Известие

Collapse
No announcement yet.

Земетресение?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
    Имаш ли идея какви звуци издава при земетресение блока в който живея?Ама издържа гада... щом пиша... хехехе...
    Сега обаче се притеснявам за вилата.... Строена е без колони, а е на двата етажа... с плочи.
    Ако в ъглите са наредили тухлите правилно, няма място за притеснение.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Ако в ъглите са наредили тухлите правилно, няма място за притеснение.
      Предполагам, че всичко е наред, ама.... знам ли!?Ще разбера до края на дена.... все ще се обади някой.
      sigpic
      "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
        Предполагам, че всичко е наред, ама.... знам ли!?Ще разбера до края на дена.... все ще се обади някой.
        Спокойно, най много някоя и друга керемидка да пренаредиш.

Трябва да се радваме, че не беше по- продължително, че ако беше клатило 15 секунди, не ми се мисли.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

Беше страшно.Земята ревеше.Бучеше с честота около 30-40 херца.Не клатеше , а друсаше.Бях само чувал,че земята реве.
          Слава на Бога, че соц панелките се оказаха железни. Вижте в Италия какво стана.
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Къщичката ни издържа без проблем и грам пукнатини дори!!!
            Лежах си в леглото и се чувствах, като в люлка....Лелееее, как ми хлопаше сърцето само.....
            GTV 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
              Спокойно, най много някоя и друга керемидка да пренаредиш.

Трябва да се радваме, че не беше по- продължително, че ако беше клатило 15 секунди, не ми се мисли.
              Спокоен съм, Суско "ако".... изобщо не мисля в тази посока
              sigpic
              "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Добрутро! Спахте ли добре
                156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Краят наа света идва. Маите познаха
                  ex Алфа 147 1.9 JTD 8V 115CV "+" 140CV

sigpic

Comment

Аз за пореден път се убедих, че медиите у нас са толкова напреднали, че май е по-добре да ги няма
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
                      Добрутро! Спахте ли добре
                      Добро! С две-три събуждания, но като цяло си поспах.
                      Интересно изживяване беше все пак. В Младост живея и то в 22 етажен блок, та усещането за друсане и люлеене едновременно беше доста силно. Около 10 секунди ми се стори че беше първия трус. И още поне пет му трябваха на блока да спре да се люлее. Не счетох за необходимо обаче да се евакуираме. Гушнах си жената и детето, и съм си заспал като "пич". Малчо не се беше събудил даже. Вторичните не ме и изненадаха, очаквах си ги, даже единия съм го проспал . Каквото има да става - ще стане!
                      ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                      ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                      ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                      ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Доста ни разклати в Костинброд. След 1-вото заметресение кум 3.15 доста от гражданите бяха навън, дори някой по-пижами. Ние изкараме навън ноща до 6.30ч.

Comment

Goooood morning Vietnam...... ъъъъъ ох София..... честито , размина ни се ... Бал съм ги тия апартаменти , зимам си едно пърче земя и си строя къща от тези дървени конструкции 1 или макс 2 етжа па нека ми се смеят хората..... при земетресение най много да ме удари некоя дъска по тиквата Радвам се че всичко се размина!!!!

---------- Post added at 07:40 ---------- Previous post was at 07:33 ----------

Бил съм свидетел в Армения 1988г... верно малък, но свидетел... бяхме в Ереван , пак нещо такова се усети ама други три града ги нямаше ... от тогава това ми е най големия страх...... Само се молех да няма паднали сгради и градове..... Ужасно преживяване ..........
                          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Добро утро и от мен, аз не съм спала, тъкмо съм заспала и се събуждам и гледам как всичко в спалнята се тресе- гардероба, леглото, огледалото, беше страшно, тъпото е че се изплаших и въпроса който зададох беше "Ама това земетресение ли има?", но докато стана усетих и втория трус, излезнах на двора седнах на беседката, пих вода за да се успокоя, после реших да си легна и пак трус, и тогава ми писна и отидох в колата лошото е че котката ми постоянно гледаше къщата и идваше да се гушка в мен, а кучето ми избяга и се моля да се прибере....
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Светланчи Покажи съобщение
                              Добро утро и от мен, аз не съм спала, тъкмо съм заспала и се събуждам и гледам как всичко в спалнята се тресе- гардероба, леглото, огледалото, беше страшно, тъпото е че се изплаших и въпроса който зададох беше "Ама това земетресение ли има?", но докато стана усетих и втория трус, излезнах на двора седнах на беседката, пих вода за да се успокоя, после реших да си легна и пак трус, и тогава ми писна и отидох в колата лошото е че котката ми постоянно гледаше къщата и идваше да се гушка в мен, а кучето ми избяга и се моля да се прибере....
                              Туй на Димитровград ли
                              Fiat Punto 1.4GT 1996
                              Hyundai Tucson 2.0 2007
                              Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                                Туй на Димитровград ли

Не, в Овча Купел
                                sigpic

Comment

Working...
                                X