If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В тая насока на мисли да вметна, че правилно са определили синята зона, щото зелената за мен винаги е била извън центъра , поне това е у релси вкарано де....
В тая насока на мисли да вметна, че правилно са определили синята зона, щото зелената за мен винаги е била извън центъра , поне това е у релси вкарано де....
Да, ама си оправи аватара!
Ша та гонЯ до дУпка!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Бързате с изводите - не се запознати със ситуацията!
В гаража кола НЕ влиза, само мотори, т.е. мога да извадя всичко
А "нагласянето" се изразява във вдигане на чистачки и нищо повече, защото знам на кои съседи са колите и нямам намерение да им правя мръсно - познаваме се
Казах го с идеята, че винаги намираме начин да се изтарикатим
А "нагласянето" се изразява във вдигане на чистачки и нищо повече, защото знам на кои съседи са колите и нямам намерение да им правя мръсно - познаваме се
Е, айде да не може всичко да извадиш.
Ако ти си на матора, ще ти се закачи големия дирник някъде.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Аз ако съм пак ще им резна гумите, след като им вдигна чистачките.
Не точно - нова кооперация на ъгъла на Беласица и Странжда
Явно те бъркам, преди години...имаше един играч от форума с друг ник, ама то занеш ли го...има хора с по два три ....та държеше два гаража там, занимаваше се с рентакар и продаваше 156-ци тоталки...леко оправени)...малко прилича на теб...та си помислих да не си ти.....
Comment