Първоначално публикувано от Doomguy
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Новото Мазерати Куатропорте
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
-
А поне като пускайте обяви четете малко. Тая последната с удари и без двигател и скорости е 2000лв, повече от колкото 156 с двигател и скорости
В кво се опитвате да се убедите сам сами не знам!? Те скоро Алфите май най-скъпи и най-убави ще излязат, само дето 90% от народа е тъп и не го е осъзнал.
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеСтранно, и аз се возих в една турска корола, такси на всичкото отгоре и за разлика от моята 166-ца нямаше хлоп-троп в купето, абсолютна тишина. За топ модел, 166-цата има много куриозни бъгове, вярно, че вече са на възраст, но съм се возил в Е класи набори на моята, коренно различна картина са. Само по оборотомера разбираш, че мотора работи, при мен туин скрапа тресе цялото купе... Което си е така си е така, няма място за сектантство.
---------- Post added at 00:20 ---------- Previous post was at 00:18 ----------
Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщениеА поне като пускайте обяви четете малко. Тая последната без двигател и скорости е 2000лв, повече от колкото 156 с двигател и скорости
В кво се опитвате да се убедите сам сами не знам!? Те скоро Алфите май най-скъпи и най-убави ще излязат, само дето 90% от народа е тъп и не го е осъзнал.Last edited by Доко; d.m.y г., 00:22.
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеЗначи имаш проблем с матора ......моя се чува ама не тресе.
Comment
-
Ма аз си имам Ауди бе...споко...ама кво общо има тва с Мазератито от първата страница?
Бъгава бъгава колко да е бъгава. Като знам как да карам не троши носачи на 10 000км
Comment
-
Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщениеА поне като пускайте обяви четете малко. Тая последната с удари и без двигател и скорости е 2000лв, повече от колкото 156 с двигател и скорости
В кво се опитвате да се убедите сам сами не знам!? Те скоро Алфите май най-скъпи и най-убави ще излязат, само дето 90% от народа е тъп и не го е осъзнал.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщениеМа аз си имам Ауди бе...споко...ама кво общо има тва с Мазератито от първата страница?
Бъгава бъгава колко да е бъгава. Като знам как да карам не троши носачи на 10 000км
Карай си кУравата Алфа, кво я плюеш...
Comment
-
Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщениеМа аз си имам Ауди бе...споко...ама кво общо има тва с Мазератито от първата страница?Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Аз не плюя бе. През цялото време държа да се коментира шибаното Мазерати, ма некви хора решиха, че моите коли са по-важни от него...мерси за което.
Comment
-
Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщениеАз не плюя бе. През цялото време държа да се коментира шибаното Мазерати, ма некви хора решиха, че моите коли са по-важни от него...мерси за което.
Не е с лоши чувства......аз така си пиша докат пия,не,че ми дреме.
---------- Post added at 00:34 ---------- Previous post was at 00:33 ----------
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеЗа Мазерати няма много повече за казване, отколкото за Алфа РомеоAlfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
То на никой не би трябвало да му дреме особено, но явно има някво сектантство и фанатизъм.
Алфа Ромео потъва надолу и ако някои хора мислят, че е много различно да караш АР, то замислете се за МГ. Както гледате сега на МГ с леко жал, както гледаме вече и на СААБ с тъга, че една марка е залязла, скоро така ще се гледа на АР, пък вие си се кефете, че карате нещо различно.
Единствения шанс на АР е да го купи някой германски концерн и да налее пари в него. А тва е най-правилното. Да не говорим с каква лекота Фиат се раздели с Дукати на символична цена.
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеКайо, дай Боже да можеш да си го позволиш и да се прелъжеш са седнеш в едно S8
Иначе благодаря за пожеланието да ти се връща тъпкано! !!!!!!!!Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
Comment