Ми добре аз нямам нищо против само не споменавай как съм намерила 4-ти този път. Предлагам да се чуем в петък да се разберем по-конкретно.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Изневяра!!!
Collapse
X
-
-
Горкият Мах.... не съм се прибрал, писах от учебната кошница... затова няма кирливица, а как показва български сайтове с тоя нетскейп.... МЪКААААААА ! Тия от Сън нема ли да фалират ? Само ни мъчат !Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
Comment
-
-
-
Първоначално публикувано от lazyПървоначално публикувано от MaxИстината е, че за да е гад някой полът няма никакво значение и ...
За мен честният вариант е ако единият от партньорите "е намерил нещо по-хубаво" просто да сподели с другия и да не се разиграват някакви циркове, защото е нормално да намериш по-добър, по-почтен, по-мил, човек когото харесваш повече и особено ако нещата със сегашния ти партньор не вървят това е най-цивилизования начин за раздяла. Аз например предпочитам да ми кажат "во очи" ако има някой, който е предпочетен пред мен. Това ще го разбера и ще го приема много по-лесно отколкото да ми въртят номера зад гърба, рано или късно всичко излиза наяве и после става по-лошо - личен опит. Аз бих споделил какво ми е на сърцето и душата, просто не обичам да има неясни неща и смятам, че е по-правилно отколкото да лъжа другия човек и да давам напразни надежди. И понеже знам, че сега ще се намери някой, който да каже - да, ама не си изпадал в ситуация да ти кажат в очите, да видиш колко е кофти, напротив, случвало ми се е и това, тогава не ми беше приятно да го чуя (на никого не е приятно, било то жена или мъж, да слуша, че някой е по-желан от нея/него, но това са нещата от живота), но и досега съм благодарен на въпросната жена, че беше честна с мен и нещата се приключиха възможно най-безболезнено. Спирам да пиша по темата, защото стана доста обемен този пост... благодаря на тези, които са го изчели докрай, моля за извинение тези които по някакъв начин съм засегнал, с което и да е от изказванията си във форума. Искрено се надявам всички да имаме по-честни и чисти взаимоотношения. (това последното може и като новогодишно пожелание да го считате, колкото и наивно да звучи)Alfa Romeo 145 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от pipiКато Ви слушам много сташно било да излизаш с Петко. За това даи да те запозная с мойте приятелки
АЛЛЛЛЛЛОООООООООО, на всичките дето сте писали преди този пост.
Изплашихте момичето бре...
ПС: не знам за вас, но утре живот и здраве аз отивам с 4 дами към Банско....аре чао виsigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Първоначално публикувано от KGBПървоначално публикувано от pipiКато Ви слушам много сташно било да излизаш с Петко. За това даи да те запозная с мойте приятелки
ПС: не знам за вас, но утре живот и здраве аз отивам с 4 дами към Банско....аре чао виAlfa Romeo Stelvio 2.0T
Toyota RAV4.4 2.2 D-CAT
Comment
-
Първоначално публикувано от DeXПървоначално публикувано от KGBПървоначално публикувано от pipiКато Ви слушам много сташно било да излизаш с Петко. За това даи да те запозная с мойте приятелки
ПС: не знам за вас, но утре живот и здраве аз отивам с 4 дами към Банско....аре чао виsigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVasПървоначално публикувано от ne0щом е тъй Петко е номер едно.
Той сигурно е самурай а?
Па може весело да стане някоя вечер, тва с биренето дет го правите е ок, ама и за друго трябва да се мисли!!!!
1. Напиши си адреса на едно лисче - да го покажеш на таксито. Обаче лисчето може да го загубиш - затова2
2. Напиши го на някоя дреха - например яке - ама и него можер да загубиш като се почерпиш (случва се)
3. Запиши го на телефона си - ама и телефоните се губят понякога.
4. Ако горните се случат - насочи се към някоя кръчма за едно шкембе или друга супичка - да ти просветне и да си спомниш къде живееш .
5 . Горните не важат - ако някоя мацка реши да те заведе до вас(ако не си забравил къде са ключовете) или до тях. Освен ако не и откажеш и се върнеш на вариант номер 4.
П.П. Никога не се опитвай межди 3 и 6 сутринта да намериш приятел които не е бил с теб докато запиваш - рискуваш да събудиш майка му (или други роднини) и да му предложиш да идва за само за едно питие Не ме питай как ще попаднеш на GSM -a им. (случва се)
.......то нормално де щото като жена ти я няма и излезеш в 8 вечерта и се прибереш у 4 следобяд на другия ден ........
98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Първоначално публикувано от NasoNishto protiv jenkite, samo ne obijdaite kotkiteмоЙто някой друг път 'щи го покажа
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от vikiПървоначално публикувано от NasoNishto protiv jenkite, samo ne obijdaite kotkiteмоЙто някой друг път 'щи го покажа
това в какъв смисъл да се тълкува ААААА
1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv
Comment
Comment