Известие

Collapse
No announcement yet.

Новото Мазерати Куатропорте

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ти нещо съвсем се обърка. Тази кола е 2.2 и винаги е била 2.2 и определено не е нов внос.

А аз и Суско обсъждахме съвсем друга кола, която беше 3.2 и беше купена и вече блъсната.

А какво пише в инфото си е решение на продавача. След като 2 години не се продаде като регистрирана в БГ, сега е време 2 години да е нов внос.
    www.facebook.com/workshox

Comment

• Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
      Сериозно!

За тва ли има лепенка от гражданска и технически на предното съкло...тцтцтц...че дори и на Италфест-а в Ст. Загора беше нова нова.

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=1fqnlz

Ма тва са дребни детайли де...
      Защо да няма гражданска?
      Ти обърка целия разговор, бе мой
      Оплете се яко.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

• Кола, която е нов внос няма как да има технически преглед на предния джам. Гражданска може да има, ако е с временни номера. Грам не съм объркал нищо.

Comment

Ти нещо съвсем се обърка. Тази кола е 2.2 и винаги е била 2.2 и определено не е нов внос.

А аз и Суско обсъждахме съвсем друга кола, която беше 3.2 и беше купена и вече блъсната.

А какво пише в инфото си е решение на продавача. След като 2 години не се продаде като регистрирана в БГ, сега е време 2 години да е нов внос.
          Е, не, аз от самото начало обсъждам 2.2 бензиновата и определено считам, че тя е нов внос и прблемът с нейната продажба е, че всеки който иска бензинова брера, държи тя да е 3.2.
          К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
            ......................................

Има една синя брера за 15 000, ама е 2.2 бензин.
            Чакам я да стане 10 000 и отивам да я взема.
            Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
            Ти нещо съвсем се обърка. Тази кола е 2.2 и винаги е била 2.2 и определено не е нов внос.

Шокси, нищо с никой не обсъждаш, ами си говориш сам. Виж Суско за коя говори 3 страници по-назад, не е споменавал 3.2, ма карай, тва няма значение...

Comment

Кола, която е нов внос няма как да има технически преглед на предния джам. Гражданска може да има, ако е с временни номера. Грам не съм объркал нищо.
              Извинявам се!
              Ай стига бе, аз ходих да я гледам и не съм видял този стикер.
              Сега на снимките го виждам, май наистина е технически преглед
              Не съм го видял, прав си.
              Значи този е свалил номерата.
              И аз съм един гледач
              К.М.

Comment

• А бе оплетахме се като патки, аз нали казах по-рано, че всичко трябва да се случва на-живо, и on-line по телефона.....

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                  А бе оплетахме се като патки, аз нали казах по-рано, че всичко трябва да се случва на-живо, и on-line по телефона.....
                  Не, не, това, което той добави след това за стикера за технически преглед на синята 2.2 май е истина.
                  На снимките се вижда стикера, какъв нов внос е тогава, тя трябва да е била регистрирана.

Той се оплете за случката с онова момче с враите напред в завоите
                  К.М.

Comment

• Ти спомена 3.2-ки по принцип, аз реших, че си споменал точно конкретна 3.2-ка Q4.

Иначе синята си е 2.2 и дори я има по снимките на Италфест-а в Стара Загора 2007-ма

http://new.clip4e.com/play_italfest_2007_12.htm

Е тва даже е единственото Пежо, участвало на Италфест и направило най-добро време на майсторското, разбира се офф тхе рекорд.

http://new.clip4e.com/play_italfest_2007_10.htm
                    Last edited by ShoxXx; d.m.y г., 14:23.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                      Не, не, това, което той добави след това за стикера за технически преглед на синята 2.2 май е истина.
                      На снимките се вижда стикера, какъв нов внос е тогава, тя трябва да е била регистрирана.

Той се оплете за случката с онова момче с враите напред в завоите

Аз също визирах тази, синята, моя приятел първо на нея се хвърли като най-ефтина, но няма как да преценя това БГ стикер ли е, и сменяни номера ли са. А бе не знам коя каква е, ама пак ми звънна, нещо му текат лигите по Брера, и не е задължително да е една от шестте оферти в БГ, има ги и по Европа, вече знае половината оферти в mobile.de. Ще го направим алфист, само да си махне Тойотата, и не знам тя дали се продава трудно, но ясно съм го предупредил, че с Брера "брака" е почти вечен.
                      Last edited by Доко; d.m.y г., 15:31.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                        А бе не знам коя каква е, ама моя приятел пак ми звънна, нещо му текат лигите по Брера, и не е задължително да е една от шестте оферти в БГ, има ги и по Европа, вече знае половината оферти в mobile.de. Ще го направим алфист, само да си махне Тойотата, и не знам тя дали се продава трудно, но ясно съм го предупредил, че с Брера "брака" е почти вечен.
                        Да, бракЪТ ще е постоянен.
                        К.М.

Comment

• Не прецаквай момчето, батка
                          sigpic

Comment

• А бе ясно, ама не върви сега да го калявам с някоя 156, ГТ, или нещо подобно, да разбере той, какво е италиански характер...

Comment

• http://www.autoscout24.bg/Details.as...05103030000000

Италианска кола се купува от Италия. Поне като е гарга да е рошава дет' се вика.

Comment

http://www.autoscout24.bg/Details.as...05103030000000

Италианска кола се купува от Италия. Поне като е гарга да е рошава дет' се вика.
                                Е, ти пък, дай някоя 3.2 кучка!!!!!!
                                К.М.

Comment

Working...
                                X