Известие

Collapse
No announcement yet.

Новото Мазерати Куатропорте

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мерси!
    Аз ще се възползвам от Ауди-то
    sigpic

Comment

• Браточки карайте каквото ви кефи, и най-вече да може да си го позволите. И аз искам един Форд ГТ, ама...

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
        Браточки карайте каквото ви кефи, и най-вече да може да си го позволите. И аз искам един Форд ГТ, ама...
        Бат Доко фноу си праФ......аз на тоя етап повече от 159 не моа да рана.....иначе искам Нисан ГТР.
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
          Бат Доко фноу си праФ......аз на тоя етап повече от 159 не моа да рана.....иначе искам Нисан ГТР.
          Даже и знам точно кой Форд искам, ей тоя: http://www.hennesseyperformance.com/gt1000.html
          http://www.youtube.com/watch?feature...&v=7tZPj7Ebh0o
          http://www.youtube.com/watch?feature...v=-DcO8jg9qUE#!
          Па да си карат S8-те...
          Last edited by Доко; d.m.y г., 01:14.

Comment

Даже и знам точно кой Форд искам, ей тоя: http://www.hennesseyperformance.com/gt1000.html
            http://www.youtube.com/watch?feature...&v=7tZPj7Ebh0o
            Па да си карат S8-те...
            Ше ти го подаря....на плакат.

Comment

Ше ти го подаря....на плакат.
              В сряда ще си го вземам, даже фанта ща почерпа...

Comment

В сряда ще си го вземам, даже фанта ща почерпа...
                Въйййййй са и плакат трябва да търся.

Comment

Въйййййй са и плакат трябва да търся.
                  Остай, аз, както и пишещите тук, ни е достатъчно на компира да си мечтаеме, и в ютуба да си ги караме...

Comment

А, Нисана и мен ме кеф много.
                    Иначе карам, това което ме кефи за тия пари.

---------- Post added at 16:45 ---------- Previous post was at 16:43 ----------

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                    Остай, аз, както и пишещите тук, ни е достатъчно на компира да си мечтаеме, и в ютуба да си ги караме...
                    Мдаа, така е.В крайна сметка и много пари обезмислят това, защото пък тоя дето може да кара всичко, обикновено гледа нещо друго да направи, защото карането вече му е омръзнало и предпочита до го вози някой..

---------- Post added at 16:46 ---------- Previous post was at 16:45 ----------

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
                    А поне като пускайте обяви четете малко. Тая последната с удари и без двигател и скорости е 2000лв, повече от колкото 156 с двигател и скорости

В кво се опитвате да се убедите сам сами не знам!? Те скоро Алфите май най-скъпи и най-убави ще излязат, само дето 90% от народа е тъп и не го е осъзнал.
                    Ти не знам в какво искаш да ни убедиш?
                    Ами като отлежала троянска у нас е по скъпа от коняк Хенеси, да не ми кажеш, че коняка е струва нищо?Ами тя е по скъпа и от литър шотландско уиски.
                    Наскоро продадоха скица на Рафаело за 30-40 милиона.Седни сега да ми обясняваш, че той е най добрият художник, защото примерно Ван Гог се продава за 20 милиона барабар картината в рамка.Значи Ван Гог ряпа да яде.
                    Цената е свързана с много фактори, като не на последно място е набитият в главите на хората предрасъдак.Лично аз съм предоволен от това, защото предпочитам по евтината алфа и поради тази причина.Вози ме, кефи ме и това ми стига.
                    Last edited by fred; d.m.y г., 13:05.
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

• Виждам, че разбираш от изобразително изкуство и би трябвало да знаеш, че се пише "предраЗсъдЪк", но явно си над нещата. Фанатизмът на тема италиански коли явно ти е промил мозъка и граматиката бяга.

Разберете, че няма начин да сравнявате инжинерните решения и техническия напредък на италианските коли с този на немските.
                      www.facebook.com/workshox

Comment

• Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
                        Виждам, че разбираш от изобразително изкуство и би трябвало да знаеш, че се пише "предраЗсъдЪк", но явно си над нещата. Фанатизмът на тема италиански коли явно ти е промил мозъка и граматиката бяга.
                        Абе та теб ти бягат бая много повече работи да ти кажа, а взирането в правописа ми е последната грижа, когато пиша в нета.Не защото не знам, а защото пиша доста бързо.
                        Last edited by fred; d.m.y г., 13:05.
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
                          Разберете, че няма начин да сравнявате инжинерните решения и техническия напредък на италианските коли с този на немските.
                          Викаш безбройните фейслифтове на ВАГ групата са яко напредък - от 15 години едно и също с леко променени предни решетки и стопове, отдолу пак едно и също
                          Giulietta 1,6 JTDm 2013
                          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                            Викаш безбройните фейслифтове на ВАГ групата са яко напредък - от 15 години едно и също с леко променени предни решетки и стопове, отдолу едно и също
                            Па и двигателите са винаги различни...
                            sigpic

Comment

• Явно следите все пак сериозно творенията на ВАГ, което е хубаво. Знам, че високото грозде е кисело, но ви пожелавам да го опитате някой ден. Дори ви пожелавам да е новичко, а не на 10+ години.

А ако ви притесняват фейслифтове, то залагайте на италианско и може японско. Там всеки нов модел няма нищо общо с предишния и няма утвърдена линия. Да не говорим, че при 90% от италианските коли се изкарва един модел и тва е, няма следващо поколение. Красиви са, но няма постоянство. Макар, че 156 или Либра или Мито или Крома или Делта далеч не ги определям като красиви...
                              www.facebook.com/workshox

Comment

• Аз ти пожелавам да говориш по малко глупости, защото това преобладава в мненията ти.Мен ме притеснява факта, че много простаци има у нас най - вече, нищо друго.
                                А за парите, да ти кажа-понеже имам близки с много пари, трябва да ти кажа, че всички от тях карат главно корейски и японски автомобили. Но те от коли не се интересуват въобще.
                                Last edited by fred; d.m.y г., 13:44.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X