Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• за мен пък ай-фонът е компромис... смешно малък дисплей и е на 1 падане живот - многократно доказано от многобройните ми приятели и познати с айфони изпоначупени от смешни падания ела да видиш галаксито как го изтървам по 3 пъти на ден от бюрото и как пада през ден на асфалта и му няма нищо

имам тотален контрол и достъп върху всички файлове на телефона, качвам и правя каквото си искам, няма ай-тюнс лайна, ограничения, джейл-брейкове и т.н. и т.н. хиляди тъпотии
    Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 12:26.
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

• Аpple са просто едни майстори на рекламата и цирка.Колкото и смешно да е все още има хора които вярват,че 5-цата ще възпроизвежда холограми и ще е милиметър дебел. Не отричам,че първите им телефони бяха добри,но отдавна ги изпревариха и то не само Samsung.
      Alfa Romeo GTV 1.8TS eX
      Alfa Romeo 146 1.6 boxer eX
      Lancia Kappa 2.0 eX

Comment

• И с какво ги изпревариха ? Със огромни пластмасови сапунерки ...
        Като искаш таблет - си купуваш таблет . За това има Ipad . Аз искам телефон - да си го нося в джоба , а не в раница .
        Проблема с падането са го решили при 5-цата , като са махнали цялата стъклария , заедно с дограмата .
        Така и не разбрах защо тези които нямат Iphone плюят против него Май няма и да разбера
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

• Как що, да се пенят сектантите

Сериозно, всичко е въпрос на вкус... пластмаса, ама правят от нея и ударо/прахо/водоустойчиви апарати.
          Нокия използват поликарбонат, Моторола карбонови имитации.

Тоталния контрол над апарата умре с Уиндоус 6.Х, искам да видя как ще проконтролираш например тъпотата на Сони да си обединят в последния РОМ силата на звука при звъненето и нотификациите.
          Всъщност може де, чупиш буутлоудъра и почваш мазане със самоделни ромове.
          Пак там...
          И иОС и Андроид и Уин фоун 7/8 вече ползват нещото което уж много плюеха в Симбиан - сертификацията.
          Още от буут лоудъра, през кърнела и апликейшън леъра.
          Кел файда например от програма за скриптиране и управление на телефона, като липсва функционалността?

Та всичко е въпрос на вкус... и лек намек какво ще се случва и с компютрите в бъдеще.
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
            И с какво ги изпревариха ? Със огромни пластмасови сапунерки ...
            Като искаш таблет - си купуваш таблет . За това има Ipad . Аз искам телефон - да си го нося в джоба , а не в раница .
            Проблема с падането са го решили при 5-цата , като са махнали цялата стъклария , заедно с дограмата .
            Така и не разбрах защо тези които нямат Iphone плюят против него Май няма и да разбера
            с 3-ката с количка ли мислиш, че я транспортирам

седи си в джоба без кейсове без протектори
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
              с 3-ката с количка ли мислиш, че я транспортирам

седи си в джоба без кейсове без протектори
              Аз сериозно не мога да боравя с тези телефони с една ръка ... Ама на теб щом ти е удобен , действай S3 е хубав телефон !
              145 1.6 ТС '97 ех.
              145 1.9 JTD '00
              307 CC 2.0 '04

Comment

• Преди малко гледам един пич държи некъв телевизор до ухото и викам: "Пич да ти помогна да го качим по стълбите", а той: "Не бе, говоря с брат ми".
                Attached Files
                Last edited by Доко; d.m.y г., 16:16.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение

Тоталния контрол над апарата умре с Уиндоус 6.Х, искам да видя как ще проконтролираш например тъпотата на Сони да си обединят в последния РОМ силата на звука при звъненето и нотификациите.
                  Всеки си има гледна точка по много такива въпроси. А това Сони дето са го направили .. преди да го направят имай предвид, че поне 100 японски гения са го мислили и умували. И като цяло производителите на телефони въобще не ги интересува, че ние тука ше ползваме хакове, гличове, ънбрикове и не знам си още кво .. щото немаме 2 евро за някое приложение от маркета, обаче имаме 1000 лв за телефон.
                  Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                  Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                    .........И като цяло производителите на телефони въобще не ги интересува, че ние тука ше ползваме хакове, гличове, ънбрикове и не знам си още кво .. щото немаме 2 евро за някое приложение от маркета, обаче имаме 1000 лв за телефон.
                    К'во уБуу гу речи...

