Известие

Collapse
No announcement yet.

Iphone дилема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
    Специално за 40 мп на нокия 808 за никой не е тайна, че използват именно тази технология за достигане на тази резолюция
    Явно за всички са тайна. Просто прочети линка Морфиус. Това са си реални физически съществуващи 41МП разположени върху матрица по-голяма от тази на болшинството сапунерки, а и не само сапунерки.
    Last edited by Old Fox; d.m.y г., 16:47.
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
      Явно за всички са тайна. Просто прочети линка Морфиус. Това са си реални физически съществуващи 41МП разположени върху матрица по-голяма от тази на болшинството сапунерки, а и не само сапунерки.

Да прави сте с Морфиус, наистина матрицата е 41 МП на Тошиба, всъщност те пак използват интерполация, но на обратно. Снимките с голяма резолюция са зле, а Нокия са обяснили защо ползват такава матрица и то не е за да се снимат кадри за билбордове, а за да извадят високо качество при по-ниският размер и да избегнат дигиталният зум, а гръмкото заглавие 41 мп телефон си остава чист маркетингов трик. А големината на матрицата не е нищо впечатляващо като изключим огромното количество пиксели побрани на малката и площ.
      Last edited by BLUE1; d.m.y г., 18:49.
      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Не знам дали е впечатляваща, но е по-голяма от болшинството фотоапарати в момента изключая DSLR.
        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Добре де , а айфон 5 нали уж е със същата матрица/сензор като 4С ... как го правят да снима значително по-добре ? Софтуерно ?
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
            Добре де , а айфон 5 нали уж е със същата матрица/сензор като 4С ... как го правят да снима значително по-добре ? Софтуерно ?
            Само пикселите са същите, технологиите на новите сензори е различна ... не само в Айфон.

---------- Post added at 08:16 ---------- Previous post was at 08:13 ----------

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
            Да прави сте с Морфиус, наистина матрицата е 41 МП на Тошиба, всъщност те пак използват интерполация, но на обратно. Снимките с голяма резолюция са зле, а Нокия са обяснили защо ползват такава матрица и то не е за да се снимат кадри за билбордове, а за да извадят високо качество при по-ниският размер и да избегнат дигиталният зум, а гръмкото заглавие 41 мп телефон си остава чист маркетингов трик. А големината на матрицата не е нищо впечатляващо като изключим огромното количество пиксели побрани на малката и площ.
            Спести ми играта с форошопа
            Ако прочетеш пак, сравнявам го с масова сапунерка, не с професионален апарат, то и това не е малко, няма друг телефон дето и толкова да може... 3х лослес зуум и нормална снимка на тъмно (ксенонова светкавица).
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Globul продължават да нямат iphone5 16GB в цялата си мрежа ... само 64 GB и поръчка ... и до няколко дни идвал . Тия ако са дилъри , аз съм шимпанзе ...
              145 1.6 ТС '97 ех.
              145 1.9 JTD '00
              307 CC 2.0 '04

Comment

• Колеги. Какво ще кажете за Samsung Galaxy S III Mini
                . Много е удобен за боравене и бързина, ама незнам дали не е набутвация спрямо това че S2 го има вече на същата цена, а и тази година излиза С2 + ...
                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                  Колеги. Какво ще кажете за Samsung Galaxy S III Mini
                  . Много е удобен за боравене и бързина, ама незнам дали не е набутвация спрямо това че S2 го има вече на същата цена, а и тази година излиза С2 + ...
                  S3 mini е надценена щуротия, вземай S2 по-добре или Xperia P

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• S3 е кофти телефон...няма дизайн...ужасно лек...не особено здрав корпус според имащи такива.
                    Айфон 5 доста лек...това за мен е минус...малко голям...за мен перфектен телефон си е 4С Айфон!
                    sigpic
                    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Имам S3,да не е толкова здрав колкото беше S2,но за сметка на това е страхотен телефон и ми доставя удоволствие работата с него.Като цяло съм с много добро впечатление от телефоните на Самсунг.
                      Alfa Romeo GTV 1.8TS eX
                      Alfa Romeo 146 1.6 boxer eX
                      Lancia Kappa 2.0 eX

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI
                        ...
                        Венци, не се мъчи да го мислиш - купи си S2 сега и си реши проблемите. Цената вече е толкова примамлива, че направо е грехота да не си купиш такъв телефон
                        sigpic

Comment

• Интересно ми е някой притежавал двете марки, какъв извод ще направи, и кой би избрал в последствие!
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                            Интересно ми е някой притежавал двете марки, какъв извод ще направи, и кой би избрал в последствие!
                            Кои 2 марки имаш предвид?
                            Защото ако питаш за Айфон и Самсунг... не е коректно, освен Самсунг на пазара има и други параноиди, има и Уиндоус, екосистеми или марки сравняваме?

Comment

• Е аз за двете марки питам само Айфон и Самсунг...другите не ме интересуват в личен план!
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                                Е аз за двете марки питам само Айфон и Самсунг...другите не ме интересуват в личен план!
                                90 процента от колегите са ми с айфони. Останалите 9 процента са със самсунг, аз съм с уиндоус. Уиндоуса го изключвам в момента. Питаш за двете марки, ето ти моето мнение - айфон 5 сравнен с галакси нот 2 е , все едно да сравняваш кон с кокошка. Галаксито е милиони години пред айфона, като се почне дисплей, резолюция, големина, браузване в интернет, адаптивност, интеграции.
                                Единственото по-лошо му е насичането (появява се от дъжд на вятър, но дразни), когато се борави из менютата и скрола.
                                Айфона в това отношение е един такъв мазен мазен гладко движещ се. То и това е плюса му единствено.
                                Това е личното ми мнение, по цял ден си играя и с едното и с другото. Онлайн игра като играя на галаксито, върви та се къса, айфона лагва и прекъсва нета през 5 минути.От тия двете, аз смятам, че съм избрал правилната ОС като съм си взел уиндоус.

sigpic
                                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                                X