Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Големи са , и лагват
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

• ЛАГВАТ DDDDD ок
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

• Кажете телефон за човека бре :–)
        Нещо андроидно ... аз там не ги разбирам , ама разните Сони-та не са ли добра алтернатива ?
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

• сони ташак.... евтините самсунги и те са скръб
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

• http://greentech-bg.net/?p=4029
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
              Е как няма да се гъне. Средностатистическите американци са по 140кг. И то главно на задника.Сега и приберете айфона в тесните дънки отзад в джобчето и си представете какво става като се наведе американеца да си вземе диетична кока-кола

Иначе и аз имам сериозен проблем. Не мога да си харесам телефон. Всички андроиди под 400лв. ми се струват смотани, а другите са ми с неоправдано високи цени(сигурно на втория ден ще го счупя). Браузването с ЛУмина не ми допада иначе да съм си взел до сега.

Ако някой има идея трябва ми.
              - Добра камера- да снима бързо и да не лагва
              - 3.8-4" екран (не искам телефона ми да е тухла)
              - андроид
              - ще се полза само за снимки,разговори и форума на алфа ромео

П.П В близките 2 месеца дали ще излезе нещо интересно, някой има ли инфо по въпроса
              Ако искаш фотоапарат с GSM - Нокия 808 (симбиана обаче е леко опак в началото) 41 Мпкс сензор и ксенонова светкавица.
              Леко (3 пъти) ти е извън ценовия диапазон де

Останалото... хубави снимки от телефон забрави, топ класовете (изключая демото на Нокия как се завира ГСМ в извратен фотоапарат) що годе се справят, ама си говорим за неща пак по 1000 - 1500 лв.

За тия пари дето казваш - Сони Експерия П
              http://www.mobilebulgaria.com/mobile.../sony-xperia-p
              (В средния и ниския клас правят най-добрите снимки от параноидите)

4", 2х1 ГХз процесор, 1 ГБ РАМ, 16 ГБ сторидж, 8 МПкс фото (ако е същия като моя сензор, на светло снима).
              Цена м/у 500 и 600 лв.
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Новата "Ракия" с 41 мгпс камера е скръб...не снима постоянно с толкова, а при определени случаи...разгледах я...не е мн арна!
                sigpic
                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                  Новата "Ракия" с 41 мгпс камера е скръб...не снима постоянно с толкова, а при определени случаи...разгледах я...не е мн арна!
                  То това звучи като фотоапарат не снима винаги с пълните си мегапиксели - само когато го настроиш така, хайде да съм я виждал и аз... има 3 режима на снимане, от които единия си е чисти 38 МПкс (не стига до 41 заради 4:3 и 16:9 форматите), надявам се да са пуснали ъпдейта с РАУ формата.
                  Сензора е доста сериозен, оптиката макар да е ситна също... светкавицата е от класа на сапунерските.
                  Изобщо ако махнем подвижната оптика спокойно снима с качеството на масов фотоапарат... а с Пюр вю 5 МПкс имаш и 3х зуум (за сметка на големината на сензора, а не цифров).
                  Демек прилична сапунерка навряна в ГСМ... или обратното (отделен процесор и памет ползва за снимане даже).
                  От СЕ К800 не съм виждал нещо дето прави ало да прави и толкова успешни снимки като тая измишльотина.

Не, че ще си я купя де... но ако някой държи да има фотоапарат в телефона - моля... друг вариант за момента няма.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Лумия-та браузва най-бързо в интернет, най-интегрирана е, най- адаптивна. Като изключим айфона, който на първо място, защото всичко е правено точно за модела, андроида, започна много бързо да губи клиенти, които са в полза на wp7 -8 . Онзи ден четох статистиките за 2012 някъде из нета, че още са на първо място по продажби, щото просто избора на телефон с андроид, не е като да избираш между 5 устройства. За 2012 година, потреблението на андроид е паднало с 12 процента, които са в джоба на айфон и wp7. Единственото хубаво на андроида (отново е нож с две остриета) е, че е напълно отключена ос, с която може всеки да си играе както иска. Което от своя страна за мен не е добре, щото из нета се подвизават такива приложения, които спокойно могат да убият телефона ти, поне временно. Имам доста познати, които уж за малко " само да руутна за 10 минути" пък съм ги намирал след 10 часа спящи с телефона и кабела в ръка, щото все нещо не е както трябва. Аз (мое лично мнение, не го приемайте за меродавно ) от 10 годишна употреба на симбиън, от 3 месеца съм с wp7 . Смея отговорно да заявя, че телефона НЕ лагва грам, няма никакви замисляния, блокирания, проблеми. Отключен е, ъпдейтнат до 7.8 1.4 процесора, е напълно достатъчен да обработва всичката информация , браузването е по- бързо от на андроид същия клас (сравнявал съм го с самсунг галакси w8150 - моя е нокиа 710 ). За мен единствения минус на уиндоуса е трудността, или невъзможността от отключване. За справка, само 710 може на сто процента да се отключи от нокиите и, малък процент от 800 . И нито един телефон с уиндоус 8... както и факта, че андроида е някак си по- шарен, по- весел, по детски готин.
                    Ако имах повечко пари, щях на момента да си взема нокиа 920 . Пюр вю техника, уникален телефон

Ето две снимки, правени с лумиа 710. Според мен са достатъчно добри за телефон с камера, повече не ми трябва
                    Attached Files
                    Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 08:28.

sigpic
                    Alfa Romeo 159 EX

Comment

• [QUOTE=rusiq86;1162168]Новата "Ракия" с 41 мгпс камера е скръб...не снима постоянно с толкова, а при определени случаи...разгледах я...не е мн арна!

