Известие
Collapse
No announcement yet.
Винетни стикери...
Collapse
X
-
Аз мога да ти изрева веднага макар да си купувам две винетки.
Това в момента е пародия...или пладнешки обир.За да се движиш по второкласни и третокласни пътища плащаш годишна такса все едно се движиш постоянно по първокласен път.
В нормалните държави такива парадокси няма.Имаш алтернатива да стигнеш от една точка до друга по заобиколни пътища.Ако не,качваш се на първокласния път и си плащаш.Гражданската отговорност е доказано сбъркан грабеж,така че не виждам защо е иронията в написаното от теб.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Купувам си една винетка, менкам си я......нямам никакви угризения.......
Доста познати карат и с фалшиви......трябва да кажа че бях впечатлен от качеството им......."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
За фалшиви пътища и менте-магистрали - фалшиви винетки !!!
Но пък има раздвижване по въпроса :
"Въвеждането на система за електронно таксуване, която е напълно възможно да бъде за изминато разстояние по пътищата и трябва да замени сегашните винетни стикери за период от време, ще може да се осъществи до 2016 г."
цитат от в-к "Монитор"
Ама до колко ще стане реалност това ... кой-знае ?!?
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеще може да се осъществи до 2016 г."
цитат от в-к "Монитор"
Ама до колко ще стане реалност това ... кой-знае ?!?
Отделен е факта че мърсолите знаят че с това доста ще паднат приходите......."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеТа ето я темата, в която всеки може да реве на воля и да плюе колко нечестно е всичко в тази държава...Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
-
Мен са ме спирали за менте винетка и едвам се оправих с 50 лв и един час молби. Катаджиите много добре знаят как да те хванат и какво да гледат. Стикера може и да е перфектен, но бележката за купуване на винетката не могат да я докарат различна. Онзи без да я погледне ми каза от къде е и какво пише на нея и в колко часа съм я "купил" и т.н.
Ще си плащам от тук нататък и няма да тарикатея.няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениеМен са ме спирали за менте винетка и едвам се оправих с 50 лв и един час молби. Катаджиите много добре знаят как да те хванат и какво да гледат. Стикера може и да е перфектен, но бележката за купуване на винетката не могат да я докарат различна. Онзи без да я погледне ми каза от къде е и какво пише на нея и в колко часа съм я "купил" и т.н.
Ще си плащам от тук нататък и няма да тарикатея.
Това че са те извозили не значи че са преки роднини на Ванга.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеВ закона никъде не е упоменато че си длъжен да носиш касовата бележка със себе си.Единственото което си длъжен да носиш е вторият отрязък на стикера.
Това че са те извозили не значи че са преки роднини на Ванга.
Comment
-
Още на 31-ви декември си купих годишна винетка и тройно съм навит да я платя ако имаше читави пътища........бе нов път от Люлин до Перник, добра настилка ама ни маркировка ни светлоотразителите по мантинелите кат ората.
.....след новото трасе на такава яма се натресох са нещо лопа у лево......яд ме е ,че си купих винетка.
Иначе на ми казаха да си пазя касовата бележка за винетката.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
Comment