If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имаш ли идея какви звуци издава при земетресение блока в който живея?Ама издържа гада... щом пиша... хехехе...
Сега обаче се притеснявам за вилата.... Строена е без колони, а е на двата етажа... с плочи.
Ако в ъглите са наредили тухлите правилно, няма място за притеснение.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Беше страшно.Земята ревеше.Бучеше с честота около 30-40 херца.Не клатеше , а друсаше.Бях само чувал,че земята реве.
Слава на Бога, че соц панелките се оказаха железни. Вижте в Италия какво стана.
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Добро! С две-три събуждания, но като цяло си поспах.
Интересно изживяване беше все пак. В Младост живея и то в 22 етажен блок, та усещането за друсане и люлеене едновременно беше доста силно. Около 10 секунди ми се стори че беше първия трус. И още поне пет му трябваха на блока да спре да се люлее. Не счетох за необходимо обаче да се евакуираме. Гушнах си жената и детето, и съм си заспал като "пич". Малчо не се беше събудил даже. Вторичните не ме и изненадаха, очаквах си ги, даже единия съм го проспал . Каквото има да става - ще стане!
Доста ни разклати в Костинброд. След 1-вото заметресение кум 3.15 доста от гражданите бяха навън, дори някой по-пижами. Ние изкараме навън ноща до 6.30ч.
Goooood morning Vietnam...... ъъъъъ ох София..... честито , размина ни се ... Бал съм ги тия апартаменти , зимам си едно пърче земя и си строя къща от тези дървени конструкции 1 или макс 2 етжа па нека ми се смеят хората..... при земетресение най много да ме удари некоя дъска по тиквата Радвам се че всичко се размина!!!!
---------- Post added at 07:40 ---------- Previous post was at 07:33 ----------
Бил съм свидетел в Армения 1988г... верно малък, но свидетел... бяхме в Ереван , пак нещо такова се усети ама други три града ги нямаше ... от тогава това ми е най големия страх...... Само се молех да няма паднали сгради и градове..... Ужасно преживяване ..........
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Добро утро и от мен, аз не съм спала, тъкмо съм заспала и се събуждам и гледам как всичко в спалнята се тресе- гардероба, леглото, огледалото, беше страшно, тъпото е че се изплаших и въпроса който зададох беше "Ама това земетресение ли има?", но докато стана усетих и втория трус, излезнах на двора седнах на беседката, пих вода за да се успокоя, после реших да си легна и пак трус, и тогава ми писна и отидох в колата лошото е че котката ми постоянно гледаше къщата и идваше да се гушка в мен, а кучето ми избяга и се моля да се прибере....
Добро утро и от мен, аз не съм спала, тъкмо съм заспала и се събуждам и гледам как всичко в спалнята се тресе- гардероба, леглото, огледалото, беше страшно, тъпото е че се изплаших и въпроса който зададох беше "Ама това земетресение ли има?", но докато стана усетих и втория трус, излезнах на двора седнах на беседката, пих вода за да се успокоя, после реших да си легна и пак трус, и тогава ми писна и отидох в колата лошото е че котката ми постоянно гледаше къщата и идваше да се гушка в мен, а кучето ми избяга и се моля да се прибере....
Туй на Димитровград ли
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment