If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Че Волво са много добре сега,откакто са китайчета,качеството на изработка и сглобка е под всякаква критика,те и преди си скърцаха и лопаха,ама сега направо се разпадат.....................
Интересно кви Волва си карал - щото имам преки наблюдения върху 4 коли освен моята (2 лични и 2 служебни) и нито едно от тях не трака и не скърца...
Да не говорим, че Волво определено попаднаха на добър собственик - китайците дават луди пари за разработки, само за миналата са наляли във Волво 8,5 милиарда евро само за системи за сигурност и нови технологии (въздушна възглавница за пешеходци при новото V40, след два месеца пускат на пазара и първия дизелов хибрид във премиум-класа - Volvo V60 D6 Plug-in Hybrid - двойно задвижване, 285 коня, 0-100 за 6,2 сек. и разход 1,9 литра на 100 км), който струва само 5000 евро повече от стандартно V60...
Апропо, Додо 155 не се е пофалил, ама и той преди седмица си купи едно скърцащо и тракащо ХС90, след като продаде 147-цата си
Интересно кви Волва си карал - щото имам преки наблюдения върху 4 коли освен моята (2 лични и 2 служебни) и нито едно от тях не трака и не скърца...
Да не говорим, че Волво определено попаднаха на добър собственик - китайците дават луди пари за разработки, само за миналата са наляли във Волво 8,5 милиарда евро само за системи за сигурност и нови технологии (въздушна възглавница за пешеходци при новото V40, след два месеца пускат на пазара и първия дизелов хибрид във премиум-класа - Volvo V60 D6 Plug-in Hybrid - двойно задвижване, 285 коня, 0-100 за 6,2 сек. и разход 1,9 литра на 100 км), който струва само 5000 евро повече от стандартно V60...
Апропо, Додо 155 не се е пофалил, ама и той преди седмица си купи едно скърцащо и тракащо ХС90, след като продаде 147-цата си
Ц70 2010 г.,страшен кенеф.............
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Вие така го казвате се едно съм казал че имам безлимитна кредитна карта .За мерцедеса съм съгласен, ама за 12-13К си зимаш някой изнасилен кенеф , а 17К за кола не мога да дам ( поне на този етап) , даже и 12к за Xj. Някъде в границите на 7-8 ще е затова съм се ориентирал към тези коли, иначе и аз знам че има много по добри Ягуари и Мерцедеси , даже за една Алфа знам C8 , ама няма да е тази година
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Аз пък му препоръчвам това
Жалко само, че този са го продали вече.
Дърпа много задоволително
Тук съм напълно съгласен - една истинска машина!
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Вие така го казвате се едно съм казал че имам безлимитна кредитна карта .За мерцедеса съм съгласен, ама за 12-13К си зимаш някой изнасилен кенеф , а 17К за кола не мога да дам ( поне на този етап) , даже и 12к за Xj. Някъде в границите на 7-8 ще е затова съм се ориентирал към тези коли, иначе и аз знам че има много по добри Ягуари и Мерцедеси , даже за една Алфа знам C8 , ама няма да е тази година
Comment