Известие

Collapse
No announcement yet.

Изневяра!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pipi
    Като Ви слушам много сташно било да излизаш с Петко. За това даи да те запозная с мойте приятелки
    Ами страшно я - аз се наплаших от него, давай приятелките Само да не се уплаша и от тях
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Ми BatVas ти Миленка я познаваш сигурно и Снежито. Само, ако ти кажат, че не пият не им вярвай. Само 1 не пие, ама тя кара и за това.
      Alfa Romeo 145 1.9 JTD
      http://bendidas.hit.bg/

Comment

пипи номера ми го има на доста места, ако имаш интерес.
        Ама ше е гот Петко да се съгласи да ни покаже
        хиихи

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Като Ви слушам много сташно било да излизаш с Петко. За това даи да те запозная с мойте приятелки
          Мани го Петко, само ми кажи къде ще ходите на 8-ми Декември
          Аз ще съм или в СтараЗагора или в Хелп - къде ще се видим
          sigpic

Comment

Аз имам фриии оферти за Банко ама имам много работа и си стоя в БС

http://www.facebook.com/VenturaGarage
            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Tiq priqtelki.... nema tolkoz alkohol. Nekoj za nasam na 8mi ? Sam li she si piq da vi..... I nema da obivdate kotkite, tiq sa si umni !

Abe shto ne raboti nikoq kirlivica pod Solaris 9 ? Egati drugiq put na windows kurs !
              Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от Naso
                . I nema da obivdate kotkite, tiq sa si umni !

цял ден си трая,че нареждате жените,ама то не се издържа бре Като толкова ни имате за тъпи и незнам кви си-ми хващайте си мъжки гаджета и готово-нема грижи
                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

че кой ги нарежда ... просто понякога шит хепънс и ти си вътре ...
                  147 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от viki
                    Първоначално публикувано от Naso
                    . I nema da obivdate kotkite, tiq sa si umni !

цял ден си трая,че нареждате жените,ама то не се издържа бре Като толкова ни имате за тъпи и незнам кви си-ми хващайте си мъжки гаджета и готово-нема грижи
                    Истината е, че за да е гад някой полът няма никакво значение и мъже, и жени са го доказвали, така че не трябва да гледаме нещата на толкова ниско ниво. Не вярвам да има човек, който някога да не е бил разочарован.
                    Да пием за алфистите, за Алфите, за истинската любов - който я има нека бъде вечно с него, който не я е намерил - нека скоро я открие!
                    Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Max
                      Истината е, че за да е гад някой полът няма никакво значение и мъже, и жени са го доказвали, така че не трябва да гледаме нещата на толкова ниско ниво. Не вярвам да има човек, който някога да не е бил разочарован.
                      Да пием за алфистите, за Алфите, за истинската любов - който я има нека бъде вечно с него, който не я е намерил - нека скоро я открие!
                      Това е
                      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Nishto protiv jenkite, samo ne obijdaite kotkite
                        Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

:P Много ви благодаря на всички.Големи пичове сте.Докато четох всички постове усмивката ми се върна на лицето неочаквано.Времето верно лекува,макар и още да ми е много криво вече почти месец мина и сравнително съм по-добре.Опитах с някой "клин" да избия стария и като се сабудих сутринта като я видях ,не беше лоша ,но не беше мойта и се изнизах набързо .Трябва ми малко време да достигна вътрешно спокойствие,че повечето "амортизирани" "дами" дето се мотаят из София не ме кефят........ с 2 приказки си ги излъгал,бати лековерните същества(НЯДЯВАМ СЕ ЖЕНСКАТА ЧАСТ ОТ ФОРУМА ДА НЕ МИ СЕ ОБИДИ).Незнам дали скоро време ще имам доверие на жена,но се надявам да стане по-скоро,че самотата е много гадно нещо,но пък от друга страна свободата и неангажираността също не са лошо нещо............
                          Alfa156 Against All

Comment

ne0 може да ви събера когато кажете. А за Банско и ние имаме, ама все не остава време.

Kuku на 8-ми едната май ще е в Пловдив ще празнува банкерсия празник. А за другите незнам надявам се да организират нещо (поне такава е уговорката) аз съм на работа до 20.

Nasko внамавай твоя котарак да не остане гладен днес.Ти днес много рано си се прибрал.
                            Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Я чакйте някои от вас играе ли карти? Трябва ни 4-ти човек за събота. Желателно е да не е с колата
                              Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Я чакйте някои от вас играе ли карти? Трябва ни 4-ти човек за събота. Желателно е да не е с колата
                                Нека аз, нека аз, нека аз!
                                Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X