If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Определено няма кво да кажа повече от колегите но в общи линии :
Философията на живота я има на Valjo в поста определено е вярна
Решението на проблема ти го е написал KGB
А пък във всеки един момент можеш да се успокояваш успешно с думите на БатВас
И да ти кажа честно колкото повече жени сменяш толкова повече разбираш че всичките са еднакви и НЕ са незаменими - най-важното е да намериш тази която обича ТЕБ истински - а това много лесно ще го разбереш като я намериш При мене с правилната просто изчезна напрежението изцяло, никога ама никога не съм я ревнувал просто и имам 1000% доверие, когато се усетиш на 100% спокоен и доволен от една жена значи е тя
ПС. малии кво изречение изпрасках са ше ма нападнат
Е те тва е.
И аз ся съм тъй и ме карат да тропаме ама кат не ми стиска. Ама и аз съм един... са еб-
Бобо тва кат сгафиш ше го покажем на женати и пак ще те обича
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Само един съвет: преди да излезеш с KGB на бар, си помисли дали искаш, защото така ще те развалят, че връщане назад няма...
PS Клинове, клин избиват...колкот' повече, толкова по-добре. И хубавото е че всяка една дълга връзка те учи на много неща и се научаваш да правиш по-млако компромиси.
Когат срещнеш, човек, който не те кара да правиш компромиси, ще бъдеш мн щастлив.
Мен може ли да ме развалите, аз ще черпя ко тряя, па после аз ще разваля някой и така, само развалини....
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Определено няма кво да кажа повече от колегите но в общи линии :
Философията на живота я има на Valjo в поста определено е вярна
Решението на проблема ти го е написал KGB
А пък във всеки един момент можеш да се успокояваш успешно с думите на БатВас
И да ти кажа честно колкото повече жени сменяш толкова повече разбираш че всичките са еднакви и НЕ са незаменими - най-важното е да намериш тази която обича ТЕБ истински - а това много лесно ще го разбереш като я намериш При мене с правилната просто изчезна напрежението изцяло, никога ама никога не съм я ревнувал просто и имам 1000% доверие, когато се усетиш на 100% спокоен и доволен от една жена значи е тя
ПС. малии кво изречение изпрасках са ше ма нападнат
И аз потвърждавам това за истинската жена .....само дет аз па си ревнувам и същевременно и имам 100% доверие!!!
И аз потвърждавам това за истинската жена .....само дет аз па си ревнувам !
абе ти и да ревнуваш и да не ревнуваш,ако тя реши да ти изневерява изобщо няма да разбереш-вервай ми
Живея 12 години с един мъж,да не кажеш че си говоря по главата
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
щом е тъй Петко е номер едно.
Той сигурно е самурай а?
Па може весело да стане някоя вечер, тва с биренето дет го правите е ок, ама и за друго трябва да се мисли!!!!
щом е тъй Петко е номер едно.
Той сигурно е самурай а?
Па може весело да стане някоя вечер, тва с биренето дет го правите е ок, ама и за друго трябва да се мисли!!!!
Ако излезеш на серьозно купонясване с някои хора от Клуба - имам няколко съвета.
1. Напиши си адреса на едно лисче - да го покажеш на таксито. Обаче лисчето може да го загубиш - затова2
2. Напиши го на някоя дреха - например яке - ама и него можер да загубиш като се почерпиш (случва се)
3. Запиши го на телефона си - ама и телефоните се губят понякога.
4. Ако горните се случат - насочи се към някоя кръчма за едно шкембе или друга супичка - да ти просветне и да си спомниш къде живееш .
5 . Горните не важат - ако някоя мацка реши да те заведе до вас(ако не си забравил къде са ключовете) или до тях. Освен ако не и откажеш и се върнеш на вариант номер 4.
П.П. Никога не се опитвай межди 3 и 6 сутринта да намериш приятел които не е бил с теб докато запиваш - рискуваш да събудиш майка му (или други роднини) и да му предложиш да идва за само за едно питие Не ме питай как ще попаднеш на GSM -a им. (случва се )
Първо да спомена че съм абсолютно против алкохола.
Никога не бях пил до преди няколко месеца.
Та миналата седмица в заведение ----ни, с софия се подредихме.
НИКОГА НЕ МИСЛЕТЕ ЗА КОЛА И АЛКОХОЛ ПРОМЕЖДУТЪК ПО МАЛЪК ОТ ЕДИН ЧАС.
Та имахме си шофьор и "ме" карат в макдоналдс,
ама той не работел за клиенти пешаци.
Та отивам и персонала отвън и викам (това е по мои спомени и чужди разкази) аз съм Зевс, следователно съм безсмъртен и вие сте мои слуги, простосмъртници.... в последствие съм разбрал че може само от гишето за коли и отивам там със звуци на 8-12 цилиндров и му викам 4екай да свалим стъклото че не мой ме чуеш. и почвам да поръчвам кат му обясневам колко коня съм и така. После някой ме поддикна и се бях на задната седалка на колата щастлив и хапвах. та така е тва е моето първо пянство
Кат дода в София ще видим ко ще стане
Comment