Това не е точно така . В айфон форума има един човек , който притежава и Нокиа 808 и Айфона 5 и DSLR апарат и публикува постоянно снимки и т.н. Та човека много хвали Нокиата . Прави много хубави снимки дори и вечер . Айфона също е сериозна машинка , няма нищо общо с 4-ката . За любителски фотографии са мнго добри и двата телефона . Нокиата е дори по-добра .
                      145 1.6 ТС '97 ех.
                      145 1.9 JTD '00
                      307 CC 2.0 '04

Comment

• Може би нещо такова? http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3373/htc-desire-x
                        Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                        Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                        Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• Уиндоус 8 не ти трябва да го отключваш поне за масова употреба, говори си по блутуут със андроиди и айфони, държи се като флашка на компа, даже може да инсталира програми от сториджа си (това последното от ревюта, не ми се гавреше с чужд телефон).
                          Явно Майкрософт се целят по средата м/у напълно затворения Айфон и отворения Андроид.
                          Играчката беше HTC 8X... браузва и отваря приложения по-бързо и гладко от One X

Iphone 5 го видях на живо как снима, една класа отгоре от 4с и масовия параноид, но за цената му НТС 8Х и Фуджи F300EXR си купуваш спокойно.
                          Last edited by morfius; d.m.y г., 12:38.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                            То това звучи като фотоапарат не снима винаги с пълните си мегапиксели - само когато го настроиш така, хайде да съм я виждал и аз... има 3 режима на снимане, от които единия си е чисти 38 МПкс (не стига до 41 заради 4:3 и 16:9 форматите), надявам се да са пуснали ъпдейта с РАУ формата.
                            Сензора е доста сериозен, оптиката макар да е ситна също... светкавицата е от класа на сапунерските.
                            Изобщо ако махнем подвижната оптика спокойно снима с качеството на масов фотоапарат... а с Пюр вю 5 МПкс имаш и 3х зуум (за сметка на големината на сензора, а не цифров).
                            Демек прилична сапунерка навряна в ГСМ... или обратното (отделен процесор и памет ползва за снимане даже).
                            От СЕ К800 не съм виждал нещо дето прави ало да прави и толкова успешни снимки като тая измишльотина.

Не, че ще си я купя де... но ако някой държи да има фотоапарат в телефона - моля... друг вариант за момента няма.

Това с 41 МП е рекламен трик и евтина подмамка за лаици , Нокията реално снима с 5 мп резолюция, като софтуерно информацията от всеки едни пиксел се интерполира за да се постигне огромната резолюция, тази опция я притежава всяка що-годе читава програма за обработка на снимки. Всъщност всеки начинаещ фотограф знае, че голямата резолюция си е пълна пунта мара без добра и голяма матрица, каквато никои телефон не притежава.
                            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                              ...
                              Iphone 5 го видях на живо как снима, една класа отгоре от 4с и масовия параноид, но за цената му НТС 8Х и Фуджи F300EXR си купуваш спокойно.
                              Абе щом и в уса нещата взеха да се обръщат...

An iPhone Lover’s Confession: I Switched To the Nexus 4. Completely.
                              Over the past few years I've invested a lot into Apple's products and services.

If you come by my house, you'd find four of the latest Apple TVs, two iMacs, the latest MacBook Air, a MacBook Pro, more than five AirPort Express stations and Apple's Time Capsule. You could touch every single iPhone, from the first up to the iPhone 5, iPads ranging from first generation to fourth and we recently added two iPad minis.

My iTunes Library comprises well over 8,000 songs – all purchased via the iTunes Store. No matter whom you would ask, everybody will confirm that I'm what some folks call an Apple fanboy.

The reach of Apple's products goes beyond my personal life.

As the co-founder of Germany's largest mobile development shop, I'm dealing with apps – predominantly iOS powered – in my daily professional life.
                              Цялото мат'рял: http://gizmodo.com/5973073/an-iphone...s-4-completely
                              156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                              Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

• Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
                                Абе щом и в уса нещата взеха да се обръщат...

Цялото мат'рял: http://gizmodo.com/5973073/an-iphone...s-4-completely
                                Тази статия е едно субективно мнение, нищо подобно не се обръща в щатите.

Comment

Working...
                                X