Известие

Collapse
No announcement yet.

Паркирам и живея в центъра.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• В тая насока на мисли да вметна, че правилно са определили синята зона, щото зелената за мен винаги е била извън центъра , поне това е у релси вкарано де....
    Last edited by fred; d.m.y г., 23:38.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
      В тая насока на мисли да вметна, че правилно са определили синята зона, щото зелената за мен винаги е била извън центъра , поне това е у релси вкарано де....
      Да, ама си оправи аватара!
      Ша та гонЯ до дУпка!
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Явно съседите при мен в Банишора са се изхитрили и ми спират пред гаража, все едно е техен, за да не ги вдигат и да не плащат
        Ше ги нагласим....
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
          Явно съседите при мен в Банишора са се изхитрили и ми спират пред гаража, все едно е техен, за да не ги вдигат и да не плащат
          Ше ги нагласим....
          Не се притеснявай - ще има ответна реакция и ти съответно ще бъдеш нагласен от тях.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Явно съседите при мен в Банишора са се изхитрили и ми спират пред гаража, все едно е техен, за да не ги вдигат и да не плащат
            Ше ги нагласим....
            Режи им гумите, така няма да можеш да си извадиш колата, съответно няма да се усъмнят в теб... махахааа...

Comment

• Бързате с изводите - не се запознати със ситуацията!
              В гаража кола НЕ влиза, само мотори, т.е. мога да извадя всичко
              А "нагласянето" се изразява във вдигане на чистачки и нищо повече, защото знам на кои съседи са колите и нямам намерение да им правя мръсно - познаваме се
              Казах го с идеята, че винаги намираме начин да се изтарикатим
              sigpic

Comment

Бързате с изводите - не се запознати със ситуацията!
                А "нагласянето" се изразява във вдигане на чистачки и нищо повече, защото знам на кои съседи са колите и нямам намерение да им правя мръсно - познаваме се
                Е, айде да не може всичко да извадиш.
                Ако ти си на матора, ще ти се закачи големия дирник някъде.
                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                К.М.

Comment

Бързате с изводите - не се запознати със ситуацията!
                  Аз ако съм пак ще им резна гумите, след като им вдигна чистачките.

Comment

• Е, няма смисъл - утре ще си оставя моята кола пред гаража и ще ми отмъстят
                    sigpic

Comment

• Имам въпрос към колегите, живеещи в София непосредствено до външната граница на зелената зона:

Как стои въпроса с паркоместата при Вас?
                      Тъй като предполагам, че такива места няма, как смятате да решите проблема?

Моля спамерите или хората, които не са пряко потърпевши от възникналата ситуация, да не бързат за вземат отношение по въпроса.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Е, няма смисъл - утре ще си оставя моята кола пред гаража и ще ми отмъстят
                        Гаража да не е на ул. Враня....в една кооперация сравнително ново стройтелство....?
                        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Не точно - нова кооперация на ъгъла на Беласица и Странжда
                          sigpic

Comment

Не точно - нова кооперация на ъгъла на Беласица и Странжда
                            Явно те бъркам, преди години...имаше един играч от форума с друг ник, ама то занеш ли го...има хора с по два три ....та държеше два гаража там, занимаваше се с рентакар и продаваше 156-ци тоталки...леко оправени)...малко прилича на теб...та си помислих да не си ти.....

Comment

• Десо? То май още си го има рент-а-кара
                              И бат Еньо участваше там

Бъркаш ме със сигурност - аз в гаража държа само мотоциклети.
                              Така съм го "обзавел", че даже и да искам, просто не мога да вкарам лека кола.
                              sigpic

Comment

Десо? То май още си го има рент-а-кара
                                И бат Еньо участваше там

Бъркаш ме със сигурност - аз в гаража държа само мотоциклети.
                                Така съм го "обзавел", че даже и да искам, просто не мога да вкарам лека кола.
                                Аха..така е като не те познавам реално...правим грешки...

Comment

Working...
                                X