Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от nasty Покажи съобщение
    http://www.youtube.com/watch?v=rdIWK...9Ccw2TqyKVqI5w
    Дали са умни американците а - ахехае :Д
    Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
    аххахахахахах Така е, въображението и самовнушението са голема работа
    Това е подвеждане, няма общо със самовнушението.
    Има едно предаване, експерементират в ресторант, като поднасят на клиенти различни видове вода, минерални, от къде ли не, натурални, изворни, от ледници, бла, бла.
    Интересното е, че всички усещаха разликите, особенно като им се кажеше цената, а всъщност поднасяха една и съща вода на всички от градинския маркуч.
    Това предаване с iPhone е подобно, подвеждащо, а и итервюираните са нЕкви "бъмове".
    Факт, че се спряга само ябълката по разни токшоута и ТВ предавания, само тя им е в устата, другите марки нещо потъват в сянка.
    Last edited by Доко; d.m.y г., 19:12.

Comment

• Абе предполага се, че тия малко или много са имали досег с Ифон 4, даже повечето дори носеха такъв в себе си

Малко нещата са все едно сега да ме сложат в 147 2.0тс като мойта и да ми кажат, че е ГТА и аз като слеза да кажа да бе наистина е по-бърза, по-мощна и по-стабилна
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
        Абе предполага се, че тия малко или много са имали досег с Ифон 4, даже повечето дори носеха такъв в себе си

Малко нещата са все едно сега да ме сложат в 147 2.0тс като мойта и да ми кажат, че е ГТА и аз като слеза да кажа да бе наистина е по-бърза, по-мощна и по-стабилна
        Е хайде, все едно не си на ясно как се вади от контекста, то от месец се знае, че е 4 инчов, сещай се...
        Нагласено е за такива като вас, да се радвате.
        Всъщност трябва да си умен колкото тези на клипа, да повярваш, че не си нагласен... Мухахааа
        Last edited by Доко; d.m.y г., 19:18.

Comment

• А, аз не се радвам (предполагам според теб злорадствам) просто се забавлявам Нямам нищо против ифоните, нито хората, които ги харесват и ги ползват По същия начин щях да реагирам, ако клипа беше за новия Самсунг, Сони, НТС итн...

Над тия неща съм да робувам на марки и слогани...Днес съм с Алфа, утре с БМВ, в други ден с Хонда Което ми е на сърцето, това си купувам, а не каквото чичо Манчо или болшинството чичо Манчовци смята, че е актуално в тия дни
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
            А, аз не се радвам (предполагам според теб злорадствам) просто се забавлявам
            Успокой се бро, и на мен ми е забавно, чичо Манчо, ала-бала.
            Last edited by Доко; d.m.y г., 20:13.

Comment

• Исктината е, че при огромното количество от марки и модели смартфони на пазара, има една марка, която превъзхожда с качество, надеждност, сигурност и поради това се ползва основно от хора, които знаят за какво иде реч.

Нарича се Blackberry.

Всичко останало са шарени играчки.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                Исктината е, че при огромното количество от марки и модели смартфони на пазара, има една марка, която превъзхожда с качество, надеждност, сигурност и поради това се ползва основно от хора, които знаят за какво иде реч.

Нарича се Blackberry.

Всичко останало са шарени играчки.
                Blackberry без услугата си е по-безсмислено от айфон без Интернет
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• И аз съм чувал от няколко независими източника разни работи за Блекбери, но дали е вярно
                  Защо много бизнесмени, адвокати и прочие по чужбина (не само) ползват Блекбери?
                  sigpic

Comment

• Защото е услуга, криптирана и независима.
                    Апаратите не са лоши, но сами по себе си не са интересни.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Услуга?
                      А и не ползват ли всички телефони криптиране/декриптиране?
                      Last edited by Kuku; d.m.y г., 00:06.
                      sigpic

Comment

• Ще може ли да споделите с по-прости думи , за невежи като мен благодарско

П.П.
                        Доста дискусии има за процесора на Айфон 5 и порових стабилно и прочетох , че най-вероятно му е интегриран Cortex a15 процесор , за който пък други твърдят , че ще го има чак през 2013-та година . Двуядрен е , но работи на доста висока честота и пести доста от батерията . Бил много по-сработен от 4 ядрените ... Говори се за честоти 1,5-2 Ghz без никакъв проблем за чипа .
                        Last edited by tokata_pz_flex; d.m.y г., 09:25.
                        145 1.6 ТС '97 ех.
                        145 1.9 JTD '00
                        307 CC 2.0 '04

Comment

• Услуга е, апаратите са бонус.
                          Корпоративни комуникации (мейл, чат, документи, органайзер, календар и т.н.) в криптиран вид.
                          Има вариант да се ползват техни сървъри, да се ползва надстройка на фирмен/и такива или на под изпълнител.
                          Самите апарати са окастрени като айфона, плюс допълнителната опция администратора на услугата да окастри с политика още повече функционалността.
                          Изобщо не ви ли е служебно, не ви трябва... не, че няма опция за частни лица (през сървъри на Мтел) ама не виждам особен смисъл, когато няма интегрирания групуер.
                          Всеки смартфон може в днешно време да получава мейли от всякакви сървъри.

Comment

• Когато говоря, за blackberry, нямам впредвид някаква напудрена функционалност. Много от моделите нямат дори радиоприемник.
                            Тук става въпрос за надеждна корпоративна комуникация. Нещо, което вече влиза като стандарт в политиките за сигурност на много организации.
                            Накратко:
                            Blackberry e смартфон + услуга, силно ориентирана към професионалисти.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Добре де, ако е криптирано по различен начин, как го декриптират другите устройства?
                              А и щом това може да се направи на всеки смартфон, какво е уникалното на Блекбери
                              Last edited by Kuku; d.m.y г., 20:37.
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                                Добре де, ако е криптирано по различен начин, как го декриптират другите устройства?
                                А и щом това може да се направи на всеки смартфон, какво е уникалното на Блекбери
                                Тези устройства и респективно услугата е разработена от канадската компания Research in motion (RIM).
                                Основното им предназначение е това да осигурят надеждна и добре защитена комуникация с корпоративни пощенски сървъри.

Лицето X има служебен пощенски акаунт, който е достъпен от корпоративната мрежа на съответната институция.
                                На лицето X обаче му е необходимо да има достъп до пощенската си кутия и когато пътува по света.

Най-общо казано нещата работят по следния начин:

В мрежата на съответната институция се инсталира Blackbery enterprise server (BES).
                                BES комуникира от една страна с корпоративния пощенския сървър а от друга с мобилното устройство.
                                В случая комуникацията с мобилното устройство е по-сложна и тя се осъществява, като BES осъществява връзка със сървър на RIM (Тук много хора критикуват архитектурата на системата, защото практически всички данни минават от там и могат да бъдат обект на злонамерени действия). Този пък сървър осъществява връзка с мобилния оператор в чиято мрежа се намира мобилното устройство..........

Разликата с останалите смартфони, които притежават мейл - клиенти е тази, че ако такъв телефон трябва да има достъп до корпоративната поща, то първо той трябва по някакъв начин да осъществи криптирана връзка с него (примерно да изгради VPN).

Накратко при blackberry процесът е специално проектиран за тази цел и не изисква никакви действия от страна на потребителя.
                                Освен това се ползват протоколи за комуникация с най-високо ниво на защита.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X