Известие

Collapse
No announcement yet.

Крадла !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Баси евтинията, Тока
    Тук тренировката излиза по 3лв. с карта!
    sigpic

Comment

• ---
      Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 01:40.
      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Предположението , че ще посегне на други вещи е обосновано от факта , че го е правила и преди ( телефони , пари ) разчитайки най-вероятно на това , че работи като дознател и никой няма да я закача . Ако трябва да съм честен , не искам да спре да пипа тоалетната хартия , а направо да спре да идва в фитнеса
        Само където не знам как да я откажа
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

• Напиши послание на тоалетната хартия .
          С маркер, надпис от рода на "здрасти " ...
          Ама поразвий малко рулото, та да не се види веднага, а да си го види вкъщи.
          Проблем е само, че не се знае откъде още си взима и други рулца, и няма да разбере откъде е посланието.
          ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
          ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
          ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
          ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• ---
            Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 01:41.
            Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
              Напиши послание на тоалетната хартия .
              С маркер, надпис от рода на "здрасти " ...
              Ама поразвий малко рулото, та да не се види веднага, а да си го види вкъщи.
              Проблем е само, че не се знае откъде още си взима и други рулца, и няма да разбере откъде е посланието.
              От вътрешната страна ( където е картончето ) слагам по една усмивка , белкем я види като си иде вкъщи .
              Иначе ако изчезна нещо в залата докато тя е там , ще извикам полиция веднага .
              Тази Събота работих до по-рано , и явно не е успяла да стигне до мен .
              145 1.6 ТС '97 ех.
              145 1.9 JTD '00
              307 CC 2.0 '04

Comment

• Тошко,
                тези неща ги има по всички зали !Дори в най-луксозните,в които (уж ) не ходят какви да е хора
                Ето ти едно потвърждение на думите ми
                цък
                Това си е бизнес...
                Просто осигури сейф за ценните вещи( ключетата на шкафчетата в съблекалните не са достатъчни )!
                Не е сериозно да се занимаваш с глупости.
                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Мен са ме обирали в "Боевски" където всички се познаваме, защото аз ходя сутрин и сме ограничен кръг хора. Така че не можеш да опазиш вещите на хората, ако сами не си ги пазят. А ти е по- изгодно да ти дава 3 лв и да краде тоалетна хартия за 30 ст. Все пак касираш 2.7 лв.
                  Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                    Мен са ме обирали в "Боевски" където всички се познаваме, защото аз ходя сутрин и сме ограничен кръг хора. Така че не можеш да опазиш вещите на хората, ако сами не си ги пазят. А ти е по- изгодно да ти дава 3 лв и да краде тоалетна хартия за 30 ст. Все пак касираш 2.7 лв.
                    Фитнес "Боевски" еталон ли е някакъв?
                    Я стига клишета.
                    Ходя по фитнеси от 15 години вече и никога никой не ме е обирал.
                    Никога нищо не си пазя.
                    Забелязал съм, че най-чести жертви на кражби са параноиците дето все някой ги краде.
                    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                    К.М.

Comment

• Като чета и започвам да се съмнявам, че нещо не съм в ред - баси фитнесите и защо ходят хората там, като е нещо нормално да ги обират.
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                      sigpic

Comment

• Аз не искам да се краде при мен . Смея да твърдя , че залата ми е една от луксозните в града и се опитвам да поддържам някакъв стандарт . Не искам да ме знаят като '' фитнеса в който се краде '' .
                        Идеята за сейфчета е добра , не се бях замислил . Лошото е , че хората си оставят вещите по бара , за да са им под ръка
                        Шкафчетата в съблекалнята са със секретни ключове ( като на домашните врати ) и мисля , че няма как да ги разбият .
                        Обмислям над самия бар да монтирам '' фиктивна '' камера ... да плаши за всеки случай
                        145 1.6 ТС '97 ех.
                        145 1.9 JTD '00
                        307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                          Фитнес "Боевски" еталон ли е някакъв?
                          Я стига клишета.
                          Ходя по фитнеси от 15 години вече и никога никой не ме е обирал.
                          Никога нищо не си пазя.
                          Забелязал съм, че най-чести жертви на кражби са параноиците дето все някой ги краде.
                          Аз точно щото не бях ''параноик'' и не си държах маратонките в шкафчето, си тръгнах един ден без тях преди няколко месеца от фитнеса в МОЛа....
                          156 2.0ts selespeed

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                            Аз не искам да се краде при мен . Смея да твърдя , че залата ми е една от луксозните в града и се опитвам да поддържам някакъв стандарт . Не искам да ме знаят като '' фитнеса в който се краде ''
                            При теб явно е така, защото се грижиш за бизнеса си и не случайно си разтревожен от този на пръв поглед безобиден факт с въпросната госпожа.
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от mitko_k01 Покажи съобщение
                              Аз точно щото не бях ''параноик'' и не си държах маратонките в шкафчето, си тръгнах един ден без тях преди няколко месеца от фитнеса в МОЛа....
                              Не си ги бил осмърдял достатъчно.
                              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                              К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                                ... Ако трябва да съм честен , не искам да спре да пипа тоалетната хартия , а направо да спре да идва в фитнеса
                                Само където не знам как да я откажа
                                Ами такова ще е, не става хем едното в другото, хем душата в рая.
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X