Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 10-20 м. е огромно разстояние ...
    Той GPS е наред , въпроса е че те се отделиха от Google maps и се направиха на отворени с тяхните си ... там програми за навигиране
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
      10-20 м. е огромно разстояние ...
      Той GPS е наред , въпроса е че те се отделиха от Google maps и се направиха на отворени с тяхните си ... там програми за навигиране
      Именно и се н....ха с това си действие.
      sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
      Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

• Скузи, неправилно се изразих!
        sigpic

Comment

• Не знам как е при други телефони, но още от времето на 3GS поколението ползвам тази стойка за кола на tomtom, iPhone става неразличим от Garmin Nuvi 255w, като си има вграден 12 канален GPS приемник, мултимедия и хендсфри което може да работи и от уредбата на колата, и естествено ти зарежда батерията.
          http://www.youtube.com/watch?v=uOYaXWO-Th0

А това е още един модел.
          http://dice.bg/tomtom-hands-free-car...3#!prettyPhoto

А картите на iGO вървят на 3D дори и в Бургас и то от преди две години.
          Attached Files
          Last edited by Доко; d.m.y г., 20:18.

Comment

• Доко , а TOM-TOM безплатни ли са за iphone ?
            145 1.6 ТС '97 ех.
            145 1.9 JTD '00
            307 CC 2.0 '04

Comment

• Като не стават картите на iphone 5 - ще си сложите друг софтуер и готово.
              Освен ако apple не вземат да забранят ! Но спокойно, jailbreak ще има винаги.

Искам да отбележа че освен GPS стандарта в момента някои смартфони имат и GLONASS - руски военни работи ... като цяло трябва да работи по-точно от GPS.

Tomtom няма как да е безплатен. Струва поне 50$. Но нали тези с iphone-ите имат кинти и ще си го купят.
              Last edited by Drag0; d.m.y г., 20:54.
              ...

Comment

• Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                Като не стават картите на iphone 5 - ще си сложите друг софтуер и готово.
                Освен ако apple не вземат да забранят ! Но спокойно, jailbreak ще има винаги.

Искам да отбележа че освен GPS стандарта в момента някои смартфони имат и GLONASS - руски военни работи ... като цяло трябва да работи по-точно от GPS.

Tomtom няма как да е безплатен. Струва поне 50$. Но нали тези с iphone-ите имат кинти и ще си го купят.
                Аз точно за това питам . Явно от Епъл са искали да имат безплатно приложение за карти , но уви , ... 2-ка по география . А платени приложения със сигурност ще има
                145 1.6 ТС '97 ех.
                145 1.9 JTD '00
                307 CC 2.0 '04

Comment

• Не искам да звуча като краен фен, но преди две-три години търсехме телефон който да ни върши работа, а това включва основно наблюдение на запис онлайн на DVR-и няколко броя. Доколкото си спомням пробвахме някакво HTC, беше топ-модел за времето си и 3GS-са на ябълката, тогава Самсунг не се бяха развили дотолкова, че да ни вършат работа.
                  Е, в момента съм с ябълка, и си е доста натоварена от към ползване на ресурса който ми предлага, като активно си ползвам autocad, естествено не да чертая, а само разглеждам, както и видеонаблюдение на 4 DVR-а по 16 камери, теглене и наблюдение на запис от тях, за навигацията ,mail и "бозенето" във форуми и интернет е излишно да споменавам, както и за игри, които не играя, и всички останали стандартни екстри и апликации.
                  Възможно е вече и другите телефони да ми вършат работа, но е късно за останалите модели, а и всичко е правено да е съвместимо с Apple, което сега отчитаме като най-голям плюс, и една от най-рентабилните инвестиции във времето (не визирам телефоните).
                  Та на мен този телефон ми служи перфектно и си заслужава всяка стотинка, а вероятно и останалите може би ще ми вършат същата работа, но нали се сещате, че лично на мен ще ми коства известно време да си настроя IP-адреси, VPN настройки, и всичката останала техника към друга OS, но също така и нови инвестиции.
                  Ето и няколко скриншота, запознатите ще се сетят от къде са. Tomtom с карти на цяла Европа. Само камерите на Jukebox няма да кача, защото има инфо на IP-a.
                  Не знам във VIP Brother колко камери имат, но аз от телефона наблюдавам 64 броя, както и записите от тях.

Та сега да попитам пак за пореден път, вие как си използвате реално ресурса на телефона, не само за игри и навигации?

