Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Така е .
    Има прекалено много безплатни приложения , за да даваш пари за платени .
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
      Така е .
      Има прекалено много безплатни приложения , за да даваш пари за платени .
      Тока проблема е, че приложенията за Андроид се пущат в Маркета без тестове и повечето се "чупят", не стават. При ябълката този момент е избегнат, пуснато ли е в Store значи е тествано и работи. Така, че не го слушай Сусо, пуща на търсачка в андроидя "free", и от 400000, 390000 са фейк.
      Last edited by Доко; d.m.y г., 16:15.

Comment

• Ако е така - лошо
        Предпочитам да има 5 , ама да работят , отколкото 50 - от тях 5 работещи , и 45 пъти инстал/ън инстал .
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

• Хубавите приложения, без значение за какво става въпрос, вонаги имат висок рейтинг и положителни коментари.
          Аз до сега проблеми с калпаво приложение не съм имал.
          Дори, евентуално да има нещо нередно, то се оправя много бързо от програмистите.
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
            Ако е така - лошо
            Предпочитам да има 5 , ама да работят , отколкото 50 - от тях 5 работещи , и 45 пъти инстал/ън инстал .
            Повечето безплатни приложения са "demo", работят с по-малко фунции, игрите също са с по едно-две нива. Така е за "зарибявка", все пак това е бизнес, има интелектуален труд който струва пари, и няма значение дали е Андроид или Ябълка.

---------- Post added at 16:21 ---------- Previous post was at 16:19 ----------

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
            Хубавите приложения, без значение за какво става въпрос, вонаги имат висок рейтинг и положителни коментари.
            Аз до сега проблеми с калпаво приложение не съм имал.
            Дори, евентуално да има нещо нередно, то се оправя много бързо от програмистите.
            Именно, Андроид тестват и ремонтират "в движение".
            Last edited by Доко; d.m.y г., 16:24.

Comment

• Между другото , аз мислех че има много готини работи за Андроид . Онзи ден си играх с едно HTC Sensation и имаше някакви допотопни игри , които след първо '' ниво '' ме оферираха там за 2-3 долара , били демо версия .
              Нямаше нищо , с което да ме грабне ... освен прогнозата за времето
              Общо взето ми се струва , че като искаш нещо хубаво - си плащаш за това . Като не искаш да платиш , си седиш без '' хубавото '' нещо
              Last edited by tokata_pz_flex; d.m.y г., 16:42.
              145 1.6 ТС '97 ех.
              145 1.9 JTD '00
              307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                А смисъла какъв е, има 400000 навигации, или 400000 приложения за Андроид?

Не разбираш защото не четеш, ами се правиш на интересен. Куку каза, че има една дузина навигации, а ти му опонираш, че са 400000.
                ПРАВ СИ!
                Уморен съм /и аз съм човек/

Няма нито една безплатна навигация!
                Аз си купих един вайс пилот и съм доволен.
                Досега на мен приложение не ми се е "чупило".
                Определено при ябълката нещата са по "строги" и "затворени".
                Но аз от моя телефон няма да загубя данни за милиони, ако нещо се сбъгне
                Самсунгът не е по-добър от ябълката, но определено е с по-добро съотношение цена-качество, а за мен и с по добър дизайн.
                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                К.М.

Comment

• Всеки път когато закачам тела към компа сам си се back up, инфо няма как да загубя дори нещо да стане.
                  Както казах вече има начин да стане айфончето като комп, с екстри и функции за които не съм подозирал. Уникални неща.
                  И всяка една програмка може да се издърпа безплатно през installous. Никакви проблеми, който се интересува от програмката да пише. За софт 5.1.1 мога да помагам. За 6-ца още няма неща, те от apple още косурите му оправят.
                  През тази програма дърпаш безплатно всякакви апликации за без пари. А повярвайте има уникални такива за I.

