Известие

Collapse
No announcement yet.

Да убиеш крадец.........

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    Не мога да разбера, защо постоянно смесваме нещата.
    В случая е до болка ясно, че стрелеца си е виновен. Аз лично бих му друснал и предумишлено убийство. Пищова не е преработван за фойерверки, а за убийство.
    Доводите, че ако всички имаме оръжие ще се изпотрепем е направо цинична.
    Комшийски свади с летален изход са главно със земеделски сечива и секири, като в много от случаите е имало огнестрелно оръжие, но не е използвано.
    С. Лехчево е чудесен пример.
    Там във всяка къща има поне по няколко пушкала.
    Ха сетете се какъв е процента на кражбите.
    Там дори мутрите не смееха да вършеят.
    От друга страна и там травматизма е главно след 00:00 часа пред дискотеката.
    Ми то си е ясно де ама нали трябва да си чешем пръстите.
    Отнемането на живот пък дори и на престъпник си е престъпление и няма какво да се умува.
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Кат свекърва ме захапа.
      За грамотност не желая да си говоря с теб, защото си ужасно дребнав дори в тази сфера.
      Невежество, хм не знам какво имаш предвид.
      Аз нищо не искам да показвам, просто пускам теми.
      Суска брат не ти върви с Багерчето...и с мене не ти връзва в темите много сме чепати от Младост...

---------- Post added at 18:55 ---------- Previous post was at 18:52 ----------

В случая е до болка ясно, че стрелеца си е виновен. Аз лично бих му друснал и предумишлено убийство. Пищова не е преработван за фойерверки, а за убийство.
      Комшийски свади с летален изход са главно със земеделски сечива и секири, като в много от случаите е имало огнестрелно оръжие, но не е използвано.
      да доста ловци има там,изстрепаха бригадите който тръгнаха да щавят един манастир и утрепаха едно момче от там през 93 та труповете седяха на площада 3 дена и затвориха селото немаше минаване оградиха го виждал съм ги лично,и там не е така вече яко цигани.

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
        Суска брат не ти върви с Багерчето...и с мене не ти връзва в темите много сме чепати от Младост...

---------- Post added at 18:55 ---------- Previous post was at 18:52 ----------

да доста ловци има там,изстрепаха бригадите който тръгнаха да щавят един манастир и утрепаха едно момче от там през 93 та труповете седяха на площада 3 дена и затвориха селото немаше минаване оградиха го виждал съм ги лично,и там не е така вече яко цигани.
        Точно тогава бяха ги трепали и с МГ-42. Бронираните джипове се оказа, че не са чак толкова бронирани.
        Тия ако извадят и танк няма да се учудя.
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Някои мнения ми напомниха за дивия запад, само дето не съм виждал все още Героят, с главно Г, (да не се бърка с главната буква на задник, тъй като у нас задници бол)
          ПП Младост явно е изключение, което не съм усетел докато живеех там.....
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

"Да бе мирно седяло - не би чудо видяло", "Който нож вади - от нож умира" и др. са скоропоговорки от народното творчество които са валидни и до днес.
            Ако тръгнем на "Око за око - зъб за зъб" или "Каквото повикало - такова се обадило" до никъде няма да спигнем.
            В случая явно е имало закачка между двамата идиоти - "Краставите магарета през девет баира се надушват".
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

Но след като си живеем в клоаката на Европа, в тоя момент сме си лайната, независимо от магаретата

---------- Post added at 18:07 ---------- Previous post was at 18:05 ----------

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                В конкретният случай иконописеца е НЯМАЛ абсолютно никаква причина да стреля по крадеца.
                Е да де,оня с 40см отверка до него...да го чака ли първо да го наръга и после да стреля?...Требвало е с ловната да го тресне та като го думне направо да го извади от обувките
                Alfa 155 1.9TD '97 EX
                Alfa 166 2.4 JTD EX
                Alfa 156 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                  Но след като си живеем в клоаката на Европа, в тоя момент сме си лайната, независимо от магаретата
                  Фреди, ние си правил клоаката - ей, го например оставил съм едно мини-барче пълно с бира в открития навес на двора при вилита и ме питат познати дали не ме е страх, че ще ми го откраднат.
                  Който иска да го краде, но първо трябва да махне бирата.
                  Почти съм сигулен, че за крадеца е по-добре да идва отвреме-навреме да си пийва по някоя биричка безплатно, като знае, че може да разчита винаги на бира, отколкото да краде хладилничето, защото ще му е трудно да го продаде, а надали ще го ползва по предназначение.
                  sigpic

Comment

Точно това имам предвид-кочинката в която живеем сега е наше общо дело!1
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                      Фреди, ние си правил клоаката - ей, го например оставил съм едно мини-барче пълно с бира в открития навес на двора при вилита и ме питат познати дали не ме е страх, че ще ми го откраднат.
                      Почти съм сигулен, че за крадеца е по-добре да идва отвреме-навреме да си пийва по някоя биричка безплатно, като знае, че може да разчита винаги на бира, отколкото да краде хладилничето, защото ще му е трудно да го продаде, а надали ще го ползва по предназначение.
                      Къде се намира това хладилниче!
                      Стана ми интересно!
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Стана ми интересно!
                        Ела ни на гости в да г'е-то и ще разбереш
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от pace Покажи съобщение
                          Е да де,оня с 40см отверка до него...да го чака ли първо да го наръга и после да стреля?...Требвало е с ловната да го тресне та като го думне направо да го извади от обувките

Това е журналистическа измислица.
                          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Ето решението на последната инстанция.
                            http://www.vks.bg/vks_p10_168.htm
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Стана ми интересно!
                              А, не е лоша идеята, ако трябва пък ще пълним отвреме на време

---------- Post added at 23:03 ---------- Previous post was at 23:01 ----------

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                              Вярвам че повечето хора у нас са добронамерине, а голяма част от тия, които извършват престъпления пък са поправими.
                              Като цяло липсата на ред и безхарактерното ни поведение като общество имат принос към ситуацията.
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                                Ела ни на гости в да г'е-то и ще разбереш
                                Тя и Кака ви щеше да идва, но нещо се загуби по трасето.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X