Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с ГЛОБУЛ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
    Мерси Колега, ще се поровя из тази информация.
    Kредитен лимит 50 лева....но според

III Допълнителни условия

2.Всички услуги които не са включени в програмата съгласно посоченото в раздел I се заплащат допълнително от ПОТРЕБИТЕЛЯ в съответствие с действащите ценови листи на ОПЕРАТОРА.

5.ОПЕРАТОРЪТ не гарантира ползването на приложения за пренос на глас,видео и текстови съобщения през интернет между двама или повече потребители.Посоченото може да бъде предмет на допълнително тарифиране.

Кредитният лимит според този договор се отнася само за телефонни разговори и всичко останало се заплаща допълнително за жалост.....
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

И въпреки всичко са в нарушение!

Липса на информация от служителите при отдаване на смартфон , липса на информация от оператора при наличие на свръх потребление.
      Все има изгорели хора ( чета разни истории по интернет ) , но със сума 3 100 и нещо + ДДС общо около 4 000 лв. няма.
      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
      140 HP + Chip Tuning -> ex
      Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
      Born to make me happy

Comment

И въпреки всичко са в нарушение!

Липса на информация от служителите при отдаване на смартфон , липса на информация от оператора при наличие на свръх потребление.
        Все има изгорели хора ( чета разни истории по интернет ) , но със сума 3 100 и нещо + ДДС общо около 4 000 лв. няма.
        Не ме разбирай погрешно,не се заяждам!

Смартфоните са нещо много добро за хората които имат нужда от тях,знаят да боравят с тях и си подбират съответният пакет услуги за тях.
        Договорите с операторите и инструкциите за употреба са за да ги четем.

За липсата на информация при свръх потребление съм съгласен аз дори с това почнах в първия ми пост но след като в договора не е споменато,че са длъжни да те уведомят за свръх потребление практически не са в нарушение........

Успех и дано се разминеш поне с част от сумата!

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение

За липсата на информация при свръх потребление съм съгласен аз дори с това почнах в първия ми пост но след като в договора не е споменато,че са длъжни да те уведомят за свръх потребление практически не са в нарушение........

Успех и дано се разминеш поне с част от сумата!
          Не е баш така. Те в договора могат да пишат, каквото искат, но над тях е законът, а там ясно е казано, че са длъжни да те информират. Имаше извадка в предишните мнения.
          Lexus IS200

Comment

Действително закона е над всеки един сключен договор , а тъй като договора ми е сключен след приемането на упоменатият закон значи те са длъжни да се съобразят с него и да ме уведомят.
            В случая техните действия не са в разрез с договора ни,но са в разрез със закона което автоматически при наличието на един по-добър адвокат би обявило договора за невалиден и с това произлезлите от него неясноти и сметки за невалидни .
            Тъй пише по разни умни форуми за прависти ... а дали е така или не ... аз мога само да гадая и да чакам ... в същото време МОЛЯ ако някой има познат добър адвокат или може да ми препоръча да дава координати тук или на лични.
            Born to make me happy

Comment

Действително закона е над всеки един сключен договор , а тъй като договора ми е сключен след приемането на упоменатият закон значи те са длъжни да се съобразят с него и да ме уведомят.
              В случая техните действия не са в разрез с договора ни,но са в разрез със закона което автоматически при наличието на един по-добър адвокат би обявило договора за невалиден и с това произлезлите от него неясноти и сметки за невалидни .
              Тъй пише по разни умни форуми за прависти ... а дали е така или не ... аз мога само да гадая и да чакам ... в същото време МОЛЯ ако някой има познат добър адвокат или може да ми препоръча да дава координати тук или на лични.
              Някаде бях чел се събират жалби за корпоративни искове към глобул но беше преди няколко месеца да си поделят адвокатският хонорар
              156 SW 1.9JTD 110ph

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                ...след като в договора не е споменато,че са длъжни да те уведомят за свръх потребление практически не са в нарушение........
                Напротив - споменато си е надлежно даже, в чл.36 от Общите Условия към инд. д-ри на Глобул, написан в изпълнение на закона. Иначе за останалото в мнението ти си прав, и аз смятам така.
                Alfa 156 2.0 - ех,
                Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
                Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
                Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

Ако договорът е подписан след приемането на даденият закон няма за какво да се косиш,намираш си читав адвокат и съд до дупка......аз поне така бих постъпил.

Успех!

Comment

Благодаря !
                    От утре ще започвам да търся читав адвокат който да запозная със случая и ако ми вдъхне доверие да задействам.
                    Мерси на всички за помощта.
                    Born to make me happy

Comment

Днес получих отговор от КЗП ... съдействие от тяхна страна няма да има...не било в техните правомощия тъй като нямало извършено административно нарушение от страна на търговеца , а за гражданско правни отношения , в които административната намеса е немислима .
                      Предлагат ми приложено заявление до помирителна комисия.
                      Born to make me happy

Comment

Днес получих отговор от КЗП ... съдействие от тяхна страна няма да има...не било в техните правомощия тъй като нямало извършено административно нарушение от страна на търговеца , а за гражданско правни отношения , в които административната намеса е немислима .
                        Предлагат ми приложено заявление до помирителна комисия.
                        Върви виж ако дойдат от глобул
                        156 SW 1.9JTD 110ph

Comment

И какво ще рече помирителна комисия ?!?

За какво ще се помиряваме по-точно, че не ми е ясно ... може би ще ми предложат безлихвен кредит
                          Born to make me happy

Comment

И какво ще рече помирителна комисия ?!?

За какво ще се помиряваме по-точно, че не ми е ясно ... може би ще ми предложат безлихвен кредит
                            Според мен думата не е точна- трябва да е примирителна,примиряваш се с всичко,разкайваш се, че си се опълчил срещу такава корпорация, обещаваш повече да не правиш така, плащаш и им казваш , че ги обичаш и че нета им е супер и най- бърз на света .
                            Може би наистина трябва да говориш с адвокат вещ в тази област.Тъжното е, че нещо такова дребно на вид може да ти обърне живота с главата надолу.Във висшата математика има понятие омагьосан кръг,дано излезеш като победител от ситуацията.
                            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                              ...дано излезеш като победител от ситуацията.
                              В която изобщо не си имал никакво желание да изпадаш, някой те е подвел, за да попаднеш в това изключително неприятно положение и този някой ни дебне всичките наивници, които му ползваме ъъъъ... услугата ли щях да кажа...
                              Да ми изтече договора и минавам на предплатена карта, няма да се дебна с с тия измамници, все някъде ще ме измислят нещо някой ден. Днес колежката, утре някой от нас, а вдругиден ще е моя ред да пиша във форума, /на хора на които им е далеч от гъз@/ беки някой се досети, че може да го изработят операторите.
                              Ае... 'Къф тос нет, дето е за някакви пари неограничено за цял месец, а е за 4000 лв за 3 дни?! Чистокръвни измамници.
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Вече се чудя и мая в коя инстанция аджеба да пиша и пращам жалби ?!?
                                Някой има ли идея ?
                                Мислех за С.Трифонов дори...не че ще ми обърне някой там внимание, ама голяма аудитория има голямо нещо ... какво правим сега ... някой решил, че някой друг ей тъй има да му дава 4 000 лв.
                                Абеее ейй хората за 4 000 лв. кола си купуват, къща на село, живото-спасяваща операция на човек...
                                а аз ще трябва да ги давам на тоя дето даже и няма да си го премести от единия крачол в другия

Давайте идеи всякакви, моляяя ....
                                Born to make me happy

Comment

Working...
                                X