Известие

Collapse
No announcement yet.

Каква кола бихте си купили след 156-цата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Някой спомена В8-ей туй е напрао мечта http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=203myn Ако имах 156 бих я сменил за тва змейче,щото 159 нИ мЪ кефи,камо ли 166.Честно да си кажа освен 155 друга Алфа за мен няма

Comment

• Хехе, чочоне Сигурен бях, че някой ще се сети и за него Отвън е 6, ама отвътре... По темата: аз вече си взех 166 V6, но много ме блазнеше новия citroen C5, някоя е39-ка с V8, Subaru Forester XT, Volvo S60, Saab 9-3 SS ... че дори и ланча капа 20в турбо
      Last edited by 156; d.m.y г., 13:35.
      '05 166 V6
      '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

• 20 хилки за кола на 21 години...дори не е класика...или нещо екзотично...трябва да си луд!
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
          20 хилки за кола на 21 години...дори не е класика...или нещо екзотично...трябва да си луд!
          Това от всякъде си е класика.
          Това не е просто кола.
          Заслужава си парите, стига да е в добро състояние.
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

• Нищо класическо няма в тая Е класа бе сусе, само един 5 литров мотор.
            Е тва е класика от същите години: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=20d7kv

п.с. ха, сега се загледах в разхода, avarage 27.6 mpg, преведено на бг означава, че с един галон/3.785литра/ изминава 27.6мили/44.42км/. Както и да го смятате си е средно 8.5-9литра на 100км.
            Last edited by Доко; d.m.y г., 14:17.

Comment

• Какво толкова се прехласвате по тая дървена Е класа... Виж Корвета ми напълни очите. Не знаех обаче, че са толкова ниско оборотни.

Comment

• Тоя корвет сигурно отзад е с листове.

Мерца е в пъти повече кола от тая тъпня, но това си е въпрос на усещане явно.
                К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение

Мерца е в пъти повече кола от тая тъпня, но това си е въпрос на усещане явно.
                  Ба стига с тИя конфекции бре суско... Земи си 6 цилиндров ГоУфффф2GTI... щом те кефи, и те са рядкост

Comment

• Корвета много ясно Баси циганския Мерцедес, на бай Мангау е същия от клипа
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Корвета ми е слабост, примерно за една такава "тъпня" бих прежалил една-две Алфи 159-ки...
                      http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1980-...76f489b7#v4-37

Comment

• Ибах мааму колега...

Comment

• Вие доооооооооообре ли стеееееееее?

Корвет.... бАААААси смеха!

Е500, заедно с М5 от същата генерация, са на светлинни години пред тая ХаЙмериканска каруца с ресори
                          А да не споменаваме SL, че направо ще ми се спука далака от мях с онова возило за хамбургери

Предразсъдъците ще ви погубят, момчета
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                            Вие доооооооооообре ли стеееееееее?

Е500, заедно с М5 от същата генерация, са на светлинни години пред тая ХаЙмериканска каруца с ресори
                            А да не споменаваме SL, че направо ще ми се спука далака от мях с онова возило за хамбургери

Онзи ден минах покрай един SL с надпис на предния калник W12 bi-turbo, обаче си казах, "ебати пенсионерския автомобил". Колкото и да ми беше неприятно се сетих за теб.

Подкрепям напълно мнението ти.
                            К.М.

Comment

• Добреее...

Да разбирам, че ще откажеш един Corvette C6 ZR1 пред някое безлично немско шайзе? Пич, моля те... Пред това чудо мрат Mercedes SLS AMG GT и M квито си искаш. За справка - http://fastestlaps.com/tracks/nordschleife.html

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                                Вие доооооооооообре ли стеееееееее?

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                                Онзи ден минах покрай един SL с надпис на предния калник W12 bi-turbo, обаче си казах, "ебати пенсионерския автомобил". Колкото и да ми беше неприятно се сетих за теб.

Подкрепям напълно мнението ти.
                                Голфаджии....

Comment

Working...
                                X