Известие

Collapse
No announcement yet.

Новото Мазерати Куатропорте

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
    Странно, и аз се возих в една турска корола, такси на всичкото отгоре и за разлика от моята 166-ца нямаше хлоп-троп в купето, абсолютна тишина. За топ модел, 166-цата има много куриозни бъгове, вярно, че вече са на възраст, но съм се возил в Е класи набори на моята, коренно различна картина са. Само по оборотомера разбираш, че мотора работи, при мен туин скрапа тресе цялото купе... Което си е така си е така, няма място за сектантство.
    Значи имаш проблем с матора ......моя се чува ама не тресе а е сбиррщайн.......
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• А поне като пускайте обяви четете малко. Тая последната с удари и без двигател и скорости е 2000лв, повече от колкото 156 с двигател и скорости

В кво се опитвате да се убедите сам сами не знам!? Те скоро Алфите май най-скъпи и най-убави ще излязат, само дето 90% от народа е тъп и не го е осъзнал.
      www.facebook.com/workshox

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
        Странно, и аз се возих в една турска корола, такси на всичкото отгоре и за разлика от моята 166-ца нямаше хлоп-троп в купето, абсолютна тишина. За топ модел, 166-цата има много куриозни бъгове, вярно, че вече са на възраст, но съм се возил в Е класи набори на моята, коренно различна картина са. Само по оборотомера разбираш, че мотора работи, при мен туин скрапа тресе цялото купе... Което си е така си е така, няма място за сектантство.
        Явно не ми схвана мисълта, не хлопа Алфата, казах, че в хлопаща Алфа колкото тази Корола не съм се качвал.

---------- Post added at 00:20 ---------- Previous post was at 00:18 ----------

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
        А поне като пускайте обяви четете малко. Тая последната без двигател и скорости е 2000лв, повече от колкото 156 с двигател и скорости

В кво се опитвате да се убедите сам сами не знам!? Те скоро Алфите май най-скъпи и най-убави ще излязат, само дето 90% от народа е тъп и не го е осъзнал.
        А ти викаш си мноУ хитър, та си купи от най-бъгавата Алфа... и ся плюнки по нас тъпите...
        Last edited by Доко; d.m.y г., 00:22.

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
          Значи имаш проблем с матора ......моя се чува ама не тресе.
          Може да имам проблем с тампон на мотора, но е отделен въпрос това. Като отвориш раздела на 166 ще видиш какъв процент от колите им лепа таблото, отказва централното, горят рефлекторите на късите, тече антифриз в купето, за окачването и туинскрапа няма да отварям дума, понеже там вече е всеобщ проблем при други модели на Алфа...

Comment

• Ма аз си имам Ауди бе...споко...ама кво общо има тва с Мазератито от първата страница?

Бъгава бъгава колко да е бъгава. Като знам как да карам не троши носачи на 10 000км

Comment

• Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
              А поне като пускайте обяви четете малко. Тая последната с удари и без двигател и скорости е 2000лв, повече от колкото 156 с двигател и скорости

Ни са скъпи,ни са супер,но не са и такъв скрап дет ги изкарвате .......

Comment

Ма аз си имам Ауди бе...споко...ама кво общо има тва с Мазератито от първата страница?

Бъгава бъгава колко да е бъгава. Като знам как да карам не троши носачи на 10 000км
                Ами кво се оплакваш тогава ?
                Карай си кУравата Алфа, кво я плюеш...

Comment

• Доки, брат, нали еквиваленти на 156 трябваше да търсем?
                  З-та серия и А4 на по 12 години.
                  sigpic

Comment

Ма аз си имам Ауди бе...споко...ама кво общо има тва с Мазератито от първата страница?
                    Ми просто за мен е по-красиво от Ауди.....ти и Кики почнахте съпоставките с Ауди и други немски каляски .....

Comment

• Аз не плюя бе. През цялото време държа да се коментира шибаното Мазерати, ма некви хора решиха, че моите коли са по-важни от него...мерси за което.

Comment

• За Мазерати няма много повече за казване, отколкото за Алфа Ромео
                        sigpic

Comment

Аз не плюя бе. През цялото време държа да се коментира шибаното Мазерати, ма некви хора решиха, че моите коли са по-важни от него...мерси за което.
                          .....даже единият съм аз.
                          Не е с лоши чувства......аз така си пиша докат пия,не,че ми дреме.

---------- Post added at 00:34 ---------- Previous post was at 00:33 ----------

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                          За Мазерати няма много повече за казване, отколкото за Алфа Ромео
                          Ми щот никой няма Мазерати......кат си купя ше пием.....опссссс ше пишем.

Comment

• То на никой не би трябвало да му дреме особено, но явно има някво сектантство и фанатизъм.

Алфа Ромео потъва надолу и ако някои хора мислят, че е много различно да караш АР, то замислете се за МГ. Както гледате сега на МГ с леко жал, както гледаме вече и на СААБ с тъга, че една марка е залязла, скоро така ще се гледа на АР, пък вие си се кефете, че карате нещо различно.

Единствения шанс на АР е да го купи някой германски концерн и да налее пари в него. А тва е най-правилното. Да не говорим с каква лекота Фиат се раздели с Дукати на символична цена.

Comment

• Кайо, дай Боже да можеш да си го позволиш и да се прелъжеш са седнеш в едно S8
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                                Кайо, дай Боже да можеш да си го позволиш и да се прелъжеш са седнеш в едно S8
                                Не ме кефи броооо .....визията му куцам не е по мой тертип......
                                Иначе благодаря за пожеланието да ти се връща тъпкано! !!!!!!!!

Comment

Working...
                                X