Известие

Collapse
No announcement yet.

Голямото Добро Утро !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Голямото Добро Утро !

Здравейте,
    Не се ориентирах къде да пусна тази тема и реших, че общи приказки и отива. Малко съм много ядосана.Търся морална подкрепа.От години си мрънкам под носа, че искам да карам Alfa и точка по-въпроса. Но на когото и да споделя това свое желание започват да ми дават акъл, че италианска не бивало. Трябвало френска, немска или дрън дрън марсианска кола. В момента карам старо Рено Клио и не виждам какви повече проблеми могат да възникнат в този живот, които да ме изненадат.
    Та питам : Какви коли сте карали преди Алфата? Някакви сравнения между Alfata и предишната? Как решихте да минете на тази марка и толкова ли е страшно????

П.П Погледа ми е ориентирам върху Alfa 145/146...

Колежке не слушай какво ти говорят За италианските автомобили, Защото хората които не са карали такива дават некомпетентни отговори
    п.с. Погледни някъде имаше такава тема "Кой какво е карал преди да се качи на Алфа"?
    Grande Punto 1.9 Sporт
    98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata

Comment

Първоначално публикувано от ZoE23
      п.с. Погледни някъде имаше такава тема "Кой какво е карал преди да се качи на Алфа"?
      http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=2773
      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante
        Благодаря колега
        Grande Punto 1.9 Sporт
        98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante
          Благодаря колега
          Резил голям от моя страна, че не се огледах преди да попитам.

Малко спя и трудно навлизам

Сърдечно Благодаря и на двамата.

Comment

Е нема грижи, то ако седнеш да изчетеш всички теми във форума... А иначе добре дошла
            Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Re: Добро Утро !

Първоначално публикувано от Eufi
              Здравейте,
              Не се ориентирах къде да пусна тази тема и реших, че общи приказки и отива. Малко съм много ядосана.Търся морална подкрепа.От години си мрънкам под носа, че искам да карам Alfa и точка по-въпроса. Но на когото и да споделя това свое желание започват да ми дават акъл, че италианска не бивало. Трябвало френска, немска или дрън дрън марсианска кола. В момента карам старо Рено Клио и не виждам какви повече проблеми могат да възникнат в този живот, които да ме изненадат.
              Та питам : Какви коли сте карали преди Алфата? Някакви сравнения между Alfata и предишната? Как решихте да минете на тази марка и толкова ли е страшно????

П.П Погледа ми е ориентирам върху Alfa 145/146...
              добро утро бъдеща колежке ,едно запомни Алфа се купува с очи не с уши и се притежава със сърце не с разум,успех с избора на кола,намериш ли подходящата за теб ще и се насладиш, гарантирам

Comment

Добре заварила Мдам.. Ще ми отнеме много време, но се настанявам удобно и започвам стъпка по-стъпка да се информирам

Comment

Първоначално публикувано от MrX
                  добро утро бъдеща колежке ,едно запомни Алфа се купува с очи не с уши и се притежава със сърце не с разум,успех с избора на кола,намериш ли подходящата за теб ще и се насладиш, гарантирам
                  Еее и аз така си мисля. Грабнала ми е очичките и мечтите... Като ми светнат очите и започна да споделям как кроя планове да сменя Реното с Алфа всеки ми излиза или с "Ти си луда" или " Ауу големи проблеми ще имаш". Е просто ми писна и затова се дотътрих тук.

Comment

Първоначално публикувано от Eufi
                    "Ти си луда" или " Ауу големи проблеми ще имаш"..
                    чували сме ги и ние тея приказки а и продължавам да ги чувам от "разбирачи"
                    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

мда.. алфата не е за всеки с риск да повторя колегите нагоре... не слушай 'разбирачите'. нека си карат голфовете и другите таратайки... това само в БГ го има и е много показателно за манталитета и вкуса на хората.. ама да не се отколнявам

аз лично бих ти препоръчал 147!
                      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent
                        мда.. алфата не е за всеки с риск да повторя колегите нагоре... не слушай 'разбирачите'. нека си карат голфовете и другите таратайки... това само в БГ го има и е много показателно за манталитета и вкуса на хората.. ама да не се отколнявам

щеше да е много хубаво ако беше прав, ама не си. Дори и тук имат голфов манталитет, само че във фрома на Сеат Леон. Тук почитат кучите марки- Опел, Форд, ФВ и прочие. Хората харесват нещо коeто има слава че като го продадат да му вземат добри пари, а не да го подаряват (VW, Ауди) или нещо евтино да им излиза още по евтино. Sad but True

Comment

Първоначално публикувано от Gorgizario

щеше да е много хубаво ако беше прав, ама не си. Дори и тук имат голфов манталитет, само че във фрома на Сеат Леон. Тук почитат кучите марки- Опел, Форд, ФВ и прочие. Хората харесват нещо коeто има слава че като го продадат да му вземат добри пари, а не да го подаряват (VW, Ауди) или нещо евтино да им излиза още по евтино. Sad but True
                          И във Франция е същата работа - От Италия ли е ,по принцип ги отбягват.Според мен това идва от проблемите на ФИАТ от началото на 80те до ...да кажем до излизането на 147 (все пак говорим за около 20 години) Но от както се появи този модел определено много Алфи се виждат. Рекламите и добрите промоции също зачестиха,продължават ли с това темпо , много скоро добрата репутация ще се възвърне сред обикновения потребител.
                          http://www.thegamefactory.fr/

Comment

...аз лично бих ти препоръчал 147!
                            Бе то аз брера бих препоръчал, ама зависи от бюджетчето на момичето
                            _______
                            146 JTD - ex
                            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Алфа както ти казаха по-горе се взима със сърце, няма нужда да слушаш глупави съвети на хора правещи се на разбирачи. Запитай се защо в цвял свят феновете на Алфа са известни като АЛФИСТИ - да си чувала за ренисти(на рено) , пежисти, фордаджии и т.н.т
                              Слушай само себе си - никой друг.

Все едно ти да си влюбена в едно момче и другите да ти казват - "не става" - би ли ги послушала
                              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
                              X