Всеки със здраве да си ползва андройда, от днес един негов собственик реши да търси I след като си поигра малко със моят тел. Реши както каза той да се upgrade-не към по висша класа
                  sigpic
                  Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                    ПРАВ СИ!
                    Уморен съм /и аз съм човек/

Няма нито една безплатна навигация!
                    Аз си купих един вайс пилот и съм доволен.
                    Досега на мен приложение не ми се е "чупило".
                    Определено при ябълката нещата са по "строги" и "затворени".
                    Но аз от моя телефон няма да загубя данни за милиони, ако нещо се сбъгне
                    Самсунгът не е по-добър от ябълката, но определено е с по-добро съотношение цена-качество, а за мен и с по добър дизайн.
                    Нямам нищо против Андроид или производните му устройства.
                    Просто съм привикнал с ябълката.
                    В тази тема не може да се докаже кой продукт е по-добър поради простата причина, че всеки си хвали "гарджето".
                    А според мен няма такова понятие като "по-добър", а има личен избор, затова има и разнообразие от продукти.
                    А бе може да се филосовства много...

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                      Всеки път когато закачам тела към компа сам си се back up, инфо няма как да загубя дори нещо да стане.
                      Както казах вече има начин да стане айфончето като комп, с екстри и функции за които не съм подозирал. Уникални неща.
                      И всяка една програмка може да се издърпа безплатно през installous. Никакви проблеми, който се интересува от програмката да пише. За софт 5.1.1 мога да помагам. За 6-ца още няма неща, те от apple още косурите му оправят.
                      През тази програма дърпаш безплатно всякакви апликации за без пари. А повярвайте има уникални такива за I.

Всеки със здраве да си ползва андройда, от днес един негов собственик реши да търси I след като си поигра малко със моят тел. Реши както каза той да се upgrade-не към по висша класа
                      Човек поглежда с колко пари разполага в джоба си и за какво ще ползва тела си, след това купува.
                      Всичко различно от гореописаното е снобария.
                      Ще карам аз кола за 2 500 и ще държа телефон за 1 500, ха-ха-ха.
                      Бг гъзар.
                      К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                        Всеки път когато закачам тела към компа сам си се back up, инфо няма как да загубя дори нещо да стане.

Ползай iCloud, имаш 5GB на сървър на ябълката, няма да ти се налага да мислиш за backup.
                        През акаунта с WiFi или 3G на всяко ново устройство можеш да си възтановиш цялата информация която си backup-нал.
                        Installous може да се ползва само на хакнат (Jailbreak) телефон. Аз предпочитам да ползвам отключено устройство, можеш да ъпдейтваш нови iOS. В момента съм на iOS 6.0 и има доста подобрения и новости, 200+.
                        Last edited by Доко; d.m.y г., 17:58.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                          Нямам нищо против Андроид или производните му устройства.
                          Просто съм привикнал с ябълката.
                          В тази тема не може да се докаже кой продукт е по-добър поради простата причина, че всеки си хвали "гарджето".
                          А според мен няма такова понятие като "по-добър", а има личен избор, затова има и разнообразие от продукти.
                          А бе може да се филосовства много...
                          Винаги има по-добър, никога няма най-добър!
                          К.М.

Comment

• В момента съм на iOS 6.0 и има доста подобрения и новости, 200+. [/QUOTE]

И доволен ли си от новата навигация след като си с иос 6,защото и аз съм с иос 6 и не съм доволен от новата им навигация.
                            sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                            Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

• от отварянето на плей стора до първия ми разговор през вайбър минаха около 35 секунди... кой знае къде и какво си търсил или направил

всичко си има предимства и недостатъци, айде холам да спираме 44 страници тъпотии изписахме
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщение
                                И доволен ли си от новата навигация след като си с иос 6,защото и аз съм с иос 6 и не съм доволен от новата им навигация.
                                Не съм ползвал Maps за навигация и не мога да ти кажа как е. Докато бяха на Google беше добре, сега не съм се ровил там.
                                Навремето бях качил приложение с карти на iGO и tomtom, като iGO идваше малко тежка за 3GS ми. В един момент tomtom пуснаха на пазара TomTom iPhone car-kit и от тогава съм на tomtom.
                                Last edited by Доко; d.m.y г., 19:35.

Comment

Working...
                                X