клуба - би трябвало да си пример за подражание. Жалко, и то много

---------- Post added at 20:33 ---------- Previous post was at 20:31 ----------

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                Е че аз си купих 156СВ година производство 2000та, на реални 101 000км, без забележки за 4500лв.

Някои неща са въпрос на късмет. Едни го имат, други го нямат. В случая човекът явно го има и понеже не иска да се раздели с нея я продава на тази цена. И аз съм така с моята
                156 1.8TS 16V (01.2001)
                0879369082

Comment

Ето моята, на 165 хил. км.
                  Attached Files
                  Lancia Delta 1.6 i.e - ex
                  Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

10,03,2012 - автомивка
                    Сигурно няма нужда да ти казвам, че си ми доста неприятен, но в тази тема напълно се съгласявам с твоето мнение и го подкрепям напълно. Тази тема е тотален цирк и изобщо няма място тук.
                    Само се чудя, как още ти се занимава с това?
                    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                    К.М.

Comment

Май в по горните постове прочетох изказване на един бивш и на един кандидат модератор)
                      п.п. блатото ще се окаже най чистото изворче в целият форум
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Темата се превръща в "Снимки на нашите лъскави табла"...баси абсурда.... Нощен, пускай обява и толкоз! Кво ти пука кой в кво вярва. Факт е, че колата е запазена, дали е на тези километри няма как да знае никой. Ако искаш я пиши 980000 лв. ако искаш я пиши 4.70лв...
                        156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение

Мисля знаеш че съм в час с цените
                          Ама 5400лв през 2012год,,,,
                          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Човече, няколко пъти ти казвам, че не искам мнение и не те питам. Аз просто споделям а тази тема се превърна в колака от някои изказвания.
                            Колеги, благодаря на всички, които пожелаха късмет и безаварийно. Да ви се връща стократно по-хубаво. Собственикът специално ме помоли да Ви благодаря.
                            А до останалите - докато сте на това дередже България няма да се оправи.
                            Моля модераторът да сложи катанеца

---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:53 ----------

Ми купи си тази:
                            http://www.cars.bg/u640177
                            да се видиш с кола
                            156 1.8TS 16V (01.2001)
                            0879369082

Comment

http://suchen.mobile.de/auto/alfa%20...xMileage=70000

Можете да се уверите колко струва 156-ца от 1999-2001 г. до 70 х км. От 1900 евра нагоре. Толкоз. Селските тарикати да си се ебават и да си купуват морги за по 2 бона.
                              Не казвам нищо за конкретната кола, за която е пусната темата - говоря по принцип.
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

На 4 от снимките се вижда , че колата не е на 67к.
                                Оригинални чистачки, оригинално радио, оригинални стелки .. това го имат много коли дори на горубляне.
                                Не че е лоша колата но тези дребни шмекерии с километрите едва ли има човек да не ги знае. Гледаш да е запазена колата и това е.

---------- Post added at 22:25 ---------- Previous post was at 22:24 ----------

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                                http://suchen.mobile.de/auto/alfa%20...xMileage=70000

Можете да се уверите колко струва 156-ца от 1999-2001 г. до 70 х км. От 1900 евра нагоре. Толкоз. Селските тарикати да си се ебават и да си купуват морги за по 2 бона.
                                Не казвам нищо за конкретната кола, за която е пусната темата - говоря по принцип.
                                Понеже имам договора за покупка в Италия ... та сумата е подобна за моята кола но пак не вярвам да е на малко километри. Както вече писах - харесва ми колко е запазена.
                                ...

Comment

Working...
                                X