Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не е чак толкова голямо предимството му пред другите мобилни операционни системи, но както вече писах от масовия андроид 2.3 до 4.1 разликата е огромна.
    И говоря за чист 4.1 без боклуците и шарениите на самсунг "отгоре".
    Iphone-a не е лоша машинка, но да се опитват да ми го представят като най-доброто е смешно.
    Преди работата ми беше свързана със софтуер за телефони та съм виждал и работил с много , че и с няколко прототипа. Също така съм виждал брикнати нокии, рядко но и това се случва.

Галакси S3 ми е твърде грозен/яйцевиден... и 8-ядрен процесор да имаше пак не бих си го купил в този му вид.
    Най-много съжалявам за нокиа - не трябваше да се ограничават само до windows-a.
    Ще събирам от закуски за Айфоня но не знам дали 5цата с този 4 инчов дисплей няма да ми е неудобна.
    Съвета ми към автора на темата е да разцъка повече телефони и да вземе което му допада на базата на собсвената си преценка, дори да е на apple.
    ...

Comment

Аз до толкова съм свикнал с моя телефон, че като хвана устройство работещо с различно от Андроид и гледам като индианец първата една минута....
      Предполагам всичко опира до навик и от там вече симпатията към определена работна система.
      Аз също бих посъветвал Токича да отиде и да разцъка различни телефони, и просто да си избере един - телефон е в крайна сметка, не купуваш сувалка. След няколко месеца като ти омръзне ще го шитнеш и ще вземеш друг
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
        Аз до толкова съм свикнал с моя телефон, че като хвана устройство работещо с различно от Андроид и гледам като индианец първата една минута....
        Предполагам всичко опира до навик и от там вече симпатията към определена работна система.
        Аз също бих посъветвал Токича да отиде и да разцъка различни телефони, и просто да си избере един - телефон е в крайна сметка, не купуваш сувалка. След няколко месеца като ти омръзне ще го шитнеш и ще вземеш друг
        Само андроида ли го гледаш като талибан?
        А всичко останало като индианец.
        Всичко е въпрос на вкус, а ябълката е въпрос на поза
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

Ама аз си разцъквам постоянно
          И iphone 4S , Samsung galaxy 2 , HTS Sensation , Soni Xperia Arc . Всичките ми харесват . И тъй като не разбирам много , след като ми харесват на усещане и разцъкване , гледам дизайна - Айфона ми харесва най-много
          Аз за това съм писал дали да взема 4С или да чакам 5-цата , просто защото имам допир до останалите в класа
          По едно време имах дилема , дали да не взема някакъв бюджетен смартфон и да не набутвам 1000+ лв. за Айфон . Истината е , че няма да се чувствам удовлетворен от към дизайн , усещане и функции , а след като имам допир с върховите модели просто ще намразя моята ежедневка и по-добре да не давам дори и '' малкото '' 400-500 лв.
          Дилемата ми се изчисти бързо и се отказах от евтино решение , просто защото няма да е решение
          Last edited by tokata_pz_flex; d.m.y г., 22:55.
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
            Само андроида ли го гледаш като талибан?
            А всичко останало като индианец.
            Всичко е въпрос на вкус, а ябълката е въпрос на поза
            Ооооооооооооо, Боже, колко си остроумен
            Свирка ли получи след вечеря
            sigpic

Comment

Т.нар отухляне на телефон е вече ултра рядко, буут лоудъра е в отделен сектор на РОМ а, случвало ми се е да се счупи флаш, с клавишите се влиза в буут менюто, закача се на компа и след няколко минути имаш нова ОС на РОМ а.
              Единствено помазване на буут лоудъра те праща в сервиз, но производителите поумняха и той се пипа отделно.
              Общо взето, четете преди да слагате готвени ромове, в описанието им пише дали мажат там.
              Гол Андрод е смях в залата, вижте сенса и софтуера на НТС например, той прави от играчката смартфон.
              Правеше го отлично и на Уиндоус 6.5
              иФон 5 новости - къстъм СМС тон, тия ебават ли се?
              4" не е толкова много, за мъжка ръка е удобен размер... но за дамска не съм сигурен, да не си изиграят лоша шега.
              "Умрелия" Уиндоус още в ЦЕ версия можеше повече и от иОС и от Андроид до 4 та, за 6.5 имаше толкова софтуер, колкото няма да има за иОС и Андрод заедно до 7 ма... М$ се преебаха яко пускайки УинФон7 в ранна бета, че и окастрена... стана като с вистите, с бонус минус, че 7 не поддържа софтуера за 6.
              Надявам се да са поумнели, че само на параноиди и сектанти не е гот.
              А Нокия ако успеят да направят ПюрВю смартфон с Уиндоус, веселбата ще настане голяма... в момента смарт дето да може да направи снимка на сумрак няма.
              Както казах, конкуренцията е полезна за всички.

Щом те кефи иФон дизайна, а нямаш познания да мажеш по това отдолу, няма какво да го мислиш...
              Дали да вземаш 4С или да чакаш 5, ще разбереш сам след 5 септември, като изкарат реалните данни на 5 та, в момента всичко е гадаене.
              Или като видиш някъде първите бройки 5 ци на живо... понякога е хубаво да хванеш нещото в ръка.
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Именно Аз дилемата я реших още в първите страници - чакам 5-цата да го видя , ако не ми хареса - 4 S . От там нататък просто дискутираме На мен лично ми е интересно , и съм благодарен за информацията , която получавам
                145 1.6 ТС '97 ех.
                145 1.9 JTD '00
                307 CC 2.0 '04

Comment

А щом само дискутираме, да те питам, на тия S2 около теб правено ли им е нещо или са заводски?
                  sigpic

Comment

Тия двете дето губят обхват и забиват не им е правено нищо , заводски са . Тая другата дето и се разтече дисплея ( стана на цвят като разлято моторно масло във вода ) и беше преинсталирана версията на софтуера . Искали му 270 кинта за дисплей и той го махна и взе Моторола Майлстоун 2 и каза , че е много доволен .
                    145 1.6 ТС '97 ех.
                    145 1.9 JTD '00
                    307 CC 2.0 '04

Comment

А намирахте ли разлика в работата на телефона, между заводски и преинсталиран?
                      sigpic

Comment

Кире той му беше сложил по-нова версия на Androida и след ден - два се прецака диспелея и не съм имал допир до телефона . Предполагам ще е било по-добре с по-новата версия .
                        145 1.6 ТС '97 ех.
                        145 1.9 JTD '00
                        307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                          Кире той му беше сложил по-нова версия на Androida и след ден - два се прецака диспелея и не съм имал допир до телефона . Предполагам ще е било по-добре с по-новата версия .
                          Версията на ОС и разтичането на дисплея нямат нищо общо, телефона е пострадал механично.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

О, аз реших, че са му качвани РОМове, кернели, ала-бала....
                            Щото там е истината, брат - за около 3мин. телефона става различен
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                              Версията на ОС и разтичането на дисплея нямат нищо общо, телефона е пострадал механично.
                              Телефона беше на 1 месец . С гумиран калъф и нямаше точица по него . Не е воден и дълъг разговор , за да се прегрее и т.н.

Кuku какви са тия неща за които говориш ?
                              145 1.6 ТС '97 ех.
                              145 1.9 JTD '00
                              307 CC 2.0 '04

Comment

И все пак е притиснат или ударен, разтичането по екрана е класически случай за механична повреда.
                                Не се сещам за механизъм по който софтуерно може да се повреди структурата на екрана.

Comment

Working...
                                X