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                      Всеки си има гледна точка по много такива въпроси. А това Сони дето са го направили .. преди да го направят имай предвид, че поне 100 японски гения са го мислили и умували. И като цяло производителите на телефони въобще не ги интересува, че ние тука ше ползваме хакове, гличове, ънбрикове и не знам си още кво .. щото немаме 2 евро за някое приложение от маркета, обаче имаме 1000 лв за телефон.
                      Напротив, приложението което ползвам за автоматично управление на телефона е съвсем официално и платено.
                      Но за разлика от Самсунг, НТС, Моторола и т.н. в Андроид 4 Сони решиха, че ще обединят принудително част от настройките (в 2.Х беше опционално и всичко беше ОК).
                      Хайде сектантите да слезнете на земята...
                      Телефона струва доста по-малко от 1000 лв., което приложение смятам за смислено си го купувам, контрола не е само хакване.
                      Има и нещо наречено късъмизация, на екрана да има каквото аз искам, а не някой "дизайнер", да ми дава тази информация която аз искам, да звъни така както аз искам и т.н.
                      Така както можех да се изгавря с 6.Х без да го направя неизползваем, нищо друго не може.
                      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• А ве стига сте се пенили с тея андроиди, мандроиди тука, темата е "iPhone дилема"! Махахаа-а-а-а! Човека ако искаше Самсунг, нямаше да пуска специална тема, а щеше да си купува зрънчо. Хаа...
                        Last edited by Доко; d.m.y г., 18:46.

Comment

• Възможно е да .. Аз си взех XPERIA на Sony, щото е от тази година модел, хареса ми на вид и е функционален. Бях се насочил преди това към MOTO RAZR XT910, но като го видях на живо колко е голям и се отказах. Телефона го ползвам за разговор, снимки чат-пат, някоя игричка докато чакам примерно някъде и мейла. Сигурен съм, че и совалка може да приземиш с него, ако имаш софтуер, но това мен лично не ме интересува. За целта, за която съм го взел ми върши идеална работа. Забележката ти към РОМ-а вероятно е уместна, но мен лично не ме касае .. а и предполагам голям % от потребителите които го ползват. Аз съм се доверил на японските майстори (като в оная реклама на МАЗДА). Пари за IPhone дадох веднъж и повече не мисля да инвестирам в тях .. просто това не е моят телефон. А да .. на мнение съм също, че цената е НЕРЕАЛНО висока, за една такава анджаклама. Тя е продиктувана както повечето Хамерикански продукти.
                          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• "Китайска компания се кани да съди Apple заради iPhone 5"

"От GooPhone твърдят, че вече са патентовали дизайна на iPhone 5 за територията на Китай, макар и това да е станало, след като са се запознали с подробностите за дизайна на iPhone 5. Подобна ситуация би могла да възпрепятства всички продажби на Apple в Китай, а не е ясно дали не може да засегне и износа на произведените в Китай телефони. "

Това се казва : с техните камъни по тяхната глава.

Nokia се изложиха за пореден път като пуснаха 8 mpix камера в топ-модела си 920. Обещават да снима добре на тъмно и да има много добра стабилизация. Това сме го чували много пъти и преди.... Колкото и добра да е стабилизацията - софтуерната не е като оптичната/механичната.
                            ...

Comment

• Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                              "Китайска компания се кани да съди Apple заради iPhone 5"

"От GooPhone твърдят, че вече са патентовали дизайна на iPhone 5 за територията на Китай, макар и това да е станало, след като са се запознали с подробностите за дизайна на iPhone 5. Подобна ситуация би могла да възпрепятства всички продажби на Apple в Китай, а не е ясно дали не може да засегне и износа на произведените в Китай телефони. "

Това се казва : с техните камъни по тяхната глава.

Nokia се изложиха за пореден път като пуснаха 8 mpix камера в топ-модела си 920. Обещават да снима добре на тъмно и да има много добра стабилизация. Това сме го чували много пъти и преди.... Колкото и добра да е стабилизацията - софтуерната не е като оптичната/механичната.
                              Хубав цитат,ама да беше сложил цялата статия,че има важни уточнение в нея. Китайска компания се кани да съди Apple заради iPhone 5
                              Всеки има право не мнение. Моето е,че Самсунг не правят нищо особенно и определено не заслужават целия този шум около "хипер ултра мега гига турбо мурбо гъзарския" S3. От както Стийв Джобс го няма Apple просто не е същата компания.
                              Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                              Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                              Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• А някой знае ли някоя програмка от гугъл стора за HTC Desire HD, видеорегистратор който да върши работа ??? Ако кажете и навигацийка някоя с безплатни карти ще е супер ... до колкото знам версията на андроида е 2.3.5
                                Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Working...
                                X