Първоначално публикувано от tokata_pz_flex
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Крадла !
Collapse
X
-
може да е употребява се пак зависи колко се бърши
това във кръга на шегата ако е заключиш ще развие и хвърли във тоалетната и все едно е взела по принцип хубаво да е намажеш със финалгон но имаш и други клиентки затова по добре със ирония да и намекнеш или със насмешка като е видиш че излиза от тоалетната е попитай да не свършила случайно хартията и така ако е по ума може да се досети че ти занаеш за хартията и е подозираш156 SW 1.9JTD 110ph
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеКолеги попаднах в една ситуация , която е малко странна .
В фитнеса ми идва една дама , която ме краде ... краде тоалетна хартия . Странно е , явно е клептоманка ...
Как да я хвана и изгоня по най-безболезнения начин ? Работи като дознателка към полицията , и не знам да не ми направи мръсно гадта долна ....
Не ми е за тоалетната хартия , а за това , че утре ще открадне нещо от някое момиче и аз ще изляза виновен . Споделих с адвокатката ми и тя ми каза , да бележа тоалетната хартия отвътре за да не се вижда , и като изчезне пак да я набедя . Сега ги бележа , но не знам как да я накарам да си отвори дисагите с които влиза в тоалетната ...
Абе странна ситуация ми е ... казал съм на клиентите ми като тя е в залата , да си имат едно на ум . Дайте съвет какво да я правя тая ...Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеЕ как да я снимам в нужникаЩе ме съди ... пък не е гледка саради която си заслужава да те съдят
Суси , не само манекенки имат нужда от фитнес .
Та поръси тоалетната хартия с такова прахче и гледай сеир - като се избърше, после ще подобри рекорда на Юсеин Болт, абе направо ще изпревари вятъра.
Пък и може да отслабне. Приятен страничен ефект.
А, ето го:
http://www.kuku-bg.com/product.php?product=235
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеЕ как да я снимам в нужникаЩе ме съди ... пък не е гледка саради която си заслужава да те съдят
.
А вярно може нещо с прах тамAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от pinkosigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщениеНавремето продаваха един такъв прах за сърбеж, страшно ефективен, направо полудяваш - правехме си бъзици в университети. Наръсиш на някой яката на ризата и той се побърква да се чеше, нищо не помага, дори измиване.
Нда и да се моли клиентките му да не видят темата, че за такива клозетни теми и бъзици може да сменят фитнеса...Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
-
Много е трудно с клиентите в днешно време ...
Като се замисля , тая идва по някой път в Събота преди да затворя , и е самичка . Може да наронкам малко изолационна вата на някое '' специално '' руло , пък нека да краде послеАко е сама в залата няма шанс друго момиче да види от сърбящо-щипещия зор
Другия вариант е прахчето , което Пинко предложи .145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеМного е трудно с клиентите в днешно време ...Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеМой е ... ако не беше мой едва ли щеше да ми дреме толкова и щях да съм я изхвърлил с парцалитеAlfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
Comment