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                  Доко , а TOM-TOM безплатни ли са за iphone ?
                  Тока освен джелбрейк има и други начини да си качиш безплатно софтуер, който струва пари.
                  Не слушай мнения от хора които не са притежавали iPhone, нищо съществено не можеш да чуеш.
                  Attached Files
                  Last edited by Доко; d.m.y г., 21:32.

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                    Аз точно за това питам . Явно от Епъл са искали да имат безплатно приложение за карти , но уви , ... 2-ка по география . А платени приложения със сигурност ще има
                    Google инвестира много в картите си и в момента са най-добрите. Постоянно си актуализират картите, колите им бръмчат навсякъде.
                    Преди ползвах nokia maps и беше адски зле. Показваше ми адреси на 1-2 км от истинската им позиция. С това ми провали и едно интервю за работа. От тогава само с google maps и не е имало fails.
                    ...

Comment

• Може да звучи брутално, еретичто, старомодно или първосигнално, но за мен телефонът си е телефон, фотоапарата си е фотоапарат, компютъра си е компютър и т.н - всички други изгъзици събрани в едно цяло си е компромис с качеството и като се замисли човек, какво пък толкова губи като ги няма всичко това в едно цяло.

От всичките тези екстри човек оглупява, а също така му се прецакват емоциите в дългосрочен план - откъдето и да го погледнеш все е тъпо.
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                        Google инвестира много в картите си и в момента са най-добрите. Постоянно си актуализират картите, колите им бръмчат навсякъде.
                        Преди ползвах nokia maps и беше адски зле. Показваше ми адреси на 1-2 км от истинската им позиция. С това ми провали и едно интервю за работа. От тогава само с google maps и не е имало fails.
                        Това лято идваха до моята сграда , която е в центъра на Пазарджик - 2 етажа по 120 квадрата . Септември 2011-та я завърших , те идваха през Октомври . Е сградата я няма в Гугъл мапс . Като се има на предвид , че първия етаж е там от 12 години ! Как може на комшиите външния кенеф строен миналото лято да го има , пък моята сграда да я няма ...
                        Имат си и те косури ...
                        145 1.6 ТС '97 ех.
                        145 1.9 JTD '00
                        307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                          Може да звучи брутално, еретичто, старомодно или първосигнално, но за мен телефонът си е телефон, фотоапарата си е фотоапарат, компютъра си е компютър и т.н - всички други изгъзици събрани в едно цяло си е компромис с качеството и като се замисли човек, какво пък толкова губи като ги няма всичко това в едно цяло.

От всичките тези екстри човек оглупява, а също така му се прецакват емоциите в дългосрочен план - откъдето и да го погледнеш все е тъпо.
                          Олди, само старомодно звучиш.

Но за оглупяването в дъгосрочен план си прав.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                            Но за оглупяването в дъгосрочен план си прав.
                            Не е ли това най-важното.
                            Също така се прецакват инкстиктните и човек става зависим от някакви машинарии - като свърши тока и всичко умира.
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

Comment

Може да звучи брутално, еретичто, старомодно или първосигнално, но за мен телефонът си е телефон, фотоапарата си е фотоапарат, компютъра си е компютър и т.н - всички други изгъзици събрани в едно цяло си е компромис с качеството и като се замисли човек, какво пък толкова губи като ги няма всичко това в едно цяло.

Телефон и скайп в едно, или друго voIP, камерата ми не е перфектна и все пак снима по-добре от масовите фотоапарати-сапунерки, fullHD видео, мога да си наглеждам машините с VNC и още и още. Имам дори барометър. Това последното много малко хора биха го оценили. Ти ако искаш си носи отделно лаптоп, фотоапарат и т.н.
                              Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                              Това лято идваха до моята сграда , която е в центъра на Пазарджик - 2 етажа по 120 квадрата . Септември 2011-та я завърших , те идваха през Октомври . Е сградата я няма в Гугъл мапс . Като се има на предвид , че първия етаж е там от 12 години ! Как може на комшиите външния кенеф строен миналото лято да го има , пък моята сграда да я няма ...
                              Имат си и те косури ...
                              Косури имат и ще имат. Но дори с тях пак са най-добрите.
                              ...

Comment

Не е ли това най-важното.
                                Също така се прецакват инкстиктните и човек става зависим от някакви машинарии - като свърши тока и всичко умира.
                                Ти остави тока, ами ако не си пиша в Reminders-a изобщо няма да запомня какво да правя на другия ден.

Comment

Working...
                                X