Известие

Collapse
No announcement yet.

Ланча Тезис.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• днеска бях да си взимам части от Италсервиза дето го преместиха срещу караулката на Панчарево сега е Темпо Сервиз,та там от пред точно на входа има 2 тезиса един до друг с свалени номера и днеска докато чаках ги разглеждах,по натам имаше и още един,от доста време седят там не знам защо,не е моята кола от вън като дизайн ми е меко казано като отмъщение към феновете,от вътре става предполагам е комфортна,а за това БМВ дето говорите 7ма серия преди много години се търкаляхме с едно 740L 4.4 литра беше голяма баровия на времето,на ден да се возиш в София да направиш няколко кръгчета беше 50 лева бензин,стъпва ужасно тежко на пътя усеща се тежеста на колата никво подскачане по пътя и вървеше много прилично,от зад е широко по широко от от A8 и w140,от тия 3 немски дарака Бмв е най сполучливото на интериор и визия,Аудито е гадно от волана до задните седалки от вънка голямо а вътре е тясно дори задният подлакътник е гаден,ес класата си я бива ама като седнеш да караш от пред не е много широка и пожарогасителя те бие по краката а таблото е като на 123 от 76 година само дето пише 260 на него,от зад пасат 3 комби е по широк от нея,не знам какво им стана на тия хора откачиха по лимузини и тъмни стъкла.

Comment

• Първоначално публикувано от alfageorgi
      Ма какви пазарни анализатори има в милицията!!!

Ако визираш мен, нещо си се объркал, но това по никакъв начин не променя факта, че продажбите на Ланча са в стотици пъти по-малки от на лидерите в автомобило строенето... и то какви лидери Пежо/Ситроен например а иначе дребни пари, мека пишка и общи приказки без съмнение можеш да изкараш.

---------- Post added at 23:39 ---------- Previous post was at 23:36 ----------

Първоначално публикувано от RUNNING WILD
      ще му свикнеш,е питай го за психология и за законите на МВР ако си немаш работа,като го хванеш на тясно и нема къде да бега ти отговаря с пренебрежителното-да пич прав си успокой се,сега гледам анализира пазара и потреблението на Ланчия как се котира.

Ти това на каква база го пишеш? Знаеш повече от мен, хващал си ме на тясно?? Нещо не се сещам, може и да съм забравил, но ако ти помниш дай линк да видим, или си просто клеветник и лъжец!
      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Ми тя и Алфа продава толкова. Ама ние всички ли сме тъпи, че сме си купили такива "кошници", а не продаваните в милиони екземпляри немски "совалки"?
        Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

• Първоначално публикувано от nicks1 Покажи съобщение
          Ми тя и Алфа продава толкова. Ама ние всички ли сме тъпи, че сме си купили такива "кошници", а не продаваните в милиони екземпляри немски "совалки"?
          Колега, давам ти за пример една не немска марка- Пижо Ситроен, продават през 2010 близо 2 000 000 автомобила и те не са лидери, преди тях са ВАГ, а за Тойота изобщо няма да говоря. Нямам нищо против фенщината, но Ланча Тезис е тотално компрометиран автомобил! Най-високият клас на марката с най-нисък ръст на продажби и най-голямо обезценяване при автомобилите втора употреба....трябва много да мразиш човека на който би му препоръчал да си купи такава кола.
          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Ми тя и Алфа продава толкова. Ама ние всички ли сме тъпи, че сме си купили такива "кошници", а не продаваните в милиони екземпляри немски "совалки"?
            ......ми мое да не сме тъпи ама не сме от най-умните.
            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• С теб със сигурност не сме от най-умните, щом караме селета.
              Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

С теб със сигурност не сме от най-умните, щом караме селета.
                Хахаха......аз вече съм на q-tronic.........
                Селето си е супер!
                Много го обичам.....сигурно защото съм тъп.
                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от Peak1 Покажи съобщение
                  Аре стига вече с тия заучени фрази, които нямат нищо общо с реалността. Я питай някой собственик на Ауди А4 колко здраво и безкомпромисно му е окачването.
                  Ти майна, работил ли си в Германия, работил ли си с немци, работил ли си в немската автомобилна промишленост за да ми говориш за заучени фрази, защото аз имам съвсем преки впечатления, колите се правят с някакъв ресурс за километри или примерно 10 години и после си купуваш нова, така е белите страни и не правиш ремонти нон стоп. Колко годишни са А4- вече са за скрап, ама ние като сме бедни ги караме и си мислим, че имаме супер коли на 15 години.Предполагам и че освен нашите пътища не си виждал други, защото на немски път окачването не се скапва за 10 000 км.
                  Това което цитираш се дължи единствено на инженерни недомислици, но един инженер никога не може да предвиди всичко, което би могло да се случи.
                  Истината е че немските коли нямат и никога няма да имат истинска конкуренция.

