If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не я хаби бре ...
Последно сложих чисто нова ролка , тя беше сама в залата . Тръгна си и ролката изчезна . Гледах в коша , нямаше го картончето ... демек цялата ролка липсва . Няма да ме прави на луд ... пък и си оставят телефони и пари по бара ... ако изчезнат аз ще съм виновен .
Според мен трябва да намериш начин да се свържиш с колегите и и да споделиш с тях за опасенията си. Предвид професията и, поведението и е още по-опасно и съм склонен да вярвам, че те ще се задействат.
Аз обмислях вариант при който да я помоля учтиво пред клиентите да си отвори чантата ... ако откаже , все едно сама признава че краде . Ако я отвори - хоп , белязаната хартия и я помолвам да напусне залата пред всички , за да има свидетели и за да избегна бъдещи конфронтации .
Недей да се опитваш да я изобличиш без да имаш видеозапис като доказателство, в противен случай ще стане селска изцепка.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Според мен трябва да намериш начин да се свържиш с колегите и и да споделиш с тях за опасенията си. Предвид професията и, поведението и е още по-опасно и съм склонен да вярвам, че те ще се задействат.
Именно заради професията и се обърнах първо към адвокатката ми . Питах един приятел , полицай . Той ми се засмя , да не съм се ядосвал щото това било само тоалетна хартия
Може и на кварталния да се обади
Може ли само заради съмнения да злословиш и да злепоставяш така човек пред колегите му?
К.М.
До тук предложените идеи, най-добре е на колегата AR147, както щях да те посъветвам и аз. Нека когато има по-малко хора във фитнеса някоя да изпищи че и няма телефона уж и така да имаш повод да ги помолиш всички, не само нея, да си покажат чантите. Тогава няма да има причина тя само да откаже другите като ги покажат. Може даже да ги предупредиш,ама ако не ги ще е по-реалистично, така че им се извини им обясни после. Аз лично така бих постъпила. А въпросната я помоли просто да не се връща повече, като видиш рулото в нейната чанта и това е.
Ако ми беше по-близо даже аз щях да дойда да разиграя една драматична сцена ама...
До тук предложените идеи, най-добре е на колегата AR147, както щях да те посъветвам и аз. Нека когато има по-малко хора във фитнеса някоя да изпищи че и няма телефона уж и така да имаш повод да ги помолиш всички, не само нея, да си покажат чантите. Тогава няма да има причина тя само да откаже другите като ги покажат. Може даже да ги предупредиш,ама ако не ги ще е по-реалистично, така че им се извини им обясни после. Аз лично така бих постъпила. А въпросната я помоли просто да не се връща повече, като видиш рулото в нейната чанта и това е.
Ако ми беше по-близо даже аз щях да дойда да разиграя една драматична сцена ама...
Това е адски даскалски подход.
Аз лично няма да се върна в този фитнес, ако някой ми рови в багажа.
Във века на видеонаблюдението да ровичкаш в багажа на хората е меко казано простотия.
К.М.
Суско, явно не можеш да разбереш нюанса - не става въпрос за обвинение, а за човешки разговор с колегите, с които работи.
Наречи го интрига
Ако аз работя в МВР и някой дойде и дрънка пред колегите, че крада тоалетна хартия, лично ще му покажа къде потъва хартията когато пуснем водата.
Не може да обвиняваш някой без доказателства.
Навън е пълно с параноици, които все някой ги краде и мами.
К.М.
---------- Post added at 10:28 ---------- Previous post was at 10:26 ----------
Това е адски даскалски подход.
Аз лично няма да се върна в този фитнес, ако някой ми рови в багажа.
Във века на видеонаблюдението да ровичкаш в багажа на хората е меко казано простотия.
Говора за поставени лица/от редовните клиентки/, в момент когато са 3-4 момичета във фитнеса, а не да се пребъркат 20 човека без да знаят какво става въпрос.
Наречи го интрига
Ако аз работя в МВР и някой дойде и дрънка пред колегите, че крада тоалетна хартия, лично ще му покажа къде потъва хартията когато пуснем водата.
Не може да обвиняваш някой без доказателства.
Навън е пълно с параноици, които все някой ги краде и мами.
Не можеш ли да разбереш, че това е болен човек, работещ в системата и подхода към случоя трябва да е необичаен.
По-скоро може, но държи да е в опозиция винаги.
Така де.....по този начин си интересен и привличаш внимание ....
Опитай с нещо различно от това изтъркано клише.
Достатъчно интересен съм. Дори и само да мълча пак привличам достатъчно внимание. Даже ми идва в повечко.
п.с. Нямам нужда от залепен до мен четец-анализатор.
К.М.
---------- Post added at 10:54 ---------- Previous post was at 10:51 ----------
Опитай с нещо различно от това изтъркано клише.
Достатъчно интересен съм. Дори и само да мълча пак привличам достатъчно внимание. Даже ми идва в повечко.
п.с. Нямам нужда от залепен до мен четец-анализатор.
Защо вдигаш пара...???
Въпрос на моя лична преценка е какво и как да коментирам.
Дали е клише и дали е изтъркано не е важно, важното е че на място съм го използвала.
Comment