Известие

Collapse
No announcement yet.

Паркирам и живея в центъра.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
    Ако говорим за хората - О'к, евентуално бих могъл да се съглася, че при нас е пълно с прост народ.
    Обаче, ако говорим за плажове и море - гръцкия каманяк и солена вода изостават доста от Каваци, например!
    А бе там на Каваците какви лайна са...внимавай като стъпваш))...едно време серяха до палатките...сега незнам как е...скоро не съм ходил на там, но не вярвам да е корено променено.....освен да са изсрали повече бетон
    А Пинко да престане да ме дразни с тия картинки.....сега няма пара да ида там))......[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 16:14 ---------- Previous post was at 16:09 ----------

---------- Post added at 16:16 ---------- Previous post was at 16:14 ----------

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
    Има и камъняк, ама има и това - около 6 километра плаж, и то без никакви хора... освен нас де

На бялото няма как да кажеш черно.....там е по хубаво, макар, че нашата природа е в мого пъти по красива...ама я съсипваме с глупоста си...стига дразни...ако имах фотоапарата...щях да ти покажа рилските езера привечер или при изгрев)
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• В Тузла малък апартамент с оборудвана кухня и телевизор, хладилник и прочие е от 20-30 евро. Четирима спокойно се вместват. Смятайте си го сами.
      Това, което се предлага в таверните просто не може да се намери у нас на никакви цени.
      За сведение, прасетата се колят за човешка консумация до 120-130 кила. Над тия отиват за кучешка и котешка.
      Сирене с растителни мазнини и прочие...
      Просто забравете.
      В селата покрай морето режима е такъв, че гарантира спокойствие и уют.
      Като искаш забавление има достатъчно вариатета и бузукита, за да се направиш на свиня, колкото ти душа иска.
      Мита за каменистите им плажове и че нямат плажове като нашите е просто селска глупост.
      От Халкидики до Кавала е пълно с пясъчни плажове и закътани псаротаверни, които предлагат прясно уловена риба на нищожни цени.
      От Кавала на горе е същата работа, като след Порто лагос, от Фанари нагоре има 6 км плаж, на който през 10 метра има дискотеки, вариатета, бузукита или просто кръчми.
      Лариса, Ламия, Коринтос и още много други са също с пясъчни плажове.
      Разбира се, има и такива както при Камена Вурла при Термопилите, но те не са правило.

Иначе Кайо добре забеляза.
      Вечер с някой осмокрак за мезе, узото само си влиза в гърлото.
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Хаха, най-се кефя на черноморския патриотизъм....
        Каваците са кенеф невиждан.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

• Хе , къде отишла темата - от наш'та столица към около Скала Рахони, Тасос.
          Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
            ей сега ще ти обяснят колко по-евтино ще ти излезе в Гърция.....

в Гърция е в пъти по-хубаво, защото е в пъти по-скъпо... на едното място живея, на другото съм ходил достатъчно за да знам, че тези митове и легенди за колко евтино излиза са точно митове и легенди, разказвани от хора, които винаги изпускат да обявят някоя интересна подробност от финансов характер, просто защото за тях парите за почивката не са от такова значение, което е прекрасно и се радвам за тях, но в реалния свят, реалните хора не могат да си го позволят

да не говорим, че в Гърция чак след 3-4тото поредно ходене реално можеш да се насладиш на обстановката, защото преди това не знаеш нищо къде е, а наглите гърци прости се правят, че не говорят английски, особено ако видят, че си с по-чиста кола българска кола

Пинко, разбирам ти схемата, наистина е готино, това което правите всяка година с вашето семейство, няма н ужда сега да засипваш със снимки, просто това аз не го наричам почивка - поредни години наред едно и също нещо, на едно и също място - само тишина и спокойствие, което за семейни хора в средната и по-напреднала възраст е разкош, но за хора, които искат да поразгледат интересни нови места, забележителности и заведения- не се получава.

Да не говорим за цените по нощните заведения в Гърция - с парите, които там ще дадеш за 2 водки и ще ти пускат музика от МТВТОП100, тук хората могат да си позволят да отидат на парти на световно известен DJ и да се напият на мотика

Очарованието на чистотата и спокойствието не са за всеки - аз ги харесвам, но масовия турист, който води сиво и скучно ежедневие, иска да види малко ДЖУМБИШ както се казва

Може да излезе по-евтино,може да излезе и по-скъпо,всъщност не мога да сравнявам за последен път съм бил на нашето черноморие 1992г.....
            Но за едно съм 100% сигурен,че по гръцките курорти няма такава товарителница да плащаш вход,чадър,шезлонг и да пръднеш.

В България за нищо пари се правиш мотика докато ти пуска музика някой световно известен DJ ама те и за това толкоз ,,често" идват по българско,да алкохола по дискотеките в Гърция е скъп но който не може да си го позволи да не ходи.
            Ае сравни ми посещенията на top dj-ите в София и Миконос и Атина......
            сравни ми концертите в на световно известни изпълнители в Гърция и България.Къде ходят повече?
            ....ами там,дето взимат по-добри пари.

Чистота и спокойствие,което можеш да намериш в Гърция в България го има само по най-слабите дестинации а там го има почти навсякъде.

Гърците по-голямата част не се правят,че не разбират ингилизки просто наистина знаят само yes и no.

С 3-4 посещения на Гърция не можеш да видиш почти нищо,толкова острови с 3-4 посещения не можеш да ги обходиш,с толкова посещения не можеш да усетиш Атина.

Абе по е убаво там.......

---------- Post added at 22:15 ---------- Previous post was at 22:14 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
            Хаха, най-се кефя на черноморския патриотизъм....
            Каваците са кенеф невиждан.
            Там ходех кат бесен тинейджър.....и пак лайна си бяха......

