Известие

Collapse
No announcement yet.

Няма място за старите кучета....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Повтарям...Лада Нива, какви са тия англиски котенца дето искате да галите....
    А Стоянчо ми се струва остарял или леко забогатял с това предложение)
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение

Че Волво са много добре сега,откакто са китайчета,качеството на изработка и сглобка е под всякаква критика,те и преди си скърцаха и лопаха,ама сега направо се разпадат.....................

Интересно кви Волва си карал - щото имам преки наблюдения върху 4 коли освен моята (2 лични и 2 служебни) и нито едно от тях не трака и не скърца...

Да не говорим, че Волво определено попаднаха на добър собственик - китайците дават луди пари за разработки, само за миналата са наляли във Волво 8,5 милиарда евро само за системи за сигурност и нови технологии (въздушна възглавница за пешеходци при новото V40, след два месеца пускат на пазара и първия дизелов хибрид във премиум-класа - Volvo V60 D6 Plug-in Hybrid - двойно задвижване, 285 коня, 0-100 за 6,2 сек. и разход 1,9 литра на 100 км), който струва само 5000 евро повече от стандартно V60...

Апропо, Додо 155 не се е пофалил, ама и той преди седмица си купи едно скърцащо и тракащо ХС90, след като продаде 147-цата си
      Volvo XC90 D5 '06
      Alfa Romeo Spider 2.0 '90
      Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
      ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
      ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
        Интересно кви Волва си карал - щото имам преки наблюдения върху 4 коли освен моята (2 лични и 2 служебни) и нито едно от тях не трака и не скърца...

Да не говорим, че Волво определено попаднаха на добър собственик - китайците дават луди пари за разработки, само за миналата са наляли във Волво 8,5 милиарда евро само за системи за сигурност и нови технологии (въздушна възглавница за пешеходци при новото V40, след два месеца пускат на пазара и първия дизелов хибрид във премиум-класа - Volvo V60 D6 Plug-in Hybrid - двойно задвижване, 285 коня, 0-100 за 6,2 сек. и разход 1,9 литра на 100 км), който струва само 5000 евро повече от стандартно V60...

Апропо, Додо 155 не се е пофалил, ама и той преди седмица си купи едно скърцащо и тракащо ХС90, след като продаде 147-цата си
        Ц70 2010 г.,страшен кенеф.............
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
          Ц70 2010 г.,страшен кенеф.............

За него знам - това е единственото Волво, което не се произвежда от Волво, а от Пининфарина
          Volvo XC90 D5 '06
          Alfa Romeo Spider 2.0 '90
          Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
          ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
          ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Вие така го казвате се едно съм казал че имам безлимитна кредитна карта .За мерцедеса съм съгласен, ама за 12-13К си зимаш някой изнасилен кенеф , а 17К за кола не мога да дам ( поне на този етап) , даже и 12к за Xj. Някъде в границите на 7-8 ще е затова съм се ориентирал към тези коли, иначе и аз знам че има много по добри Ягуари и Мерцедеси , даже за една Алфа знам C8 , ама няма да е тази година
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
              http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...885&f1=details

Аз пък му препоръчвам това
              Жалко само, че този са го продали вече.
              Дърпа много задоволително
              Тук съм напълно съгласен - една истинска машина!
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                Вие така го казвате се едно съм казал че имам безлимитна кредитна карта .За мерцедеса съм съгласен, ама за 12-13К си зимаш някой изнасилен кенеф , а 17К за кола не мога да дам ( поне на този етап) , даже и 12к за Xj. Някъде в границите на 7-8 ще е затова съм се ориентирал към тези коли, иначе и аз знам че има много по добри Ягуари и Мерцедеси , даже за една Алфа знам C8 , ама няма да е тази година
                тая c8 алфа много невероятна бе 8c
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                  тая c8 алфа много невероятна бе 8c
                  Отдавна съм спрял да прдавам значение на тия дреболии, нали всички ме разбраха...... А иначе и на Ц8 и на 8Ц съм съгласен
                  Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Working...
                  X