Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
    Одеве си "поиграх" малко с един iPhone 5. .....................
    . в момента за мен лично са един от многото асемблатори.

Доко размазаха ви
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Той Доко си знае
      sigpic

Comment

• Малко крайно мнение.

Пазарът си е пазар и той рядко греши.
        Щом едно нещо се продава дори на тази цена много, то не бих си позволил да твърдя, че не е най-доброто на пазара.

Съгласен съм само, че цената му е завишена, но не и че сони и самсунг го превъзхождат.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

• Защо да е завишена ?
          Колко му е цената в САЩ ? Назаде русия и Доко бяха споменали някаква цифра .
          Като сложиш експортни такси , мито ,един двама прекупвача +%печалба и нещата си идват на място .
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
            Защо да е завишена ?
            Колко му е цената в САЩ ? Назаде русия и Доко бяха споменали някаква цифра .
            Като сложиш експортни такси , мито ,един двама прекупвача +%печалба и нещата си идват на място .
            Струва ми се все пак, че се плаща и марката айфон. Поне 15-20 %.
            К.М.

Comment

• Спор няма .Бранда си е сума .

Comment

• Най-ми харесват коментари в стил "юноша бледен" като на Дистефано, лишени от съдържание празни приказки.
                Та, току-що хапнах морена, някой иска ли да му кажа кода?
                Last edited by Доко; d.m.y г., 20:38.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                  Най-ми харесват коментари в стил "юноша бледен" като на Дистефано, лишени от съдържание празни приказки.
                  Г-н Гларус ... ше се обиждаме ли ? Написъл съм това, което съм видял и тествал.

Боянсера Ви го каза много правилно ... "там дето не огрява слънцето" ...
                  Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                  Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Доки, ти все пак мислиш, че е по-добре да платиш една торба пари за нещо, което всички останали получават (че някои получават и повече) за двойно по-малко пари или направо безплатно
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                      Г-н Гларус ... ше се обиждаме ли ? Написъл съм това, което съм видял и тествал.

Боянсера Ви го каза много правилно ... "там дето не огрява слънцето" ...
                      Пич стига си хейтвал, ами като си от Пазарджик извикай Токата, и като си такъф капацитет-тестер му го изтествай на него, ама го сравни с тая смешна ксперия.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                        Малко крайно мнение.

Пазарът си е пазар и той рядко греши.
                        Щом едно нещо се продава дори на тази цена много, то не бих си позволил да твърдя, че не е най-доброто на пазара.

Съгласен съм само, че цената му е завишена, но не и че сони и самсунг го превъзхождат.
                        Ако говориш глобално за световния пазар си далеч от истината.

Аз дадох ... как да кажа ... точни цифри. Сега 2 е по-голямо от едно, пък нека 1 се продава повече. Най-доброто не е най-скъпото, или най-рекламираното. Маркетингът на Apple вероятно е бетон, въпреки, че аз лично не съм попадал на такъв тук.
                        Спонсорирам всякаква икономика различна от американската ! След време примерно ако намерят големи залежи на петрол в България и тука ще ни дойдат "на гости" с армията както в Ирак.

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                          Доки, ти все пак мислиш, че е по-добре да платиш една торба пари за нещо, което всички останали получават (че някои получават и повече) за двойно по-малко пари или направо безплатно
                          Кики, аз не убеждавам никой да си го купи, а само казвам, че няма ефтино и хубаво, поотделно са. Колкото и да не ти е приятно, сускрофа малко по-нагоре го е написал много точно. Токата е убеден какво да си купи още преди да пусне темата, затова и пита какъв айфон да си вземе, а доколкото ми е известно сам си е шеф, и докато аз, ти и още няколко човека се забавляваме, изскачат и някои които не "четат" иронията и хумора който се влага.
                          Оффф....
                          Last edited by Доко; d.m.y г., 21:25.

Comment

Пич стига си хейтвал, ами като си от Пазарджик извикай Токата, и като си такъф капацитет-тестер му го изтествай на него, ама го сравни с тая смешна ксперия.
                            Първо не съм от Пазарджик. Въпреки, че се подвизавам в региона. Второ с Ъглошлайфа се познаваме от много време и много пъти сме припадали заедно под масите. Трето ако той реши да тества и двата модела, мога да му ги осигуря. Четвърто .. Експрерията е смешна ама некой друг път.

А и пето .. както многократно споменах в темата .. iPhone съм имал, и в момента имаме даже само че на жената 4S e нейния. Не хейтвам.

И шесто двата телефона един до друг немат общо. Показателите и начина на работа говорят само в полза на Sony-то.

Samsung-a между впрочем ги изпреварва и двата във всички дисциплини .. говоря за S3 конкретно.

Аpple нямат флагман в този технически отрасъл. Всъщност Моторола е доста по-качествен и надежден продукт от този континент.

---------- Post added at 18:09 ---------- Previous post was at 18:07 ----------

Абе като за петък вечер явно ше се позабавляваме ... нищо лично към никой от колегите тука ..

Поздрави на всички .. уважавам мненията на всички .. въпреки, че с доста не съм съгласен

Comment

Най-ми харесват коментари в стил "юноша бледен" като на Дистефано, лишени от съдържание празни приказки.
                              Притежателите на айфон не хапват ли сникърс или баунти, какви са тези нискобюджетни морени.
                              К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                                Притежателите на айфон не хапват ли сникърс или баунти, какви са тези нискобюджетни морени.
                                Ааа, накупил съм няколко кашона морени, мойте плющат мощно да ми събират кодове за самсунга, и кучето прояде чак...жена ми качи 3 килограма от 3 дни насам, дъщерята за седмица уви питона... а кучето се блъска в ръба на дивана, не може да отскоче... то от толкова хвалене на аамсунг се "облъчих", и взех, че си хакнах с една тухла айфона...мухахахааа
                                Last edited by Доко; d.m.y г., 21:28.

Comment

Working...
                                X