If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Форумно БМВ с над 900 к.с. и 1000 + нютона ДИЗЕЛ!!!
Радиоточката е трудно да я убедиш в нещо,не превръщай темата в чат,има на друго място такъв..............
Егати клишето е това с радиоточката
Дай нещо по-свежо.
Аз не вярвам в тези 1000 + нм, дори ми е смешно малко.
Защо мислиш, че трябва да разбирам от това, за да се съмнявам
Децата няма да ти повярват, че магарето има малка пишка.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
суска, най-обикновен 2.4 двигател вади 500 НМ с 200 коня
сеш се ?
Сещам се за 12 цилиндров с 1000 нм, но от тази коруба да извадят това?
То и аз мога да те накарам да изкрещиш като Селин Дион, но звукът ще трае около една секунда
Я да те попитам, правопропорционална ли е зависимостта при увеличаване, между нм и мощността?
Не разбирам и питам
К.М.
Сещам се за 12 цилиндров с 1000 нм, но от тази коруба да извадят това?
То и аз мога да те накарам да изкрещиш като Селин Дион, но звукът ще трае около една секунда
Я да те попитам, правопропорционална ли е зависимостта при увеличаване, между нм и мощността?
Не разбирам и питам
на въпроса ти, естествено, че не
освен това тук някой да е споменавал за издръжливост и надеждност на въпросния двигател ?
По - добре радиоточка отколкото система за домашно кино.
---------- Post added at 17:10 ---------- Previous post was at 17:08 ----------
Това не е химия, няма как нещото да съществува 2 секунди, и да го запишем в менделеевата таблица.
1000 нм ....хаха
сусинката, този път ми се струва, че само защото каза нещо без да се усетиш и сега само и само да не се оттеглиш от думите си продължаваш да цирикаш
освен това съм почти 100% убеден, че не за 2 секунди ами и за 2 милисекунди да създадеш нещо ще се запише в менделеевата таблица и нобелова награда ще ти дадат
сусинката, този път ми се струва, че само защото каза нещо без да се усетиш и сега само и само да не се оттеглиш от думите си продължаваш да цирикаш
освен това съм почти 100% убеден, че не за 2 секунди ами и за 2 милисекунди да създадеш нещо ще се запише в менделеевата таблица и нобелова награда ще ти дадат
Не е вярно, има си изисквания за тези неща.
К.М.
... темата в чат,има на друго място такъв..............
Мисля, че не си прав, за съжаление ... Форумните квалитети израстнаха на едно качествено ново ниво и превърнаха целия форум в чат (разбирай "кенеф")...
пп Следя темата с интерес, адмирации за ентусиазма на колегите
Мисля, че не си прав, за съжаление ... Форумните квалитети израстнаха на едно качествено ново ниво и превърнаха целия форум в чат (разбирай "кенеф")...
пп Следя темата с интерес, адмирации за ентусиазма на колегите
Любимият ми филм е "Зов за завръщане"
И аз следя темата с интерес, но не се развива нещо.
Исках да заковем точна стойност за 1000 + нм.
К.М.
Comment