Известие

Collapse
No announcement yet.

Крадла !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Или спИртува...
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
      Той спортува бе 5Х100 и тичане покрай масата ...
      Верно ли..?...сигурно търси още))
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Той спортува бе 5Х100 и тичане покрай масата ...
        Да бе 5 по 100 са му за отскок на него....................
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Да знаете, че имам много сериозни съмнения, че тази жена с тези 110кг., изобщо не я краде тази хартия, а си я ползва по предназначение. Може би за да се намалят разходите, трябва да се проведе обучение за правилна експлоатация.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

тя е едни 110 кила бре
            http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
            159 1.9JTDm
            156 1.8TS ...exxxx
            145 1.4TS ...exxxx

Comment

Веднага забивам една камера в клекбара, и като се появи тая мърсолана я пускам и изобщо никакви угризения не бих имал ако уликите са толкова силни.....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                Веднага забивам една камера в клекбара, и като се появи тая мърсолана я пускам и изобщо никакви угризения не бих имал ако уликите са толкова силни.....
                И както е дознателка , да не ми забие после веднага една призовка
                145 1.6 ТС '97 ех.
                145 1.9 JTD '00
                307 CC 2.0 '04

Comment

Абе ти имай снимано как габосва тоалетната литература, пък чакай после тя да ти праща призовки......
                  Тва е коз в твоята половина, а не в нейната......
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Това наистина е абсудно, откъдето и да погледнеш - законова, морална, етична и какви ли не точки.
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                      Това наистина е абсудно, откъдето и да погледнеш - законова, морална, етична и какви ли не точки.
                      Снимането или краденето
                      Нали видео материалите не се признавали в съда ?
                      145 1.6 ТС '97 ех.
                      145 1.9 JTD '00
                      307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                        Снимането или краденето
                        Нали видео материалите не се признавали в съда ?
                        Ако сложиш камера в тоалетната, не само няма да го признаят, но и теб ще подведат под отговорност.
                        Ако камерата е в предверие е нещо друго.
                        sigpic

Comment

• Ако има обозначителни стикери в обекта, че е под видеонаблюдение, можеш да сложиш камери където ти е кеф. На входната врата например, така всеки, който влиза уж ще го е прочел и ще знае, че го наблюдават ... макар, че тези стикери ги подминават всички.

Закона е доста слаб наистина в този си раздел. Тепърва се доработва и доразвива. А това, че в съда няма да вземат под внимание видеоматериали вече не е така .. до скоро беше де. Питайте ме мен .. все пак работя в най-голямата компания за видеонаблюдение в България.

Поздрави .. ако решиш за камери - знаеш как да ме намериш
                          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Голям дебат настана...не я ли хвана вече, тази дебелана?!?!?

П.П. Имам позната репортерка, да ти я пратя ли да отрази събитието?
                            GTV 1.8 TS

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                              Ако има обозначителни стикери в обекта, че е под видеонаблюдение, можеш да сложиш камери където ти е кеф. На входната врата например, така всеки, който влиза уж ще го е прочел и ще знае, че го наблюдават ... макар, че тези стикери ги подминават всички.

Закона е доста слаб наистина в този си раздел. Тепърва се доработва и доразвива. А това, че в съда няма да вземат под внимание видеоматериали вече не е така .. до скоро беше де. Питайте ме мен .. все пак работя в най-голямата компания за видеонаблюдение в България.

Поздрави .. ако решиш за камери - знаеш как да ме намериш
                              Чл. 25. На лицата, извършващи дейност по чл. 5, се забранява:
                              1. при осъществяването на дейността да въвеждат и използват методи или средства, които излагат на опасност живота и здравето на други лица или уронват честта и достойнството на гражданите

Според теб този член от закона за ЧОД, не забранява ли разполагането на камери в съблекалнята и тоалетната или на твой език,"където ти е кеф"?
                              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                              К.М.

Comment

• Ако разбера, че някой е сложил камера в обществена тоалетна която съм посетил, автоматично ставам с 1000-2000лв по-богат, и то само по-споразумение, без да се стига до съд.

Comment

Working...
                                X