---------- Post added at 22:15 ---------- Previous post was at 22:15 ----------

Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
            Хе , къде отишла темата - от наш'та столица към около Скала Рахони, Тасос.
            Ти жив ли си бре?

---------- Post added at 22:18 ---------- Previous post was at 22:15 ----------

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
            В Тузла малък апартамент с оборудвана кухня и телевизор, хладилник и прочие е от 20-30 евро. Четирима спокойно се вместват. Смятайте си го сами.
            Това, което се предлага в таверните просто не може да се намери у нас на никакви цени.
            За сведение, прасетата се колят за човешка консумация до 120-130 кила. Над тия отиват за кучешка и котешка.
            Сирене с растителни мазнини и прочие...
            Просто забравете.
            В селата покрай морето режима е такъв, че гарантира спокойствие и уют.
            Като искаш забавление има достатъчно вариатета и бузукита, за да се направиш на свиня, колкото ти душа иска.
            Мита за каменистите им плажове и че нямат плажове като нашите е просто селска глупост.
            От Халкидики до Кавала е пълно с пясъчни плажове и закътани псаротаверни, които предлагат прясно уловена риба на нищожни цени.
            От Кавала на горе е същата работа, като след Порто лагос, от Фанари нагоре има 6 км плаж, на който през 10 метра има дискотеки, вариатета, бузукита или просто кръчми.
            Лариса, Ламия, Коринтос и още много други са също с пясъчни плажове.
            Разбира се, има и такива както при Камена Вурла при Термопилите, но те не са правило.

Иначе Кайо добре забеляза.
            Вечер с някой осмокрак за мезе, узото само си влиза в гърлото.

Иначе яко се кефея някой,който е бил 3-4 пъти в Гърция да ми дума как е там.....определено мога да кажа,че съм се правил мотика и съм се пръскал от ядене за същите пари кат тук.....ама знам къде да ода
            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Е, нормално Гърция да има всякакви плажове при толкова километри плажна ивица. Въпроса е, че доста от близките до нас са каменисти, тесни и в пинсионерски райони
              А вие от кога казахте не сте ходили на по черноморието? Каваци?
              sigpic

Comment

Е, нормално Гърция да има всякакви плажове при толкова километри плажна ивица. Въпроса е, че доста от близките до нас са каменисти, тесни и в пинсионерски райони
                ...1992-ра...
                По гръцко има и плажов с песок и то близо до нас ама требва да си в час и да ги знаеш,всъщност предпочитам да се пека на камък но да не плувам в лайна.

Comment

• Жив съм и се появих насам вечи...
                  Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                  Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                    Жив съм и се появих насам вечи...
                    Е па идвай по София да пийнем.

Comment

• Добре де, кажете ги къде са? Аз от Аспровалта до Кавала пясък не съм виждал никъде
                      Пак ще попитам, къде видяхте лайна на Каваци?
                      Щото аз от 4-5 години не пропускам Каваци, Златна рибка, Царския плаж.... и никак не изпитвам нужда от гръцки скал в комбинация с мътилка от прилива и гняс от пристанищата
                      sigpic

Comment

Е, нормално Гърция да има всякакви плажове при толкова километри плажна ивица. Въпроса е, че доста от близките до нас са каменисти, тесни и в пинсионерски райони
                        Куку...не ни се връзвай....в гръцко няма, както казват в Ямбол...пичета като нашите))
                        ...готови и на плажа да се.......нищо, че мирише)

Comment

• Аз не ви се връзвам, щото сте пенсии и за вас гръцкия плаж си е супер
                          sigpic

Comment

Добре де, кажете ги къде са? Аз от Аспровалта до Кавала пясък не съм виждал никъде
                            Пак ще попитам, къде видяхте лайна на Каваци?
                            Щото аз от 4-5 години не пропускам Каваци, Златна рибка, Царския плаж.... и никак не изпитвам нужда от гръцки скал в комбинация с мътилка от прилива и гняс от пристанищата
                            Има ги и плажовете с пясък.....ама ти си одил по най-българските дестинации ми то в Аспровалта повече българска и сръбска реч се чуе от гречка бре....та как си е Аспровалтата бегаш надоле,минаваш Ставрос и надоле има и песок.....а ти знаеш ли,че на наште Златни убавио песок е каран а не е бил там?

.....може да е каманяк но дай ми еквивалент в България на Сандорини......

Comment

Аз не ви се връзвам, щото сте пенсии и за вас гръцкия плаж си е супер
                              А...сети се)......ама знаеш ли приказката за 100$...?

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                                Има ги и плажовете с пясък.....ама ти си одил по най-българските дестинации ми то в Аспровалта повече българска и сръбска реч се чуе от гречка бре....та как си е Аспровалтата бегаш надоле,минаваш Ставрос и надоле има и песок.....а ти знаеш ли,че на наште Златни убавио песок е каран а не е бил там?

.....може да е каманяк но дай ми еквивалент в България на Сандорини......
                                Нагоре от Аспровалта е Тузла и там има доволно дълъг, около 4-5 километра пясъчен плаж. После следват доста заливчета с превъзходен пясък и готини кръчмета.
                                Просто оазиси, но трябва да ги знаеш. По принцип гърците си ги пазят и рядко там ходят чужденци.
                                Не мога да разбера, какъв е тоя идиотски стериотип, че непременно трябва да си на пясък, за да ти е хубаво. Аз предпочитам скалите и хубавите места за гмуркане и подводен риболов. Пясъка е скучен и е за пенсионери.
                                После ти хрущи в зъбите и те сърби гъзът.
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X