Известие

Collapse
No announcement yet.

За забраната за пушене

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
    умнико, първо нивото на хигиената в МД е отчайващо, колкото и да не ти се иска (поне в България - съмнява ме историите, които са ми разказвали да се случват по-на запад)

второ, дюнери и тем подобни тъпотии в повечето случаи не ползват месо,което е преплувало 1 океан и 1 море, 3000 км по ЖП линия и е стояло 5 месеца замразено под формата на синьо топче (ако не си виждал)

не можеш да сравняваш съдържанието на мазнини в месото и продуктите на МД, с който и да било от изброените от теб по-горе продукти - баници, дюнери

интересен факт е, който можеш да провериш внимателно в таблиците с хранителни стойности на МД, че по-голямата част от продуктите на МД, (и подобни,межу другото въобще не смятам че МД са единствените и най-зли - до тях се нареждат КФС, БК и другите знайни и незнайни гиганти) съдържат захар

може би си чувал колко е вредна захарта, но дори да игнорираме вредата й, защото захар така или иначе консумираме във всяка сладка вкусотия, захарта в продуктите на големите вериги за бързо хранене се ползва като пристрастяващ елемент - високи количества захар = жизнерадостен и енергичен, ниски количества захар = депресиран и отпаднал
    Твоят мозък е преплувал два океана
    Познавам случайно системата МД, наистина спазват строга дисциплина относно съхранеието на храните. Виждал съм бракувани "кифтета", заради развален климатик на камион, при това не работил едва един час.
    Познавам и начина на отглеждане на говедата, от които папкаме месцето.
    Само да вметна, че родните картофо-производители не успяха да покрият изискванията на МД и сега си доставят компирите от наши съседи. Хлебчетата също ги изнесоха Румъния, като производство.
    Пътувал съм доста, по-чист ресторант съм виждал единствено в Париж. МД в БГ са много чисти.
    Мазнината в едно каймено говеждо кифте е значително по-малко от накиснатото арабско хлебче в гадната пилешка мазнина капеща от шиша.
    Ти умнико на колко дюнера си видял написана информация за съдържащото се вътре.
    Температурата на фритюрниците за картофи е с около 25 градуса над "леко подгрятата" мазнина във всеки средностатистически български ресторант.
    МД определено не е полезна храна, но да ми се разтягат смешни аргументи, че е по-вредна от пилешка супа на един месец, притоплена в микровълнова е тъпо.

---------- Post added at 05:40 ---------- Previous post was at 05:37 ----------

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
    Е ти щом за вредата от МД започна да спориш няма човек, като тебе просто...

Между другото са информациа- Събуей имат повече ресторанти от МД глобално погледнато, така че пак даваш неверни данни.
    Когато се изказваш, моля, погледни пазарния дял, прегледай цена на акции, прегледай финансова състоятелност, прегледай годишна печелба и т.н.
    Да не говорим за популярност.
    То и клозети има повече от ресторанти на МД.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• А нещо за пернишките печки и кьомурО!?
      Те пък как пушат.....
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Aко тръгнем в тази посока, бих искал да попитам колко от вас осъзнават вредата от печеното месо и други продукти на въглища /на скара/. Там отровите са значителни /полиароматни въглеводороди, доиксини, фурани/ и всичко това отива в пържолките и кифтетата.
        Не случайно в Италия забраниха пиците печени на въглища.
        К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
          Aко тръгнем в тази посока, бих искал да попитам колко от вас осъзнават вредата от печеното месо и други продукти на въглища /на скара/. Там отровите са значителни /полиароматни въглеводороди, доиксини, фурани/ и всичко това отива в пържолките и кифтетата.
          Не случайно в Италия забраниха пиците печени на въглища.
          Аз веднъж получих рак на гърдата от това и умрях ....
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
            Аз веднъж получих рак на гърдата от това и умрях ....
            Еми ти горе-долу пишеш като от отвъдното.
            К.М.

Comment

Еми ти горе-долу пишеш като от отвъдното.
              Внимавай че ще те прокълна
              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

[/COLOR]

Когато се изказваш, моля, погледни пазарния дял, прегледай цена на акции, прегледай финансова състоятелност, прегледай годишна печелба и т.н.
                Голяма фурнаджийска лопата си ти. Първо казваш, че МК нямат конкуренция, което категорично не е вярно, после ми говориш за обороти. Да вярно е, че МК има 37% по- висок оборот от Subway, но това далеч, не означава, че нямат конкуренция. Освен това гледайки тенденцията, скоро Subway ще задминат MK.
                Lexus IS200

