Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev
Покажи съобщение

Познавам случайно системата МД, наистина спазват строга дисциплина относно съхранеието на храните. Виждал съм бракувани "кифтета", заради развален климатик на камион, при това не работил едва един час.
Познавам и начина на отглеждане на говедата, от които папкаме месцето.
Само да вметна, че родните картофо-производители не успяха да покрият изискванията на МД и сега си доставят компирите от наши съседи. Хлебчетата също ги изнесоха Румъния, като производство.
Пътувал съм доста, по-чист ресторант съм виждал единствено в Париж. МД в БГ са много чисти.
Мазнината в едно каймено говеждо кифте е значително по-малко от накиснатото арабско хлебче в гадната пилешка мазнина капеща от шиша.
Ти умнико на колко дюнера си видял написана информация за съдържащото се вътре.
Температурата на фритюрниците за картофи е с около 25 градуса над "леко подгрятата" мазнина във всеки средностатистически български ресторант.
МД определено не е полезна храна, но да ми се разтягат смешни аргументи, че е по-вредна от пилешка супа на един месец, притоплена в микровълнова е тъпо.

---------- Post added at 05:40 ---------- Previous post was at 05:37 ----------
Първоначално публикувано от Mind_Control
Покажи съобщение
Да не говорим за популярност.

То и клозети има повече от ресторанти на МД.
Comment