If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Специално за 40 мп на нокия 808 за никой не е тайна, че използват именно тази технология за достигане на тази резолюция
Явно за всички са тайна. Просто прочети линка Морфиус. Това са си реални физически съществуващи 41МП разположени върху матрица по-голяма от тази на болшинството сапунерки, а и не само сапунерки.
Явно за всички са тайна. Просто прочети линка Морфиус. Това са си реални физически съществуващи 41МП разположени върху матрица по-голяма от тази на болшинството сапунерки, а и не само сапунерки.
Да прави сте с Морфиус, наистина матрицата е 41 МП на Тошиба, всъщност те пак използват интерполация, но на обратно. Снимките с голяма резолюция са зле, а Нокия са обяснили защо ползват такава матрица и то не е за да се снимат кадри за билбордове, а за да извадят високо качество при по-ниският размер и да избегнат дигиталният зум, а гръмкото заглавие 41 мп телефон си остава чист маркетингов трик. А големината на матрицата не е нищо впечатляващо като изключим огромното количество пиксели побрани на малката и площ.
Да прави сте с Морфиус, наистина матрицата е 41 МП на Тошиба, всъщност те пак използват интерполация, но на обратно. Снимките с голяма резолюция са зле, а Нокия са обяснили защо ползват такава матрица и то не е за да се снимат кадри за билбордове, а за да извадят високо качество при по-ниският размер и да избегнат дигиталният зум, а гръмкото заглавие 41 мп телефон си остава чист маркетингов трик. А големината на матрицата не е нищо впечатляващо като изключим огромното количество пиксели побрани на малката и площ.
Спести ми играта с форошопа
Ако прочетеш пак, сравнявам го с масова сапунерка, не с професионален апарат, то и това не е малко, няма друг телефон дето и толкова да може... 3х лослес зуум и нормална снимка на тъмно (ксенонова светкавица).
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Globul продължават да нямат iphone5 16GB в цялата си мрежа ... само 64 GB и поръчка ... и до няколко дни идвал . Тия ако са дилъри , аз съм шимпанзе ...
Колеги. Какво ще кажете за Samsung Galaxy S III Mini
. Много е удобен за боравене и бързина, ама незнам дали не е набутвация спрямо това че S2 го има вече на същата цена, а и тази година излиза С2 + ...
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Колеги. Какво ще кажете за Samsung Galaxy S III Mini
. Много е удобен за боравене и бързина, ама незнам дали не е набутвация спрямо това че S2 го има вече на същата цена, а и тази година излиза С2 + ...
S3 mini е надценена щуротия, вземай S2 по-добре или Xperia P
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
S3 е кофти телефон...няма дизайн...ужасно лек...не особено здрав корпус според имащи такива.
Айфон 5 доста лек...това за мен е минус...малко голям...за мен перфектен телефон си е 4С Айфон!
Имам S3,да не е толкова здрав колкото беше S2,но за сметка на това е страхотен телефон и ми доставя удоволствие работата с него.Като цяло съм с много добро впечатление от телефоните на Самсунг.
Alfa Romeo GTV 1.8TS eX
Alfa Romeo 146 1.6 boxer eX
Lancia Kappa 2.0 eX
Венци, не се мъчи да го мислиш - купи си S2 сега и си реши проблемите. Цената вече е толкова примамлива, че направо е грехота да не си купиш такъв телефон
Интересно ми е някой притежавал двете марки, какъв извод ще направи, и кой би избрал в последствие!
Кои 2 марки имаш предвид?
Защото ако питаш за Айфон и Самсунг... не е коректно, освен Самсунг на пазара има и други параноиди, има и Уиндоус, екосистеми или марки сравняваме?
Е аз за двете марки питам само Айфон и Самсунг...другите не ме интересуват в личен план!
90 процента от колегите са ми с айфони. Останалите 9 процента са със самсунг, аз съм с уиндоус. Уиндоуса го изключвам в момента. Питаш за двете марки, ето ти моето мнение - айфон 5 сравнен с галакси нот 2 е , все едно да сравняваш кон с кокошка. Галаксито е милиони години пред айфона, като се почне дисплей, резолюция, големина, браузване в интернет, адаптивност, интеграции.
Единственото по-лошо му е насичането (появява се от дъжд на вятър, но дразни), когато се борави из менютата и скрола.
Айфона в това отношение е един такъв мазен мазен гладко движещ се. То и това е плюса му единствено.
Това е личното ми мнение, по цял ден си играя и с едното и с другото. Онлайн игра като играя на галаксито, върви та се къса, айфона лагва и прекъсва нета през 5 минути.От тия двете, аз смятам, че съм избрал правилната ОС като съм си взел уиндоус.
Comment