Богатите си купуват немски коли- това е истината.
                  Last edited by lordliness; d.m.y г., 02:10.
                  Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                    Всичко това са празни приказки. Пазарът си е казал думата- Тезиса е поредният боклук на Фиат!
                    Смешник.
                    Пайнерките се продават доста повече от ФСБ. Трябва ли да слушам тях вместо ФСБ, щото пазарът си е казал думата?
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                      Смешник.
                      Пайнерките се продават доста повече от ФСБ. Трябва ли да слушам тях вместо ФСБ, щото пазарът си е казал думата?

Грубият тон не те прави по-убедителен, но очевидно възпитанието ти е такова. Сравнението което правиш е абсолютно погрешно!
                      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                        Колега, давам ти за пример една не немска марка- Пижо Ситроен, продават през 2010 близо 2 000 000 автомобила и те не са лидери, преди тях са ВАГ, а за Тойота изобщо няма да говоря. Нямам нищо против фенщината, но Ланча Тезис е тотално компрометиран автомобил! Най-високият клас на марката с най-нисък ръст на продажби и най-голямо обезценяване при автомобилите втора употреба....трябва много да мразиш човека на който би му препоръчал да си купи такава кола.
                        Има една приказка,каквото и да става,пиче,борче и маче в къщата не !!!!!!!!!!!!!!! Брато ти май не си пиеш хапчетата,верно се изврати темата,ама какво от това че Пежо/Ситроен продават,след като колите им са 3 пъти по големи боклуци от тези на Фиат,седни прочети малко колко коли им влизат в сервизите/имам и инфо от първа ръка,брат ми 6 години работи в Ситроен,3 години подред механик на годината/от него знам истината,и той караше Пежо но завинаги го хвърли.Тея френски чикиии недей ми ги хвали,имам доста познати с такива чикиики и само мрънкат,страдат и висят в сервизите

П.С.Имай предвид,че твоят Ситроен не е никакъв Ситроен,а жива Тойота-ама точно за това е най-надеждния Ситроен от всчики/сметай най-дребния кенеф в гамата да е най-надеждната кола/
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Мъри не си ме разбрал правилно, не хваля френските "чекии" просто ги давам като пример, че даже и те имат по-добра търговска стратегия от Фиат. А С2 като оставим факта, че е просто тенекиена кутия със седалки и моторче всъщност се оказа доста непретенциозен градски автомобил (като разход и поддръжка)
                          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от Peak1 Покажи съобщение
                            Аре стига вече с тия заучени фрази, които нямат нищо общо с реалността. Я питай някой собственик на Ауди А4 колко здраво и безкомпромисно му е окачването.

Марките с най-надеждни двигатели според "Уорънти дайрект":

1. Хонда (повреди 1:344)
                            2. Тойота (1:171)
                            3. Мерцедес (1:119)
                            4. Волво (1:111)
                            5. Ягуар (1:103)
                            6. Лексус (1:101)
                            7. Фиат (1:85)
                            8. Форд (1:80)
                            9. Нисан (1:76)
                            10. Ленд Роувър (1:72)

Марките с най-ненадеждни двигател според "Уорънти дайрект":

1. Ем Джи Роувър (1:13)
                            2. Ауди (1:27)
                            3. Мини (1:40)
                            4. СААБ (1:40)
                            5. Воксхол/Опел (1:41)
                            6. Пежо (1:44)
                            7. БМВ (1:45)
                            8. Рено (1:46)
                            9. Фолксваген (1:52)
                            10. Мицубиши (1:59)

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5461751

Я виж ти, къде са се наредили всички безкомпромисни немски колоси. Да не говорим за новината от преди 4 дни, че BMW привиква над половин милион автомобила в Щатите заради 2 различни проблема.

Това, което липсва на италианците е пазарна политика. До 80те никой не е знаел какво е Ауди, днес немцита са извоювали да бъдат една от най-големите марки въпреки, че както се вижда от класацията далеч не предлагат най-високото качество. После хвърляме поглед към Алфа и Ланча - титани в автомобилната индустрия с по над 100 славни години история, създатели на повечето най-значими иновации, а виж в какво състояние са в момента. От върха в DTM/WRC до ръба на оцеляването... тъжно... ама така става като се опитваш да ги откъснеш от традициите им - губиш пазара и изобщо интереса на хората.
                            Ама моля те, то е достатъчно да отвориш капака на алфата си и после този на някое бмв, за да разбереш, че в твоята алфа има лего конструктор.
                            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                            К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                              Ама моля те, то е достатъчно да отвориш капака на алфата си и после този на някое бмв, за да разбереш, че в твоята алфа има лего конструктор.
                              Той дори Алфа няма.
                              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                                Това не го разбрах, а ми е интересно какво имаш предвид.
                                sigpic
                                "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Working...
                                X