Comment

Твоят мозък е преплувал два океана
                  Познавам случайно системата МД, наистина спазват строга дисциплина относно съхранеието на храните. Виждал съм бракувани "кифтета", заради развален климатик на камион, при това не работил едва един час.
                  Познавам и начина на отглеждане на говедата, от които папкаме месцето.
                  Само да вметна, че родните картофо-производители не успяха да покрият изискванията на МД и сега си доставят компирите от наши съседи. Хлебчетата също ги изнесоха Румъния, като производство.
                  Пътувал съм доста, по-чист ресторант съм виждал единствено в Париж. МД в БГ са много чисти.
                  Мазнината в едно каймено говеждо кифте е значително по-малко от накиснатото арабско хлебче в гадната пилешка мазнина капеща от шиша.
                  Ти умнико на колко дюнера си видял написана информация за съдържащото се вътре.
                  Температурата на фритюрниците за картофи е с около 25 градуса над "леко подгрятата" мазнина във всеки средностатистически български ресторант.
                  МД определено не е полезна храна, но да ми се разтягат смешни аргументи, че е по-вредна от пилешка супа на един месец, притоплена в микровълнова е тъпо.

---------- Post added at 05:40 ---------- Previous post was at 05:37 ----------

ок прав си
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

• Са кво става?Ше пушим или ше ядем?Или ше пушим след ядене?
                    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                      Голяма фурнаджийска лопата си ти. Първо казваш, че МК нямат конкуренция, което категорично не е вярно, после ми говориш за обороти. Да вярно е, че МК има 37% по- висок оборот от Subway, но това далеч, не означава, че нямат конкуренция. Освен това гледайки тенденцията, скоро Subway ще задминат MK.
                      За мен те нямат конкуренция.
                      Събуей са ниска летва, там зеленчуците са прокиснали почти винаги.
                      Тях ги крепи само пекания на място лебец.
                      Всичко останало е на доста посредствено ниво.
                      Ти някога пил ли си кафенце в Мак кафе или капучино? А кроасанче с шоколад в маккафе хапвал ли си Мннного са далеч закусвалните събуей от МД, като ниво.
                      Тук в БГ се харесват защото има Леб за народа, но да не се отклоняваме толкова от темата.
                      К.М.

Comment

За мен те нямат конкуренция.
                        Събуей са ниска летва, там зеленчуците са прокиснали почти винаги.
                        Тях ги крепи само пекания на място лебец.
                        Всичко останало е на доста посредствено ниво.
                        Ти някога пил ли си кафенце в Мак кафе или капучино? А кроасанче с шоколад в маккафе хапвал ли си Мннного са далеч закусвалните събуей от МД, като ниво.
                        Тук в БГ се харесват защото има Леб за народа, но да не се отклоняваме толкова от темата.
                        За тебе не били конкуренция финансовите резултати друго говорят. То и за мене Мимас нямат конкуренция, ама това си е само за мене..
                        Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                          За тебе не били конкуренция финансовите резултати друго говорят. То и за мене Мимас нямат конкуренция, ама това си е само за мене..
                          Ти явно говориш само за БГ.
                          Хайде като си такъв умник, сподели финансовите резултати.
                          Събуей от скоро влязоха в БГ.
                          Не забравяй, че аз внесох нотката за финасовите резултати и пазарния дял, докато ти говореше празни приказки и си бъркаше в носа, най-вероятно. Чудя се само дали се отлагат сополи по десния бутон на мишката ти?
                          К.М.

Comment

• Ако не се пуши в тези вериги - хич не ми ги хвалете.
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                              Ако не се пуши в тези вериги - хич не ми ги хвалете.
                              Ма как бе Олди, в МД винаги се е пушело, даже в детските кътове има специално изведена тръба да задимява с цигарен дим в случай, че на децата не им се пуши.

Ето и любимото ми клипче http://vbox7.com/play:d755b3b13b

И нещо за пасивното пушене, някой твърдеше, че нищо не било доказано : http://doctoronline.bg/articles/1257...-cherniya-drob
                              Last edited by Доко; d.m.y г., 20:27.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                                Ма как бе Олди, в МД винаги се е пушело, даже в детските кътове има специално изведена тръба да задимява с цигарен дим в случай, че на децата не им се пуши.

Ето и любимото ми клипче http://vbox7.com/play:d755b3b13b

И нещо за пасивното пушене, някой твърдеше, че нищо не било доказано : http://doctoronline.bg/articles/1257...-cherniya-drob
                                В МД България НЕ СЕ ПУШИ.

Ако някога си усещал миризмата на такъв дроб, никога няма да пипнеш цигара.
                                К.М.

Comment

Working...
                                X