Известие

Collapse
No announcement yet.

Крадла !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Фитнес "Боевски" еталон ли е някакъв?
    Я стига клишета.
    Ходя по фитнеси от 15 години вече и никога никой не ме е обирал.
    Никога нищо не си пазя.
    Забелязал съм, че най-чести жертви на кражби са параноиците дето все някой ги краде.
    Фитнес Боевски е фитнес където не ходят разни квартални гаменчета и второ няма анаболени чудовища. С други думи ходят разни симпатични хора все на вид интелигентни що годе. Затова го давам за пример. И въпреки, че ходят такива хора, пак има кражби... Иначе в кварталните фитнеси в интерес на истината, където съм ходил и на мен никога нищо не ми е изчезвало. Което ме навежда на мисълта, че в скъпите фитнеси се краде повече.
    Lexus IS200

Comment

• По кварталните фитнеси повечето посетители се познават и предполагам за това никой не пипа
      sigpic

Comment

• на мен във фитнес ми откраднаха веднъж телефон, на малката лежанка за преса го оставих до крака на лежанката (как се казва този уред всъщност не съм знаел никога), да не ми изпадне от джоба, забравих го там за 10 минути и като се върнах го нямаше... залата беше голяма и без камери, имаше вътре поне 10-15 души и общо взето така и не се разбра кой го е откраднал... тогава бях и по-малък (16) и не занимавах да отварят багажи и чанти на хора, че да не си изям боя... разпитаха наляво надясно ама ... ни чул ни видял

та така... ако си невнимателен към вещите си - изчезват

сложи такива кутии за хартия, които се заключват и ти е решен проблема, даже не разбирам какво толкова го мислиш...
        Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 15:23.
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

• Колега, какво става, има ли някакво развитие с проблема - на тази пищна дама, дано да и се е наместила сачмата.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
            Колега, какво става, има ли някакво развитие с проблема - на тази пищна дама, дано да и се е наместила сачмата.
            или вече може да няма място вкъщи къде да складира тоалетната хартия
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
              или вече може да няма място вкъщи къде да складира тоалетната хартия
              Не знам, но трябва да се поеме риск в името на бизнеса - на тази жена и трябва едно голямо чукане, но се съмнявам, че само едно няма да е достатъчно.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

• Няма развитие ... не е идвала '' гювендията '' крадлива
                Аз я дебна ...
                145 1.6 ТС '97 ех.
                145 1.9 JTD '00
                307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                  Няма развитие ... не е идвала '' гювендията '' крадлива
                  Аз я дебна ...
                  Първата ми мисъл беше - дали не е чела форума и да знае какво и кроиш. Обаче веднага ми дойде и втората мисъл. Полицаите си имат и те форум, защо не пуснеш там подобна тема?
                  166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Работя в Събота до 13:00 часа , за това я няма Рано и е
                    145 1.6 ТС '97 ех.
                    145 1.9 JTD '00
                    307 CC 2.0 '04

Comment

• Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                        ААА това кърти..
                        Lexus IS200

Comment

• Колега като дойде в залата сложи едно апетитно голямо руло хартия , така изкушаващо за крадене и го натъркай със стъклофазерна лента която се използва в строителството . Обаче трябва да е сама за да не пострадат невинни

Comment

• Първоначално публикувано от layz Покажи съобщение
                            Колега като дойде в залата сложи едно апетитно голямо руло хартия , така изкушаващо за крадене и го натъркай със стъклофазерна лента която се използва в строителството . Обаче трябва да е сама за да не пострадат невинни
                            Аз съм го подготвил де
                            145 1.6 ТС '97 ех.
                            145 1.9 JTD '00
                            307 CC 2.0 '04

Comment

• Фнимафай!!!
                              Като влезе да си Обърше дупето с тази хартия, после може да подаде сигнал за проверка от ХЕИ, примерно.... не знам за фитнес зала контролните органи
                              Да не те замеря с твоите камъни по твоята глава
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                                Фнимафай!!!
                                Като влезе да си Обърше дупето с тази хартия, после може да подаде сигнал за проверка от ХЕИ, примерно.... не знам за фитнес зала контролните органи
                                Да не те замеря с твоите камъни по твоята глава
                                От кога стана толкова властобоязлив?
                                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                                К.М.

Comment

Working...
                                X