Първоначално публикувано от Доко
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
За забраната за пушене
Collapse
X
-
Не виждам никаква промяна в поведението на хлапетата. Пак си пушат.
Има една промяна.
Вместо по чалготеките, сега са се изнесли в парковете.
Събират пейки, купуват си от магазина евтино къркане и започват.
Като някаква епидемия е!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеСъбират пейки, купуват си от магазина евтино къркане и започват.
Като някаква епидемия е!Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеЛош пример давате пушачите.
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеЛош пример давате пушачите."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеТеб те знам, не се мъчи, не го мисли толкова."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеАз не се мъча, просто се опитвам да ти помогна.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеЩе ти пратя на лични една банкова сметка, мерси предварително.
Ти нямаш нужда от пари"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеВъв всички бели държави е забранено, а в най- белите е най- забранено. Смятам натам се стремим и ние или?Last edited by crazy_dude_; d.m.y г., 00:44.Не мъ глей, че в раменете съм, кат вафла от 5 стинки...знам фатки!
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеДобре де! Той може и да няма нужда, аз обаче имам.
От МНОГО пари.
Не искам да си купувам щастие, искам да си купя остров. Мьничьк. Мааалко остовче.
Да давам ли номер на сметка?
http://www.millionaire.bg/article.js...leId=926&img=5По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от crazy_dude_ Покажи съобщениеБи ли ми ги цитирал тези толкова бели държави, ако обичаш?Lexus IS200
Comment
Comment